kayserili

yexsxilgxoxzlxux

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
583
0
96
59
Sakarya
kayserilinin birinin ineği hastalanmış dua etmiş''Allahım ineğim iğleşirse söz 15 gün oruç tutacağım''demiş.Sonra ineği iğileşmiş başlamış oruç tutmaya 15 gün bitmiş inek ölmüş sonra demişki''Allahım beni kandrdgın sanma ineği kurbandan sayarım orucuda ramazandan düşerim demişş:sm_cool:​

:sm_cool:3 arkadaş fabrikada çalışıyormuş 2arkadaş 3 cüye busene tatile sende geleceksin demiş 3cü ben gelmem buzamana kadar öyle bir yere gitmedim siz gidin diğerleri israr etmiş ikna etmryi becermişler tamamda demiş benim mayom neyim yok nasıl gelecem diğerleri yengeye söyle sana beyaz bir kumştan diksin sabah gidecez zaman yok adam eve gelmiş hanım ben tatile gidecem bana beyaz birşeyden mayo dik demiş hanımı telaşlanmış zamanda yok şeker çuvalından mayo dikmiş ve tatile gitmişler sabah olmuş mayolarını giymişler sahilde yürüyorlarmış etrafdakiler gülüyormuş arkadaşları birde baksınki bizimkinin arkasında amasya şeker fabrikası önündede net elli klo

hahahaha alemsiniz yaaa :)) vala size sölüym kayserili arkadaslarim cok ve aynennnnn böleler hatta daha ne kurnazliklar yapiolar..hatta genelde onlarla oldunuzda aceba beni oyuna mi getriyolar diyosun ve bi zaman sonra anlyiosun acaipler ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…