canım ben de 26 şubatta kayseride doğum yaptım özel erciyeste doğum yaptım doktorum çetin arıktı 6 tane doktor değiştirdim sonunda çetin arıkta karar kıldım ve inanılmaz memnun kaldım tavsiye ederim sormak istediğin başka soru olursa yardımcı olurum a.s
bende erciyes hastanesinde zerrin gezgin e gitmeyi düşünüyorum.bir arkadasım tavsiye etti..doğum öncesi ve doğumda hep yanındaymış.ilgili olduğunu söyledi..
canım sen hangi doktordan memnun kalmadın ?
Merhaba kızlar bende kayseride yaşıyorum benim sorunum tekrarlayan gebelik kaybı testlerim yapıldı teşhis kondu kanda pıhtılaşma var ama ben kadın doğumcumdan hiç memnun değilim zaten pıhtılaşma teşhisinide hemotog koydu riskli gebelik konusunda önerebileceğiniz bir doktor varmı lütfen yardım edin aynı problemleri yaşamış arkadaşlar.
canım benim alt komşum var 3 tane düşük yaşadı en sonuncuda sanırım testler yaptırmışlar kanda pıhıtılaşma çıkmış o erciyes üniversitesinin proflerinden birine gidiyodu ama memnun kalmadı şimdi başka bir dr gidicek gittiği profosör deneyerek başarıcaksın eninde sonunda biri yaşıcak diyomuş bu konuda dr bilmiyorum ben malesef hengi drdan memnun kalmadın sen
bende aynı şekilde gittiğim erciyes ünevirsitesi profuydu ama hiç memnun kalmadım bendede aynı şekilde kanda pıhtılaşmayı hematolog tespit etti ve kadın doğumcuya sonuçlarımı götürdüğümde hiç üzerinde durmadı pıhtılaşma sorunu hakkında yorum bile yapmadı yani ne bileyim hamileyken şöyle yap böyle yap yada ufak bi ikaz hiç bişey en azından insan hamile kalınca yada kalmadan önce bişey yapmalımı yada neler bekleyecek beni hiçbirşey yok sadece folik asit yazdı bunu iç hamile kalana kadar dedi hepsi o kadar bende karar verdim kesinlikle tekrar ona gitmemeye belki çok iyi doktordur ki öyle olduğuda söyleniyor özellikle tüp bebek konusunda çok başarılı aşılamaları varmış ama malesef benim sorunum için iç rahatlatıcı bulmadım ben güven duygusunu hissedemedim ama tabi sizlerde yaşayarak görmelisiniz ben riskli gebelik konusunda yın problemleri yaşamış bi arkadaşın memnun kaldığı bir doktor varsa onu öğrenmek istiyorum mümkünse:uhm:
bu arada doktorum ercan aygendi tabi haksızlıkta etmemek lazım prof olmuş bir doktor ve dediğim gibi tüp bebek konusunda çok iyi olduğu söyleniyor ve ben iyi bir kadın doğumcu öğrenmek istiyorum dediğimde onun adını vermişlerdi mutlakaki iyi ama ben memnun kalmadım dediğim gibi riskli gebelik geçirmiş arkadaşların doktorları öğrenmek istyorum mümkünse bu konuda ankarada çok iyi bir doktor varmış ama ankaraya gidip gelmek mümkün değil her seferinde
canim sana iğne vermedilermi hiç kandaki pihitilaşmayi engellemk için komşuma vermişti insilün iğnesi gibi hergün yapiyodu komşum şimdi artik prof lere gitmicem diyo normal bir dr gidicek ercan beye ben görüşmek için gitmiştim tek derdi para adamin ben hiç beğenmedim muayeneye gitmediğim için ilgilenmek bile sitemedi bende bidaha gitmedim sen bence drlar bul ve görüşmeye git önce hangisinin tedavisi aklina yatarsa ona git bende öyle yaptim araştirdim görüşmeye gittim bir sürü drlara ve karar verdim sen kayserilimisin yaşadiğin yer izmir yaziyo
ben ikinci düşükten sonra gittim ona oda hemotolağa yönlerdirdi hemotoloğun vermiş olduğu testleri yaptırdım ve pıhtılaşma çıktı şimdi kısmetse üçüncü hamileliğimde sorun yaşamamak için iyi bir doktor bulmaya çalışıyorum çünkü o hiç ilgilenmedi problemim belli oldu ve hiç demedi bir dahaki sefer hamile kalır kalmaz gel yada iğne vurulması gerek yada senin rahatsızlığın şu bu diye sanırım sadece tüp bebek konusunda uzmanlaşmak istiyor oysa benim hamile kalabilmek konusunda şimdilik bir problemim yok çok şükür ama devam ettiremiyorum bende internetten biraz araştırdım mustafa başbuğ var oda prof ve riskli gebelik konusunda makaleleri var onamı gitsem acaba hastası olan arkadaşlar varmı? Bu arada evet ben izmirde yaşıyordum fakat eşimin asker olması sebebi tayinimiz çıktı kayseriye en az dört sene burdayız artık yardımlarınızı bekliyorum kızlar şimdiden teşekkürlera.s.
Canim özel mesajin acik değil
canım değiştirdim özel mesaj ayarımı bana tekrar özel mesaj yazmayı denermisin şimdi gelebiliyor olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?