Tüp Bebek Merkezleri Kayseride Tüp Bebek Yaptiran Varmi

kıs ben sana ne diyim imi bende filmi hep kötüledim allah iyiliğini versin şeeeeeyyy ben öle demek istememiştimkaydirigubbakcemile3:kedi:

aşkolsun canım herkes aynı diziyi sevmeye mecbur değil bende severimde ondan bçyle filmleri eşimle beraber bakarız

niye kıs bence sen hamilesin niye boştan yere sevindircenki inş.bebeğinide kucağına aldığın günleri görürsün cnm ya benimde şimdi belimin ağrısından duramıyorum çok korkuyorum lütfen beni serinleticek bişeyler söle senin de ağrıyo mu?adet olurken kalçamızın biraz üst bölgesi ağrırıya normalde bu sefer oram değilde küreklerimin arası ağrıyo nolur bana yardım et.

canım benim sana benim şu halimi anlatsam şükredersin haline ben iğne vurundumya onun etkisi yeni çaşladı herhalde şuan nefesim daralıyor kasığım feci ağrıyor ,belim desem hiç anlatmayım evde iki büklüm dolaşıyorum bi iş yapmaya kalkıyorum ağrıdan bacağımın üst kısmına ağrı giriyor uyuşuyor dişim zeten biliyorsun en iyisi sen hiç kendinden bahsetme ben ölüyorum bide olmaz olası stres var üzerimde

Son düzenleme:
saol cnm şu sonucu bi öğrenseydim ne dert kalacak ne tasa böle yaşayan bi ölüyüm yaa ama bu halimize binlerce kere ŞÜKÜRLER OLSUN......

aleyna sen hamilesin hayatım çift çigi çıktı demiştinya negatif olsa tek olurdu bide senin ilaçlardan içip hala tek çizgi görüyolar dualarım seninle hadi hayırlısı

demet inş sende hamiş olursun hayatım isteyen herkese versin rabbim çocuk gibisi varmı hayata anlam katıyolar

demet inş sende hamiş olursun hayatım isteyen herkese versin rabbim çocuk gibisi varmı hayata anlam katıyolar

sağol cnm allah isteyen herkese versin sende dahil bu dünyada en güzel şey anne olmak inş.rabbim bizede nasiğ etsin anne olmayı......

iğnedenmiş canım ya bugün yine yaptım yine silik çıktımafoldumben

canım günaydın lütfen moralini bozma bak yine silik çizgi çıkmış daha ne istiyosun hamilesin cnm ya bak bugün cuma rabbim dualarımızı kabul etsin inş.hatta sela veriliyo cnm cuma çok mübarek gün inş.rabbim dualarımızı duysun........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…