- 30 Ocak 2014
- 325
- 67
- 38
- Konu Sahibi amylee000752
-
Açtırma yaptırmadan ne kadar açılırsa saçım o kadar yaptırmak istiyorum. saçlarım çok güzel çnkü.kayseride değilim ama saçların baya uzunmuş fiyat yüksek olur. hemde siyahmış. yıpranacak biliyorsun dimi?
Kuaförüm var ama ısrarla fiyat söylemiyor ortalama ne kadar olurr diye merak ettim yarın gidicem yaptımaya orda şok olmak istemiyorum :)Canim maliyeti bilmem ama kayseri parka donerken kosede caminin yaninda kuafor favori var oraya git gokhan bey harikadir
evet çok işlem yaptırma doğl herzaman güzel oluyor. bende ilk balyajla basladım şuan sap sarı :)Açtırma yaptırmadan ne kadar açılırsa saçım o kadar yaptırmak istiyorum. saçlarım çok güzel çnkü.
Nerde kuaforunKuaförüm var ama ısrarla fiyat söylemiyor ortalama ne kadar olurr diye merak ettim yarın gidicem yaptımaya orda şok olmak istemiyorum :)
TalastaNerde kuaforun
Cok birsey tutmaz yaa neden soylemiyor ki kendini ona gore ayarlayacaksin sonuctaTalasta
Sen yaptırdın mı canımCok birsey tutmaz yaa neden soylemiyor ki kendini ona gore ayarlayacaksin sonucta
Yapıp iş işten geçince kazıklayacak seni..Kuaförüm var ama ısrarla fiyat söylemiyor ortalama ne kadar olurr diye merak ettim yarın gidicem yaptımaya orda şok olmak istemiyorum :)
Bna da öyle geliyor. Yaptırdıktan sonra vermiyorum parayı demek olmaz. Tutup da500 tl de vermek istemiyorum saçıma. Ortalama bişey söylese ona göre gitcem. Gel dw hallederiz diyor başka bişey demiyor :)Yapıp iş işten geçince kazıklayacak seni..
Sen başlamadan de ki bana fiyat ver,sonuç olarak saça bakıp belirlemiyolar mı?Bna da öyle geliyor. Yaptırdıktan sonra vermiyorum parayı demek olmaz. Tutup da500 tl de vermek istemiyorum saçıma. Ortalama bişey söylese ona göre gitcem. Gel dw hallederiz diyor başka bişey demiyor :)
AyNen öyle saça bakıp fiyat belirliyo ama saçımı biliyo yani. Oraya gittikten sonra fiyat söyledi diyelim oo çok pahalıymış deyip çıkmak da kötü olur yani dese bura hiç gitmiycem. Ya da sizlerden bi fikir edinirswm ona göre hazılıycam kendimi.Sen başlamadan de ki bana fiyat ver,sonuç olarak saça bakıp belirlemiyolar mı?
Bence de oraya gitme böyle fırsatçı kuaförleri hiç sevmiyorum..AyNen öyle saça bakıp fiyat belirliyo ama saçımı biliyo yani. Oraya gittikten sonra fiyat söyledi diyelim oo çok pahalıymış deyip çıkmak da kötü olur yani dese bura hiç gitmiycem. Ya da sizlerden bi fikir edinirswm ona göre hazılıycam kendimi.
Bence de oraya gitme böyle fırsatçı kuaförleri hiç sevmiyorum..
Yok kesin oraya gitcem işini çok iyi yapıyo gözdemdir kendisi bi de bu beni ikna etme yöntemini bu kadar iyi kullanmasa iyi olucakBence de oraya gitme böyle fırsatçı kuaförleri hiç sevmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?