- 11 Aralık 2017
- 327
- 142
- 53
- 33
- Konu Sahibi Kararliiii
Kayseri'de tüp bebek yaptırmak istiyorum bana hangi hastane ve doktoru onerirsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki oraya sabah erkenden mi gitmek gerek sıra alabilmek için hiç gitmedimErciyes üniversitesi tıp fakültesi jinekoloji bölümünden tüp bebek özel bölümüne yönlendiriyorlar, devlet hastahanesi gibi olduğu için %50 si oradan karşılanıyor. Bi tanıdığım anlatmıştı ilk denemede üçüzleri oldu
Günübirlik sıra vermiyorlar, önce randevu almanız gerek.Peki oraya sabah erkenden mi gitmek gerek sıra alabilmek için hiç gitmedim
Randevu nasıl aliniyorGünübirlik sıra vermiyorlar, önce randevu almanız gerek.
Evet Memorial e gidersem Semih beye giderim diye düşünüyorum zatenhangi dr bilmiuorum ama arzu yurci ye gjtme derim. burda bi konu acilmisti herkez beddua veriyodu kadina
Poliklinik girişinden yada hastahanenin hasta portalına kayıt olarak randevu alabilirsinRandevu nasıl aliniyor
Son soru randevu için de erken mi gitmem gerekPoliklinik girişinden yada hastahanenin hasta portalına kayıt olarak randevu alabilirsin
Evet canımSon soru randevu için de erken mi gitmem gerek
Arzu yurciye kesinlikle gitmeyin, kimyasal gebelik yapıp ortaya atar, sonrasında da hiç ilgilenmezlerKayseri'de tüp bebek yaptırmak istiyorum bana hangi hastane ve doktoru onerirsiniz