Kayseride tüp bebek

Kızlar ben bahçeci istanbulda tedavi oldum ankaradada klinikleri var ben çok memnun kaldım tavsiye ederim sizede

Alyaliya Alyaliya sanırım haklısın . Sen Özge hanımla hiç görüşmüş müydün ? Bir de ilk muayene ye adetli mi gitsem yoksa öncesinde bir gitsem mi ? Direkt tedaviye başlar mı acaba bilemedim .benim rahim filmi filan 2017 de çekilmişti . Bir de ilk muayene ücretsiz diyen olmuştu sanki ,öyle mi ?

Umudum- Umudum- yok hayır ben hiç görüşmedim kendisiyle.en başından çağlar beyin sıcaklığı cezbetti beni.bence adetin 2.günü git.genellikle o zaman anlıyorlar rezervin nasıl olduğunu.folikül sayısını falan.ilk muayenenin ücretsiz olduğunu kimse söylememişti bana.200 lira muayene ücreti var.

Eşim daha 15 gün kadar önce gitti görüştü acibademle,Ramazan'dan sonra düşünüyoruz nasipse, ilk muayene ücretsiz dediler diyor ve Raporlu olarak toplam iğne ilaç vs. Hepsi 7 bin demişler sanıyorum nasip bakalım

Alyaliya Alyaliya sanırım haklısın . Sen Özge hanımla hiç görüşmüş müydün ? Bir de ilk muayene ye adetli mi gitsem yoksa öncesinde bir gitsem mi ? Direkt tedaviye başlar mı acaba bilemedim .benim rahim filmi filan 2017 de çekilmişti . Bir de ilk muayene ücretsiz diyen olmuştu sanki ,öyle mi ?
İlk muayeneye adetli gidin doktor hikayenizi dinliyor muayene ediyor eğer yumurtalıkları rahimi uygun görürse ve sizde kabul ederseniz tedaviye başlamak istediğini söylüyor ondan sonra gerekli tahlilleri istiyırlar 200 tl ücreti alıyorlar

Bahcecide de ücretsiz on görüşme sgkda geçiyor kızlar uygun fiyata gelebilir haberiniz olsun ekonomiler çöküyor çünkü tüp bebeğe başlayınca

Durumunuz nedir aceba? transfer yapıldı mı?
Evet dün transferim gerçekleşti 3 embriyom kalmış 5.güne 2olgun 1orta dediler olgun olanın 1 tanesini transfer ettiler.diğer ikisi donduruldu... artık bekleme sürecindeyim inşallah rabbim onun bana benim ona tutunmamı nasip etsin...

Merhaba hanımlar. Memorial da Arzu hanımla bir ön görüşmemiz oldu ve hiç memnun kalmadım. Bir arayış içerisindeyim şimdi. Zeki Yılmaz var bir de. Bu ay onunla görüşmeyi düşünüyorum bakalım.
Zeki Yılmaz tam bir para doktoru paran varsa git git gel insana çok sıcak içten davranıp kendine bağlıyor sonra her fırsatta para,para,para haberin olsun benim ağzım yandı o Dr dan bikere

Evet dün transferim gerçekleşti 3 embriyom kalmış 5.güne 2olgun 1orta dediler olgun olanın 1 tanesini transfer ettiler.diğer ikisi donduruldu... artık bekleme sürecindeyim inşallah rabbim onun bana benim ona tutunmamı nasip etsin...
İnşallah şu mübarek günlerin hatrına rabbim yüzünüze baksın,hayırlı sonuçlar alın inşallah

Bende 3. Tedavime özge hanımla başladım, inşaallah güzel sonuçlar alırım bu kez. çok yıprandım gerçekten yoruldum 😔

Kizlar hepimizin tedavisi hayirlisiyla yavrumuza kavusarak son bulur en kisa zamanda, benim size sormak istedigim, Kayseri de Gonal ve Menepur ilaclarini raporsuz kac a aldiniz ? ben bayramdan sonra tedaviye basliycam ilaclarimi almaliyim hangi eczaneyi tavsiye edersiniz

Kizlar hepimizin tedavisi hayirlisiyla yavrumuza kavusarak son bulur en kisa zamanda, benim size sormak istedigim, Kayseri de Gonal ve Menepur ilaclarini raporsuz kac a aldiniz ? ben bayramdan sonra tedaviye basliycam ilaclarimi almaliyim hangi eczaneyi tavsiye edersiniz
Canım ben şuan ilaclari kaça aldigimizi hatırlamıyorum ama Erciyes kartal Hastanesi'nin karşısında eczaneler varya billur eczaneyi bul bize çok yardımcı olmuştu fiyat konusunda orda en uygunu o veriyordu
Gonal iğnesinin dozuna göre değişiyor fiyatlarida

Canım ben şuan ilaclari kaça aldigimizi hatırlamıyorum ama Erciyes kartal Hastanesi'nin karşısında eczaneler varya billur eczaneyi bul bize çok yardımcı olmuştu fiyat konusunda orda en uygunu o veriyordu
Gonal iğnesinin dozuna göre değişiyor fiyatlarida
Sagolasin mutlaka sorucam

Biz de bu yılın başında Acıbadem’deki Gökalp Öner ‘e gittik, tüp bebek tedavisi gördük. Olumsuz sonuçlandı. Daha önce de iki aşılama yaptırmıştık kendisine. Onlar da olumsuz sonuçlanmıştı.
Yaa böyle söylediniz beni çok etkilediniz ama şimdi yaa:KK43:,bı kaç arkadaşın önerisiyle Gökalp Öner'le görüşücektim bende 10 gün sonra,doktorumuzu seçtik artık gidip görüşme kaldi bı diye baya rahatlamistim,ama şuan aklım karıştı,çok iyi olduğunu söylemişlerdi özellikle:KK43:
Siz ne zmn bu yıl mi yaptırdınız tüp bebeği aceba? Bide tüp bebek size ne kadara mâl oldu Gökalp beyle acibademde? muayene ücretleri dahil fln beni bı bilgilendirir misiniz size zahmet,şuan aklım çok karıştı gerçekten,gitmesem mi ona aceba?

Back
X