Kayseri'li bayanlar lütfen yardımcı olur musunuz

derinnsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2013
119
10
68
Kayseri
Merhaba ben 21 yaşındayım 1.5 yıldır evliyim hiç korunmadık ama bebeğimiz olmuyor kayseri Acıbadem de Elif çınara gidiyorum suanda yumurtalarımın bıraz yavaş çalıştığını söyledi ve klomen verdi kullandım sonrasında catlatma
Inesi yaptı ama yine hamile kalamadım Elif Hanım'dan çok memnunum aslında çok iyi bir insan çok güler yüzlü ilgili ama bildiğiniz önerebileceğiniz daha iyi bir doktor varmı sizce. Kayseri'nin en iyi kadın doğumcusu kim.? Yardımcı olursanız çok sevinirim

ben doktorumdan çok memnunum cahit bey hümada zeki yılmaz ve zehra kalınlıyada iyi diolar

acıbademde turgut aydını tavsiye ederim ben kendisinden çok memnun kaldım çevremde tavsiye ettiğim akrabalarım arkadaşlarımda allahın izniyle turgut beyin vesilesiyle yavrularına kavuştular.sadece tüp bebek yapmıyor aşılamafilan normal tedavide yapıp takip ediyor

bence kayserinin en iyi k.doğumcusu memorial tolga atakul
bir de mehmet karahançer vardı ama hangi hastanede bilmiyorum..Zehra kalınlı önermem bana pko sun dedi korkuttu 1 seneye yakın boşuna ilaç içirtti.oysa ne pko m varmış ne de başka bir şeyim..Hüma yı da önermiyorum canım çnkü pek çok kişi mahkemeye vermiş..parayı görüp şımardılar diyorlar..

Son düzenleme:
Özel Modern Dünya Hastanesinde İbrahim Demir i rahatlıkla tavsiye ederim :34: bebeğine tez zamanda sağlıklıca kavuşman dileğiyle :49::emir_bebek::nazar::38:

merhabalar.. şu an 9 haftalık hamileyim ve modern dünya hastanesinde op.dr.ibrahim demir'e gidiyorum çok memnunum bilgili,pratik,güvenilir bir doktor.. insanın aklında soru işareti bırakmıyor ve çok güzel anlayacağımız şekilde(hani tıp dili farklıdır ya:)anlatıyor.. 4 tanıdığım onda doğum yaptı çok da memnunlar.yalnız biz dr öneriyoruz ama sen tüp bebe tedavisine yada herhangibir tedaviye başladın mı?

Merhaba ben 21 yaşındayım 1.5 yıldır evliyim hiç korunmadık ama bebeğimiz olmuyor kayseri Acıbadem de Elif çınara gidiyorum suanda yumurtalarımın bıraz yavaş çalıştığını söyledi ve klomen verdi kullandım sonrasında catlatma
Inesi yaptı ama yine hamile kalamadım Elif Hanım'dan çok memnunum aslında çok iyi bir insan çok güler yüzlü ilgili ama bildiğiniz önerebileceğiniz daha iyi bir doktor varmı sizce. Kayseri'nin en iyi kadın doğumcusu kim.? Yardımcı olursanız çok sevinirim

canım biraz geç cevap verdim ama ercan aygen mutlaka.profesör.zaten eğer tedaviye başlayacaksan zaman çok önemli özel hastanelerde bu işleri çok da iyi yapmıyorlar.kızkardeşim kayseride neredeyse bütün özel hastaneleri dolaştı aynı şekilde yumurtaları yavaş çalışıyordu.saçma sapan tedaviler verdiler iki kez aşılama yaptılar.sonuç hem hüsran hem de 2 yıl kayıp artı para.ama bu doktorda aşılama bile yapılmadan 2 ay içinde hamile kaldı.bence dene.kesinlikle memnun kalırsın.iki arkadaşım tavsiye etmişti.onlarda çok çabuk hamile kalmışlar.

Back
X