- Konu Sahibi tugce_1986
-
kızlar selam temmuzda düğünüm var bana kayseriden kuaför tavsiye edecek birileri varmı acaba bilmiyorumkismile
Kizlar haziranda dugunum var koket kuaforle anlastim o zaman cok emindim ama simdi cok tereddutteyim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba ben de mayıs 2014'te evlendim ve iki kuaför arasında kararsız kalmıştım. sivas caddesindeki koket ve kayseriparktaki Euro Stil. seçimimi Euro Stil'den yana yaptım ve hiç de pişman değilim sonuç başarılıydı, gelin saçı ve makyajı yaptıracaklara tavsiye ederim. saç konusunda istediğim gibi yaptılar hem farklı hem de açık model, talebimim 100% karşıladı. makyaj malzemeleri tamamiyle Mac'ti ve çok da hoşuma gitti yapılan makyaj. verdiğim parayı sonuna kadar hak ettiler. bence pişman olmazsınız..
ben de sude ile anlastım inş iyi olur
Valla ben sudeyle anlaştım hafta sonu kayseri de başka yer bilmediğim için sudeyle görüştüm anlaştım umarım hayal kırıklığına uğramam 250 lira saç makyaj ankarada da düğünüm olacak nasıl olacak bilemiyorum hayırlısı ben tavsiye üzerine gittim yalnız ama türbana daha fazla önem veriyorlar gibime geldi hayırlısı
evet porselen makyaj saç 250 sen gittin mi daha önce orayasanki türbanı güzel yapıyo bnce de... 250 tl de porselen makyaj mı olucak acaba?
evet porselen makyaj saç 250 sen gittin mi daha önce oraya
kuzenim bilir bu işleri beğenmemiş yaptıklarını ama ben gitmedim face sayfalarındaki açık bayanların makyajlarını hiç hoş bulmadım. o yüzden sevmedim.
ohh ne güzel oldu bu mesaj içime su serpildi
ben kapalı değilim türbana daha çok önem veriyorlar bellikidün türbanlı bi bayan fotosu koymuşlar valla güzeldi bu seferki :) hiç endişelenme... bide herkesin zevki farklı öylede düşünmek lazım..
ben kapalı değilim türbana daha çok önem veriyorlar belliki
ayy ben öle anlamışım pardon :) provada halledersin sende isteklerini napalım yaa ben çok araştırdım herkes sude diyo bende bi sorun var demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?