Kayseride tup bebek yaptiranlar yaptiracak olanlar

Sempati38

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2020
75
38
3
Merhaba hanımlar gecen ay başarısız tüp bebek deneyimi gecirdim şuan doktor arayışındayim Kayseri acibadem Gökalp Öner beyde tüp bebek yaptiran varmi yada pozitif sonuç alanlar onerebileceginiz bir doktor varmi Rabbim bu yolda herkesin yüzünü güldürdün emeklerini boşa çıkarmasın .

Merhaba
Ben bu hafta Semih beyde başladım tedaviye.
Tavsiyem mutlaka doktorlarla ön görüşmeye git.
Daha önce kimde yaptırdınız tüp bebeği?

Merhaba semih beye yaptirmistik sakın etkilenmeyin ama pozitif sonuç alan çok hastası var ben hic yatmadim belkide oyuzden tutunamadi size tavsiyem tabiki surekli yatmayin ama cok hareket etmeyin herkesin bünyesi farklı.Evet ön gorusme icin aklimdaki isim Gokalp öner bey . Peki siz hangi asamadasiniz ilk deneyiminizmi

Merhaba semih beye yaptirmistik sakın etkilenmeyin ama pozitif sonuç alan çok hastası var ben hic yatmadim belkide oyuzden tutunamadi size tavsiyem tabiki surekli yatmayin ama cok hareket etmeyin herkesin bünyesi farklı.Evet ön gorusme icin aklimdaki isim Gokalp öner bey . Peki siz hangi asamadasiniz ilk deneyiminizmi
Zaten herkesin memnun olduğu bir doktor yok maalesef. Mustafa taş la da ön görüşme yaptım Gökalp bey çok yoğundu mecbur iptal ettim.
Sizin problem neydi?
Ben şuan iğne oluyorum, ilk deneyimimiz daha umarım son olur.

Aslında aklimda bir doktor daha var Caglar yazicioglu ama çok kararsızım

Insallah son olur pozitif sonuc alırsınız bizim aciklanamayan infertilite yumurtaliklar gayet sağlıklı tedavide kaliteli iki embriyo transfer edildi ama negatif oldu

Evet ikisiylede on görüşme iyi olacak . Dondurulmus yok malesef 10 yumurta toplandi 7 si olgun dediler 5 i dollendi ikisi üçüncü gün transfer edildi digerleri iyi kalite degilms oyuzden dondurmadilar

Evet ikisiylede on görüşme iyi olacak . Dondurulmus yok malesef 10 yumurta toplandi 7 si olgun dediler 5 i dollendi ikisi üçüncü gün transfer edildi digerleri iyi kalite degilms oyuzden dondurmadilar
Umarım içine sinen, senin için hayırlı olan bir doktorla tekrar tedaviye başlarsın ve güzel sonuçlar alırsın 🙏

Umarım içine sinen, senin için hayırlı olan bir doktorla tekrar tedaviye başlarsın ve güzel sonuçlar alırsın 🙏
Insallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizin tedavinizde pozitif sonuc alırsınız inşallah Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın 🙏

Çağlar yazıcıoğlunda başlıcam bende. Gökalp öner bana biraz reklamcı geldi positif enerji alamadım.
Merhaba ikiside cok olumlu deniyor benim üç negatif tüp bebek deneyimim oldu daha once çok arastirmadik sonuc olarak acibademin doktorlarinin daha iyi oldugunu gozlemledim peki sizin ilk deneyimmi olucak

Merhaba hanımlar gecen ay başarısız tüp bebek deneyimi gecirdim şuan doktor arayışındayim Kayseri acibadem Gökalp Öner beyde tüp bebek yaptiran varmi yada pozitif sonuç alanlar onerebileceginiz bir doktor varmi Rabbim bu yolda herkesin yüzünü güldürdün emeklerini boşa çıkarmasın .
Merhaba ben Acıbadem hastanesi Mustafa Taş bey ile tedaviye başladım ondan önce bir kaç tüp bebek görüşmesi daha yapmıştım ama hiç biri bana tam anlamıyla güven veremedi ama Mustafa beyden ayrı bir enerji ve güven aldım hatta siz gebe kalacaksınız merak etmeyin dedi bana o kadar cok mutlu oldum ki bu lafı dünyalara değdi bir kere çok ilgili nazik bir doktor hasta psikolojisinden çok iyi anlıyor çıktık bir yola ama benim inancım sonsuz bu kez olacak ben mutlaka görüşün derim o zaman ne demek istediğimi anlarsınız

Merhabalar. Ben de caglar beyle tedaviye başladım sadece transferim kaldı. Fakat benim yasdan dolayi rezerv azligim oldugu icin sadece 3 embriyom oluştu 2 si pgt.ye gitti ordan olumlu haber gelirse transferim yapılacak. İnşallah hepimiz de guzrl sonuçlar alırız.

Merhaba ben Acıbadem hastanesi Mustafa Taş bey ile tedaviye başladım ondan önce bir kaç tüp bebek görüşmesi daha yapmıştım ama hiç biri bana tam anlamıyla güven veremedi ama Mustafa beyden ayrı bir enerji ve güven aldım hatta siz gebe kalacaksınız merak etmeyin dedi bana o kadar cok mutlu oldum ki bu lafı dünyalara değdi bir kere çok ilgili nazik bir doktor hasta psikolojisinden çok iyi anlıyor çıktık bir yola ama benim inancım sonsuz bu kez olacak ben mutlaka görüşün derim o zaman ne demek istediğimi anlarsınız
Öncelikle tedaviniz hayırlı olsun pozitif sonuc almayı nasip etsin Rabbim 🙏
Mustafa taş beyin yorumlarida cok iyi evet şuan bilmiyorum inanin o negatif enerjiyi atamadim uzerimden memorial tüp bebek merkezi büyük hayal kırıklığı oldu maddi manevi yiprandik 😔 teşekkür ederim öneriniz icin ön görüşmede karar vericem yanlız benim bir iki ay ara vermem gerekiyor gecen kasım ayinda görmüştüm tedaviyi bu asamadada arastirmaya devam edecegim

Merhabalar. Ben de caglar beyle tedaviye başladım sadece transferim kaldı. Fakat benim yasdan dolayi rezerv azligim oldugu icin sadece 3 embriyom oluştu 2 si pgt.ye gitti ordan olumlu haber gelirse transferim yapılacak. İnşallah hepimiz de guzrl sonuçlar alırız. amin inşallah olumlu olur Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın 🙏

Merhabalar. Ben de caglar beyle tedaviye başladım sadece transferim kaldı. Fakat benim yasdan dolayi rezerv azligim oldugu icin sadece 3 embriyom oluştu 2 si pgt.ye gitti ordan olumlu haber gelirse transferim yapılacak. İnşallah hepimiz de guzrl sonuçlar alırız.
Insallah olumlu haber gelir Rabbim bu yolda hepimizin yüzünü güldürsün emeklerimizi boşa cikarmasin çağlar beyi onerirmisiniz peki nasıl ilgisi alakası

Benim Gökalp Öner ile 2 aşılama 1 tüp bebek tedavim olumsuz sonuçlandı. Yeterince ilgili olduğunu düşünmüyorum.
Daha sonra Ankara Bahçecide mutlu sona ulaştık. İnşallah sizin için her şey yolunda gider.

Merhaba , ben de Semih beyi düşünüyorum inşallah olumlu sonuç alırsınız , rabbim hepşnizin yüzünü güldürsün 🤲🏻

Back
X