Kayseride jinekologlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi a_z
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

a_z

YANILDIĞIM BİR GÜN DAHA..
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2009
56
0
86
Diğer
Merhaba kızlar kayseride tavsiye edebılecegınız jınekolokları adreslerıyle yazarmısınız.

selam canım ben hüma hastanesinden erşad batmaz a gidiyorum çok memnunum banada onu önermişlerdi

Evet erşad beyi bana da tavsiye ettiler bende ona gitmeyi düşünüyorum ama sanırım muayene ücreti diğer doktorlardan biraz yüksekmiş

ben tektende nurcan hanıma ercıyeste rakıp beye gıttım ıkısınıde tavsıye etmem.tam 5 ayım bosu bosuna gıttı .

slm canim ben sevgi hastanesinde iyi dr larin oldugunu duymustum umarim isine yararkaydirigubbakcemile2

bende erciyeste rakıp beye gittim kesinlikle tavsiye etmem erşad beye gelincede benimki emekli sandığı muayene ücreti 10 tl veriyorum digerleride aynı bildiğim kadarıyla kardeşimde aynı hastanede arzu yurciye gidiyo oda menun oldugunu söylüyo onunkide 10 tl inş işine yarar

arkadaşlar bende hüma hastanesinde derya okura gittim memnun kalmadım,tekden de zehra kalınlıya gitmeye karar verdim diğerinden daha iyi ilgileniyor en azından tavsiye edebilirim.

Merhaba konunuz içeriği nedeniyle taşınmıştır.
Ayrıca rica etsem adres bilgileri ve tlf bilgilerini özelden paylaşsanız isim hastane olarak buraya yazsanız olur değil mi?
Anlayışınıza tşk ediyor iyi paylaşımlar diliyorum:a.s.:

arkadaşlar bende ameliat olucam mıyom için ben prof dr bülent özçelik e gittim ama kafam karısık tavsiye edebiliceginiz doktor kimdir ? birde bülent bey hakkında bilginiz varsa yardımcı olursanız cok memnun olurum ??

arkadaşlar bende ameliat olucam mıyom için ben prof dr bülent özçelik e gittim ama kafam karısık tavsiye edebiliceginiz doktor kimdir ? birde bülent bey hakkında bilginiz varsa yardımcı olursanız cok memnun olurum ??

Bende bülent hocaya gidiyorum çok memnunum bendede kist var yumurtalıkta ameliyat kararını bana bıraktı.ama karar verdigimde bülent hocaya olurum ameliyatımi. Bir doktor sitesi var orda ameliyat olan hastaların yorumları var istersen oku.

Back
X