Ben kendisi için kötü doktor diyemem. Çünkü başarılı olduğu örnekler de var. Bir de cerrahi yönden iyi olduğunu düşünüyorum. Fakat hep iyi örnekleri gösteriyor, sanki tüm çalışmalarında başarı sağlamış gibi yansıtıyor, çok umut veriyor. Sonunda olumsuz bir sonuç olursa hayal kırıklığı büyük oluyor. Bize bir sorun yok, aşılamada olur muhtemelen diyordu, olmadı. "Tüp bebekte kaçarı yok" dedi, o da olmadı. Tedavi öncesi yapılacak bir şey var mı hocam diye soruyoruz, yok diyor. Şimdi düşünüyorum da iki yıl çocuğu olmamış, hatta iki de aşılama yapmasına rağmen olumsuz sonuç almış bir çifte hiç olmazsa bir vitamin, beslenme tavsiyesinde bulunması gerekemez mi? Mutlaka bize de hakkı geçmiştir. Kendisini kötülemek de istemem. Mutlaka iyi yanları da vardır ama ikinci bir tüp bebek için ona gitmek içime sinmiyor. Başka doktorla görüştük ücretsiz ön görüşmede bile yarım saat bizimle konuştu, tavsiyelerde bulundu, halimize kafa yordu, ilgilendi. Kesinlikle doktoru yermek değil amacım. Kimsenin ekmeğine mani olmak istemem. O doktorun iyi bir insan ve hatta iyi yanları da olan bir doktor olduğunu düşünüyorum. Fakat bizim hikayemiz böyle olduğu için artık onunla devam etmek istemiyoruz.
Allah isteyen herkesi sağlıklı bir şekilde evladına kavuştursun.