Erciyes dağından kaynaklanıyor muhtemelenKışı çok soğuk, ilk defa kemiklerimin üşüdüğünü hissetmiştim orada.
yurtdışından sonra kasar sizi Kayseri. Bence en güzeli akdeniz ya da ege :)Merhaba sevgili kk ailesi
Eşim ve ben Kayseri'ye yerleşme planları yapıyoruz. Yurt dışında yaşıyoruz ve artık iki çocuğumuzla birlikte dönüş yapmak istiyoruz.
Kayseri de en yaşanılabilir,nezih semtler nerelerdir? Eğitim , sosyal yaşam nasıldır merak ediyorum.
Bu konuda bir fikriniz varsa benimle paylaşırsanız cok sevinirim.
HANGİ ÜLKEDEN GELİYORSUNUZ?Erciyes dağından kaynaklanıyor muhtemelen
yerleşmek istiyorsanız,istanbul,izmir,muğla,antalya ve mersin gibi bir yere yerleşin derim.Erciyes dağından kaynaklanıyor muhtemelen
AvustralyaHANGİ ÜLKEDEN GELİYORSUNUZ?
Inanın sanki benim ağzımdan yazmışsınız.Ben ve eşim Kayseriliyiz biz istanbulda görev yapıyoruz ailelerimiz kayseride yaşıyor. Önceden ben Kayseriye gitmeyi asla düşünmüyordum ama şimdi gitmek için can atıyorum malesef işlerimizden dolayı oraya gitmemiz 10 yılı bulacak. Evet çok sosyal bir şehir değil ama hiç değilse samimi. İstanbulda ne komşuluk var ne samimiyet ne saygı. İnsanlar karşı komşusundan bi haber. Evet gezilecek çok yer var ama yine gidiyorsun bi cafeye oturuyorsun tamam deniz manzaralı oluyor ama samimiyet yok eğlenecek etrafınızda gerçek insan bulamıyorsunuz hiç birşeyn tadı yok anlayacağınız.
Onu geçtim anne babadan niye hep kaçıyoruz onlar yaşlanıyorlar biz yaşlanıyoruz zaman çok çabuk geçiyor çocuklarımız gerçekten aile akraba kavramlarını bilmeden bilgisayar manyağı olarak büyüyor. Eğitimleri için en güzel okullara gönderiyoruz ama ruhsuz bir canavar büyütmekten başka hiç bir işe yaramıyor. Sadece iyi bir meslekleri olsun diye bir yarış içerisindeyiz. Güvenli değil diyenlere de tek lafım var memleketini her ne sebeple olursa olsun terkeden insan başka yerleri memleketi bilse ne olur?
Üstelik Kayseri bence İstanbul İzmir Antalya vs illere göre çok daha güvenli. Orda başınıza bir iş gelse yanınızda tüm sevdiklerinizi bulabilirsiniz ama burda hiç kimse yok. Çünkü herkes işine dalmış ayıp nedir usül nedir düşünmüyor.
Cok tesekkür ederim ilgilendiginiz ve bilgi verdiğiniz içinCnm bende annem babamla donus yaptim yurtdisindan kayseriye. Suan baska sehirdeyim evlendigim icin ama kayseri guzeldir. Ev alacaksan kesinlikle sakin huzurlu yer istiyosan Talas semtinden al derim. Sosyal etkinlik olarak her turlu olanaklari var baya gelismis. Daha cok memur kesimleri var orda yani. Ama alismak zor olacaktir cogu sey tuhaf gelecektir kuralsiz kaidesiz yasanti zor turkiyede. Avrupada alistik kurallara fln. Ama zamanla alisirsiniz. Herkese guvenmeyin cunku suistimal eden cok olur sizi yurtdisindan geldinizi ogrenenler. Dikkatli olun. Kışlari erciyesin tadindan yenmez kayak fln super cocuklar icinde. Yazlari da piknik yeri cok gezilecek tarihi yeri cok arastir derim internettende. Anadolunun ortasindasiniz ankara urgup maras cogu illere yakinsiniz oda arti bir durum gezmek icin. Baska bir sorun varsa sor cnm detayli olarak
Aslında talas , melikgazi , kösk, alparslan gibi yerleri düşünüyoruz çünkü ailemiz de form kayserinin civarında oturuyorlarBende kayseride yaşıyorum maddiyat olarak sıkıntı yoksa alparslan köşk bozanti Nato nezih yerler sosyallik olarak unversite tarafı Talas daha aktif orta seviye derseniz merkeze uzak ama yeni binalar falan ildem Toki beyazsehir belsin tarafları derim bence hem merkeze yakın heryere yuruyerek gidebilirsiniz hem rahat Nato bozanti İnönü parkı tarafları derim kayseri aile şehri sakin 10dan sonra hayat biter insanlarında heryerde olduğu kadar burada yobazlar var çok göç alıyor sürekli gelişiyor artık çok kalabalık çok pahalı bi şehirde değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?