Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bence bi cok.kuaföre sor kac para tutar diye ona göre git kuaföre. Çünkü sansa sac boyatip sonra dan fiyatini öğrenince cok kötü olur pisman olabilirsin.
Benim başıma da geldi.. biyerde çalışıyordum oraya gelen bi müsteri kuaför vardı, iyi anlasirdik. neyse ısrarla sacini keseyim bilmem ne derken kendimi.kuaförde buldum, zaten kestirmek boyatmak istiyordum. Neyse sonra söz konusu boya açtırma derken, dedimki bi fiyat söylenona göre yaptirayim. Hallederiz hallederiz deyip durdu, fazla tutmaz gibisinden konuştu. Bendeiyi uUmarim sonradan abartili miktar çıkmasın ödeyemem dedim acik açık yanimda belirli bi miktar olduğunu söyledim. Sonunda umdugumdan 2 kati fiyat söyled. Tabi ben şok içindeyim, kızdım söylendim. Ne bu simdi bilsem hic yaptirmazdim dedim, elimdeki ttüm parayi verdim 70 lira eksikti neyse tamam canin sağolsun dediii , birdaha da hic bi kuaföre güvenemdim ve cok sinir olmuştum ona:). Sadece anlatmak istedim.