Tüp Bebek Merkezleri Kayseride Tüp Bebek Yaptiran Varmi

seninki daha iyi yakeşke bende kış gelini olsaydım yazın varya o gelinliğin içinde patlamıştım bide benim gelinliğim kapalıydı varya vücudum hep yara dökmüştü

ya cnm ben tabikide halimize şükrediyorum ben o günleri hatırlayınca onlarda ne varki şimdi derdimiz başka demek istedim yoksa halimden şikyetçi felan deilim ben allahımı bilmez biri deilim rabbime şükrediyorum bile iyiki bu derdi bize verdin diye....rabbim sevdiği kullarına verirmiş böle şeyleri onun için eşim ve ben kendimizi çok şanslı görüyoruz

aynen canım biz bu yükü kaldırabilirmişizki rabbim vermiş karşılığını çok güzel bir şekilde alıcaz inşallaholumunekankayizsmile

inş.cnm ya ben çıkıyorum oldumu belim çok kötü ağrıyo biraz yatıcam grşrz cnm

he kıs bende baktım unutma beniye çok heycanlıydı sen ıspanakları haşlıyomusun öylemi seviyosunuz siz?

he kıs bende baktım unutma beniye çok heycanlıydı sen ıspanakları haşlıyomusun öylemi seviyosunuz siz?

amannnnn haşlamaz olaydım, içinden salyangoz çıktı kocaman, içi boş diye tezgahın üzerindeki çöplerin içine attıydım ,sonra buraya geldim ne yazmışsın diye ,sonra içeri bi gittim saltangoz tezgaha inmiş gözüme bakıyor,ohaoldumsmileohaoldumsmile komşuyu çağırdım aldı çöpe attı sonra haşladıklarımla birlikte hepsini çöpe attım, eşime söyledim böyle böyle diye oda tamam ben hazır alırım dedi ayyyy çok fena bişi ilk defa gördüm iğrenç

allah allah içnden nası çıkmış yaaaa aman git iyi olmuş hazır yiyin bugünde ayyy ben olsaydım aynı senin gibi yapardım komşu çağırma konusunu diyorum allah iyiliğini versinsırnaşık şey

allah kıs ne diyim ben sana iyiki görmüşün görmesen nolacaktı iğrenç ben bile burda bi tuhaf oldum walla-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…