L lindagul Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2012 24 0 86 Nevşehir 7 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi lindagul #1 cok arastirdim ama kayseride hic bulamadim bilen duyan varsa yardim bekliyorum kizlar
B bilmiyor Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2012 871 3 0 Ankara 8 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi lindagul #2 cnm genelde büyük şehirlerde oluyor... ankara istanbul bursa antepte var bnm bldgm.. kayserde var mı bilmiyrm
cnm genelde büyük şehirlerde oluyor... ankara istanbul bursa antepte var bnm bldgm.. kayserde var mı bilmiyrm
Nameles 🙅🙆🙅 Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2011 7.166 3.970 373 8 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi lindagul #3 offf offf
B bilmiyor Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2012 871 3 0 Ankara 8 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi lindagul #4 hyrdr *? sennde mi öyle bi sorunun var arkdsm?
nilmumu Guru Kayıtlı Üye 12 Kasım 2011 501 4 316 Hatay 8 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi lindagul #5 büyük sehirlere gerek yok ya her jinekolog yapıo diye biliyorum....
Nameles 🙅🙆🙅 Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2011 7.166 3.970 373 8 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi lindagul #6 bilmiyor .!.: hyrdr *? sennde mi öyle bi sorunun var arkdsm? Genişletmek için tıkla... bana sordun sanırım. şükürler olsun öyle bi sorunum yok. bu durumla karşı karşıya kalanlar için üzülüyorum sadece.
bilmiyor .!.: hyrdr *? sennde mi öyle bi sorunun var arkdsm? Genişletmek için tıkla... bana sordun sanırım. şükürler olsun öyle bi sorunum yok. bu durumla karşı karşıya kalanlar için üzülüyorum sadece.
B bilmiyor Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2012 871 3 0 Ankara 8 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi lindagul #7 catlak_kemmik .!.: bana sordun sanırım. şükürler olsun öyle bi sorunum yok. bu durumla karşı karşıya kalanlar için üzülüyorum sadece. Genişletmek için tıkla... sevindim adına o zmnn nilmumu .!.: büyük sehirlere gerek yok ya her jinekolog yapıo diye biliyorum.... Genişletmek için tıkla... öyle birşey yok cnm her jnekolog yapmıyor.. kaldı ki bu operasyon konusunda uzmn bi doktr tarafndan yapılmalı ...
catlak_kemmik .!.: bana sordun sanırım. şükürler olsun öyle bi sorunum yok. bu durumla karşı karşıya kalanlar için üzülüyorum sadece. Genişletmek için tıkla... sevindim adına o zmnn nilmumu .!.: büyük sehirlere gerek yok ya her jinekolog yapıo diye biliyorum.... Genişletmek için tıkla... öyle birşey yok cnm her jnekolog yapmıyor.. kaldı ki bu operasyon konusunda uzmn bi doktr tarafndan yapılmalı ...
hostessbus Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ocak 2012 142 2 66 10 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi lindagul #8 estetik cerrahlar yapıyor. Kayseri de yapan yok. En yakın ankara konya var.
E esn19 Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2012 259 2 0 Bursa 10 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi lindagul #9 kayseride de elbet yapan bir doktor vardır ama ben bilmiyorum. ama ankaraya gitmen sıkıntı yaratmazsa bence ebru hanım'a git.
kayseride de elbet yapan bir doktor vardır ama ben bilmiyorum. ama ankaraya gitmen sıkıntı yaratmazsa bence ebru hanım'a git.
L lindagul Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2012 24 0 86 Nevşehir 10 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi lindagul #10 evet herkes ebru hanimi tavsiye ediyor ama ankarada gidip gelmek mesele olur bide kontrollere duzenli gidemem diye kaygilaniyorum
evet herkes ebru hanimi tavsiye ediyor ama ankarada gidip gelmek mesele olur bide kontrollere duzenli gidemem diye kaygilaniyorum