seninki daha iyi yakeşke bende kış gelini olsaydım yazın varya o gelinliğin içinde patlamıştım bide benim gelinliğim kapalıydı varya vücudum hep yara dökmüştü
geçtide ne dertlere sahip olduk onlar vızmış walla amann amann
ya cnm ben tabikide halimize şükrediyorum ben o günleri hatırlayınca onlarda ne varki şimdi derdimiz başka demek istedim yoksa halimden şikyetçi felan deilim ben allahımı bilmez biri deilim rabbime şükrediyorum bile iyiki bu derdi bize verdin diye....rabbim sevdiği kullarına verirmiş böle şeyleri onun için eşim ve ben kendimizi çok şanslı görüyoruz
inş.cnm ya ben çıkıyorum oldumu belim çok kötü ağrıyo biraz yatıcam grşrz cnm
he kıs bende baktım unutma beniye çok heycanlıydı sen ıspanakları haşlıyomusun öylemi seviyosunuz siz?
amannnnn haşlamaz olaydım, içinden salyangoz çıktı kocaman, içi boş diye tezgahın üzerindeki çöplerin içine attıydım ,sonra buraya geldim ne yazmışsın diye ,sonra içeri bi gittim saltangoz tezgaha inmiş gözüme bakıyor,ohaoldumsmileohaoldumsmile komşuyu çağırdım aldı çöpe attı sonra haşladıklarımla birlikte hepsini çöpe attım, eşime söyledim böyle böyle diye oda tamam ben hazır alırım dedi ayyyy çok fena bişi ilk defa gördüm iğrenç
evet cnm aynen, olsun bugün de hazır yiyin bakalımcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?