Saç Rengi ve Saç Boyama kayseride ombre fiyatları

amylee000752

Aşkımeşimm <3
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
325
67
38
Selam kızlar saçlarım siyah ve belime kadar ombre yaptırmak istiyorum ortalama fiyat ne olur. bilen varsa paylaşırsa sevinirim.

Benim başıma da geldi.. biyerde çalışıyordum oraya gelen bi müsteri kuaför vardı, iyi anlasirdik. neyse ısrarla sacini keseyim bilmem ne derken kendimi.kuaförde buldum, zaten kestirmek boyatmak istiyordum. Neyse sonra söz konusu boya açtırma derken, dedimki bi fiyat söylenona göre yaptirayim. Hallederiz hallederiz deyip durdu, fazla tutmaz gibisinden konuştu. Bendeiyi uUmarim sonradan abartili miktar çıkmasın ödeyemem dedim acik açık yanimda belirli bi miktar olduğunu söyledim. Sonunda umdugumdan 2 kati fiyat söyled. Tabi ben şok içindeyim, kızdım söylendim. Ne bu simdi bilsem hic yaptirmazdim dedim, elimdeki ttüm parayi verdim 70 lira eksikti neyse tamam canin sağolsun dediii :KK43:, birdaha da hic bi kuaföre güvenemdim ve cok sinir olmuştum ona:). Sadece anlatmak istedim.

Yaptırdım saçımı. Önce 250 dedi sonra araştırdım bi kaç yeri 100e harikaa bi ombrem oldju. Çok mutluyum.

Arkadaşlar ben hem hesaplı hem de kaliteli bir kuaför arıyorum ombre yaptıracam bildiğiniz tavsiye edeceğiniz bir yer var mi

Back
X