kayseride ve dogum evinde dogum yapanlar sezeryanle

boniboncuklar

kızlarım canlarım
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2016
456
859
33
33
kızlar ikiz gebligim var kayserıde özellerde ve dogum evinde sezeryanla yada normal dogum yapanların bilgilerini alabilirmiyim 20 hafta içerisindeyiz

Bende kayseride acıbademde istiyorum dogumumu nevşehrde oturuyoruz ama küçük yer burası güvenmiyorum eşimde kayserili zaten orda yapcam inşallah

Bende kayseride acıbademde istiyorum dogumumu nevşehrde oturuyoruz ama küçük yer burası güvenmiyorum eşimde kayserili zaten orda yapcam inşallah
acıbademle dun gorustum canım 4.500 lıra dogum bu arada ek ılac vs harıc orası cok phalı yanı gercekten sankı bana bebegı sızmı doguruyosunuz dedım gulduler ay dusurcem sımdı dedım dudagım ucaklı felan espırı yaptım ama cıdden oahalı yazık yanı

Evet pahalı ama para problem degil bende 5 yıldır istiyorum olmuyodu Rabbim verdi şükürler olsun oyüzden riske atmak istemiyorum

Evet pahalı amaa para problem degil bende 5 yıldır istiyorum olmuyodu Rabbim verdi şükürler olsun oyüzden riske atmak istemiyorum
amın canım bende 6 yıl beklemıstım ılk kızımda rabbım verdı sımdı 6 yasında ve suan ıkız hamıleyım bısey olmaz ınsllh rabbım hayrlı dogumlar versın kac hftalık canım benım 20 oldu

Hunharca güldüm söylediğine kocama da söyledim hemen. Evet ya sanki çocuğu da onlar doğuruyo sen bi de istanbuldaki acıbadem fiyatını duysan sanarsın ki çocuğa da onlar bakıyo

Hunharca güldüm söylediğine kocama da söyledim hemen. Evet ya sanki çocuğu da onlar doğuruyo sen bi de istanbuldaki acıbadem fiyatını duysan sanarsın ki çocuğa da onlar bakıyo
bensoyledım canım valla benım yerıme dogumu sızmı yapıyosunuz yoo dıo aptal kız e dedım neymmıs kuafor varmıs evde bakıma gelıyolarmıs 2 gun yatıyomusun pohpoh varmıs cok ılgı varmıs tobe tobe bennımle ılgılenmese ogmıycak sankı ayyyyy yetr dusuk yapcam dedım gulduler

Kuaför de sanki balyaj atıcak saçına, bi fön çeker yani en fazla. Ben suda doğum istiyorum normal doğum derlerse biraz tuzlu olacak ama kesik atmadan oluyo doğum katlanıcaz parasına.

Kuaför de sanki balyaj atıcak saçına, bi fön çeker yani en fazla. Ben suda doğum istiyorum normal doğum derlerse biraz tuzlu olacak ama kesik atmadan oluyo doğum katlanıcaz parasına.
valla canım suda dogumu cok seyrettım guzel ama kesık bende var ılk kızımda 15 dıkıs zorlandım ondan ama bence kesık olsun nasıl toparlancak bılmıyorum kesıksız 9cm acılma gerekmıs ben 6 yla zor dogurdum :) kız amn ıstemem fonu ben bburdan saclarıma ceker gıderım anam benım koca gulmekten yarıldı ozmn benım hanıma hıc ezıyete gerek yok bız beklerız eve bebıslerımızı getrın dedı :

Suda açılıyomuş işte ne biliyim sezeryan istemiyorum, şuan gittiğim hastanede suda doğum yok, başka hastanede var ama eğer normal derse suda doğurcam.
Kuaför konusuna gelince evet bence de gereksiz yani kuaför getirebilirsin çok istersen. Benim gittiğim hastaneden normal doğum 500 dü geçen sene benim doğumum 2017 bakalım ne olacak 2017 de, suda doğum da geçen sene 2000 tl di 3000 gözden çıkardım.

hyrlısı olsun canım sg salım dogsunlar bzen bız anneler abartıyoruz dıolar erkekler ama her defasında yasamıyosunkı bı kac en fazla ıkı defa oyuzden en ıyısı en guzelı olsun dıoruz ah bızı anlasalar tabı acıbadem gıbı degıl ama :) suda dogumdda evet acılıyomus gayette zevklı ben arastırdım eve getrmek 4 bınlıraymıs

Sen ne güzel anadoludasın İstanbulda o fiyatlara yerlerinden kıpırdamazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…