Kayseride tedavi iin iyi bir doktor

sblsbl

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
122
0
296
Yozgat
arkadaşlar ben yozgatta yaşıyorum.kayseride tedavime devam etmek isityorum.1,5 yıldır bebeğimiz olmuyor. tavsiye edeceğiniz iyi bir doktor var mı acaba? polisitk overim ben.kayseridede hiçbir doktoru bilmiyorum.lütfen yardımcı olun.

canım ne kullanıyosun şuan.ben sadece glukofen kullanıyorum.ne zamandır o doktorda tedavi görüyosun

Erciyes hastanesinde Rakip Turan var çok memnunum çok iyi bir doktor tavsiye ederim

bende nevsehırdeyım bendede aynı polıkıstık over var.bende arzu hanıma gıttım hümada begendım ama cok kalabalık oluyor.bırde yumurta takıbı zor dıye nevsehırde devam edıyorum.rakıp turanı herkes cok övüyor.

erciyes hastanesinin üniversiteyle bağlantısı var mı? uzaklık var ama yozgatta iyi bir doktor yok malesef.allah hepimize bir an önce hayırlı bebekler versin inşallah..

arkadaşlar tekden hastanesinde nuray emeklioğlu ben çok memnun kaldım, sıkılmadan her sorunuzu cevaplamaya çalışır ve çok rahatlatır şiddetle tavsiye ediyorum ben 2 aşılamamı da ona yaptırdım tutmadı ama bu nasip kısmet tabi ama tutmadığını öğrendiğinde o da benim üzüntümü paylaşmıştı

Hiç tavsiye etmiyorum. Belli yaşa gelmiş. bıkmış usanmış, alakasız, zoraki mesleğini yapar bi havası var. yanıtları geçiştirmeli. Zaten yerinde bulmasıda zor biri.

Back
X