kayseride Piezo burun estetiği yaptıranlar

beyza50

beyzailehertelden.blogspo
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
177
2
96
Nevşehir
Herkese merhaba ben Kayseri’de yaşıyorum ikinci kez burun ameliyatı olacağım Karar veremedim ,Ahmet Tuna Eren ve Mehmet Gökhan Şahin arasında kaldım ...Ahmet tuna eren klasik yöntemle ameliyat yapıyor ama Mehmet Gökhan Şahin piezo yöntemini kullanıyor sizlere sorum bu isimlere ameliyat oldunuz mu ?hangi yöntemi tavsiye dersiniz ?çok kararsızım yardımcı olun lütfen :((

Herkese merhaba ben Kayseri’de yaşıyorum ikinci kez burun ameliyatı olacağım Karar veremedim ,Ahmet Tuna Eren ve Mehmet Gökhan Şahin arasında kaldım ...Ahmet tuna eren klasik yöntemle ameliyat yapıyor ama Mehmet Gökhan Şahin piezo yöntemini kullanıyor sizlere sorum bu isimlere ameliyat oldunuz mu ?hangi yöntemi tavsiye dersiniz ?çok kararsızım yardımcı olun lütfen :KK43:(
Doktorlar hakkında bilgim yok ama piezo yöntemiyle yapılan ameliyatlarda şişlik morluk daha az oluyormuş diye duymuştum

Doktorlar hakkında bilgim yok ama piezo yöntemiyle yapılan ameliyatlarda şişlik morluk daha az oluyormuş diye duymuştum
Çok teşekkür ederim canım.. Ahmet tuna eren piezo yönteminin yeni olduğunu ilerde kemik erimesi yapıp yapmayacağının belli olmadığını bundan dolayı kullanmak istemediğimi söyledi
Mehmet Gökhan bey de piezo seviyorum ben Morluk daha az oluyor bu yöntemi kullanıyorum dedi, Mehmet Gökhan bey çok ilgili bir doktor gerçekten ama hakkında çok fazla bilgi edinemedim yaptığı herhangi bir kişiyle konuşabilseydim daha çabuk karar verebilirdim aslında...

Ben ahmet tuna erene ameliyat oldum ve çok pişmanım burnum baya eğri ve ona ameliyat olan herkes bu eğrilik sorununu yaşıyor ameliyat olmadan öncekiyle aynı burnum keşke olmasaydım diyorum

Ahmet Tuna Eren e ameliyat olup eğrilik sorunu yaşayanlardan biri de benim. 6. Ayım bitti bu saatten sonra düzelme falan beklemiyorum

Herkese merhaba ben Kayseri’de yaşıyorum ikinci kez burun ameliyatı olacağım Karar veremedim ,Ahmet Tuna Eren ve Mehmet Gökhan Şahin arasında kaldım ...Ahmet tuna eren klasik yöntemle ameliyat yapıyor ama Mehmet Gökhan Şahin piezo yöntemini kullanıyor sizlere sorum bu isimlere ameliyat oldunuz mu ?hangi yöntemi tavsiye dersiniz ?çok kararsızım yardımcı olun lütfen :KK43:(
ben ahmet beye ameliyat oldum bir ay oluyor bundan önce arkadaşlarım kendisine amelyat oolmuştu ben de o yüzden ona oldum burnum eğriydi ameliyatla düzeltti eğrilmesin diye masaj verdi yüzümde çok bir değişim olmadı çünkü gayet doğal bir burun yaptı merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin

Bende Ahmet Tuna Ereni dusunuyodum.Egriligin nerede acaba öğrenebilir miyim burun ucu mu yoksa kemer kısmı mı
Merhaba eğrilik şu şekilde önden bakınca sola doğru hafif kaymış gibi duruyor kemer kısmını ve burun ucunu her ikisini de eğriliğe dahil edebiliriz

önerdiğiniz duyduğunuz iyi bir doktor var mı acaba
Ben fazla araştırma yapmadan ameliyat oldum canım keşke araştırsaydım Ahmet bey dışında Umut özbebit ile görüşmüştüm fiyatı uçuk geldiği için direk eledim ama hakkında olumlu şeyler duymuştum onu araştırabilirsin bence devletteki doktorları da araştır ben özel olmak zorundaymış gibi saçma bi bakış açısındaydım o dönem ama devlette de iyi doktorlar var

Merhabalar umut özbebit hocaya daha önce burun ameliyatı olan var mı ? Deneyimleriniz nasıl bende olmayı düşünüyorum

Merhabalar umut özbebit hocaya daha önce burun ameliyatı olan var mı ? Deneyimleriniz nasıl bende olmayı düşünüyorum
Merhaba, Bende olacagim umut beye, merak ettim, Siz oldunuz mu acaba ? Nasil gecti? Sonuc Nasil ? Cevapkarsaniz gercekten cok sevinirim 😍

Back
X