aynen cnm banada kızıyo ama bi şekilde bakıyorum napıyım bende kurtlar vadisini sevmiyorum herkes birbirini öldürüyo vuruyokaydirigubbakcemile3
yaaa ben seviyorum o diziyi
kıs ben sana ne diyim imi bende filmi hep kötüledim allah iyiliğini versin şeeeeeyyy ben öle demek istememiştimkaydirigubbakcemile3:kedi:
teşekkür ederim. ben yavaştan kaçar malum bihter cadısı bekliyo:)
kısss aleyna bugün test yaptığını eşine söyledin mi?
niye kıs bence sen hamilesin niye boştan yere sevindircenki inş.bebeğinide kucağına aldığın günleri görürsün cnm ya benimde şimdi belimin ağrısından duramıyorum çok korkuyorum lütfen beni serinleticek bişeyler söle senin de ağrıyo mu?adet olurken kalçamızın biraz üst bölgesi ağrırıya normalde bu sefer oram değilde küreklerimin arası ağrıyo nolur bana yardım et.
cnm ben çıkıyorum oldumu görüşürüz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
saol cnm şu sonucu bi öğrenseydim ne dert kalacak ne tasa böle yaşayan bi ölüyüm yaa ama bu halimize binlerce kere ŞÜKÜRLER OLSUN......
aleyna sen hamilesin hayatım çift çigi çıktı demiştinya negatif olsa tek olurdu bide senin ilaçlardan içip hala tek çizgi görüyolar dualarım seninle hadi hayırlısı
demet inş sende hamiş olursun hayatım isteyen herkese versin rabbim çocuk gibisi varmı hayata anlam katıyolar
iğnedenmiş canım ya bugün yine yaptım yine silik çıktımafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?