Kayseride tüp bebek

Evet isterler senede 1 istiyorlar özellikle kruger testi yaptırmanızı öneririm.bence beslenmenize dikkat edin spor yapın vitamin takviyesi alın zaten çağlar hocam verir takviye falan.

şuan Acıbadem için fiyat 7.800. Ben de yeni başlayacak biri olarak bilgilendirme yapayım
Merhaba bende Acıbadem Gökalp beyde tüp bebek düşünüyorum ama hiç görüşmedik bu konuyu en son magnette hsg çekti şuan çok korkuyor ve üzülüyorum Rabbim tüm isteyen lere nasip etsin evlat bizi bu dünyada yalnız birakmasin

Ben kendisi için kötü doktor diyemem. Çünkü başarılı olduğu örnekler de var. Bir de cerrahi yönden iyi olduğunu düşünüyorum. Fakat hep iyi örnekleri gösteriyor, sanki tüm çalışmalarında başarı sağlamış gibi yansıtıyor, çok umut veriyor. Sonunda olumsuz bir sonuç olursa hayal kırıklığı büyük oluyor. Bize bir sorun yok, aşılamada olur muhtemelen diyordu, olmadı. "Tüp bebekte kaçarı yok" dedi, o da olmadı. Tedavi öncesi yapılacak bir şey var mı hocam diye soruyoruz, yok diyor. Şimdi düşünüyorum da iki yıl çocuğu olmamış, hatta iki de aşılama yapmasına rağmen olumsuz sonuç almış bir çifte hiç olmazsa bir vitamin, beslenme tavsiyesinde bulunması gerekemez mi? Mutlaka bize de hakkı geçmiştir. Kendisini kötülemek de istemem. Mutlaka iyi yanları da vardır ama ikinci bir tüp bebek için ona gitmek içime sinmiyor. Başka doktorla görüştük ücretsiz ön görüşmede bile yarım saat bizimle konuştu, tavsiyelerde bulundu, halimize kafa yordu, ilgilendi. Kesinlikle doktoru yermek değil amacım. Kimsenin ekmeğine mani olmak istemem. O doktorun iyi bir insan ve hatta iyi yanları da olan bir doktor olduğunu düşünüyorum. Fakat bizim hikayemiz böyle olduğu için artık onunla devam etmek istemiyoruz.

Allah isteyen herkesi sağlıklı bir şekilde evladına kavuştursun.

Ben de Gökalp bey hakkında bir kaç şey söylemek isterim açıkçası. Ben de ikinci kez aşılama deniyorum çünkü.

Evet, o doktorlar iyi olabilir gerçekten. Fakat birkaç iyi doktordan duydum Kayseri Acıbadem'in laboratuvarının iyi olmadığını. Belki o da etkili olmuştur. Biz Ankara'da devam edeceğiz. Doktor ve hastaneyi özelden yazayım.

Bana da yazabilirsiniz özelden Ankaradaki doktor ve hastaneyi. Ben de Ankarada devam edeceğim burda yine sonuç gelmezse.

Ben de çağlar beye gidiyorum.yarin opu var, açıkçası içime sinmeyen şeyleri var ama 2015te de Acıbadem de Turgut beyde yapmıştım kendisine dair de çok eleştirdiğim nokta vardı ama Allah razı olsun yinede ondan ve ekibinden beni ayparcasi bı yavruya kavisturdular.ins yine ben icime sinmese de 2. yavruma kavusacagima inanıyorum..inanın kızlar inanın ve Rabbime birakin..ins herkese nasip etsin bu olağanüstü duygu hem de istediği yavru adetince..yarın ki opuma da iyi yureklerinizden dua istiyorum bu arada.. güzel haberlerle buluşmak dileğiyle..

Ben de çağlar beye gidiyorum.yarin opu var, açıkçası içime sinmeyen şeyleri var ama 2015te de Acıbadem de Turgut beyde yapmıştım kendisine dair de çok eleştirdiğim nokta vardı ama Allah razı olsun yinede ondan ve ekibinden beni ayparcasi bı yavruya kavisturdular.ins yine ben icime sinmese de 2. yavruma kavusacagima inanıyorum..inanın kızlar inanın ve Rabbime birakin..ins herkese nasip etsin bu olağanüstü duygu hem de istediği yavru adetince..yarın ki opuma da iyi yureklerinizden dua istiyorum bu arada.. güzel haberlerle buluşmak dileğiyle..
Bende de olmuştu devam edemedim Özge hanıma geçtim ama içinizi ferah tutun . Çağlar hoca olsun Turgut bey olsun hepsinin tecrübesine güvenin . Her şeyden önce de Allah a . İnşallah çok güzel geçer opu nuz . Sonrasında da güzel sonuçlar alıp sağlıkla kucağınıza alasınız inşallah 🤲

Bende de olmuştu devam edemedim Özge hanıma geçtim ama içinizi ferah tutun . Çağlar hoca olsun Turgut bey olsun hepsinin tecrübesine güvenin . Her şeyden önce de Allah a . İnşallah çok güzel geçer opu nuz . Sonrasında da güzel sonuçlar alıp sağlıkla kucağınıza alasınız inşallah 🤲
İns canım çok teşekkürler.. hepimizin yüreğine göre olsun inşallah

İnşallah gönlünüzce olur her şey 🙏🏻 Ben de Çağlar bey ile tamamladım tedavimi. Elinden gelenin en iyisini yaptı. Tüm ihtimalleri düşünerek tedavimi uyguladı. Ben kendisinden memnun kaldım açıkçası. İlk denememde ikizlerime hamileyim, çok şükür 🙏🏻 Darısı size olsun inşallah 🙏🏻

Kayseride Çağlar hocamın üzerine tüp bebekçi tanımam.Kendisi herşeyden önce insan.Gece 12 bile olsa msjları yanıtsız bırakmaz.Probleminiz neydi acaba? Ben iki kere kendisinde tedavi gördüm ama yumurtalarım kalitesiz olduğu için iptal oldu.

Kayseride Çağlar hocamın üzerine tüp bebekçi tanımam.Kendisi herşeyden önce insan.Gece 12 bile olsa msjları yanıtsız bırakmaz.Probleminiz neydi acaba? Ben iki kere kendisinde tedavi gördüm ama yumurtalarım kalitesiz olduğu için iptal oldu.
Ayy ins öyledir.. kendimle ilgili her ayrıntıyı sürekli hatirlatmam gerekiyor, önemli noktaları bile..bı de cetrotide i unuttum son gün 3,5saatlik geç kaldım ne kadar korktuğumu ve canımın yandığını tahmin edersiniz telefon açtım ne yapıyım diye beni azarladı yap hemen igneni diyip suratıma kapattı teli çok incindim..

Ayy ins öyledir.. kendimle ilgili her ayrıntıyı sürekli hatirlatmam gerekiyor, önemli noktaları bile..bı de cetrotide i unuttum son gün 3,5saatlik geç kaldım ne kadar korktuğumu ve canımın yandığını tahmin edersiniz telefon açtım ne yapıyım diye beni azarladı yap hemen igneni diyip suratıma kapattı teli çok incindim..
Unutmanız gerçekten çok kötü olmuş en önemli nokta o çünkü.Yumurtaların çatlamasını önlüyor 😀 çok çok yoğun bir insan.işinde iyi olmasa yoğunluğu da çok olmazdı.Ama tabiki sizin kendinizi iyi hissetmeniz çok önemli.İnşallah yine olumlu sonuç alırsınız.Tüp bebek yaptırmanızın nedeni ne acaba

Unutmanız gerçekten çok kötü olmuş en önemli nokta o çünkü.Yumurtaların çatlamasını önlüyor 😀 çok çok yoğun bir insan.işinde iyi olmasa yoğunluğu da çok olmazdı.Ama tabiki sizin kendinizi iyi hissetmeniz çok önemli.İnşallah yine olumlu sonuç alırsınız.Tüp bebek yaptırmanızın nedeni ne acaba
İns olumlu sonuçlar alırız hepimiz de.esimden kaynaklı canım

Back
X