Kayserinin Güzel Hatunları Yeniden Buluştu !!!

Maşallah hanımlar pekte güzel vakit geçirmişsiniz ne güzel dostluğunuz daim olsun inşallah isimleride yazsaydınız keşke birtek setrinisayı tanıyorum .

Maşallah hanımlar pekte güzel vakit geçirmişsiniz ne güzel dostluğunuz daim olsun inşallah isimleride yazsaydınız keşke birtek setrinisayı tanıyorum .

teşekkürler ablacım :)
yarın (yani bugün) ceren yazar isimlerimizi inşaallah:)

günaydın Ceren bugün yazar umarım çünkü bu fotoları cumartesi gecesi 01:30 gibi yükledik, sağolsun o görevi Ceren üstlendi hepimiz çok yorgun ve uykuluyduk.

güzel yorumlar için herkese çok tşk ederiz.

günaydınnn..
ay varya bed etam fotolarda benide göstertin diceeedimm.
ii olmuş böleeeee..
yüzümü niiim kapatmayın emi..
isimleri yazalım cerencim ii olur öle..
elerine kollarına sağlık..
ayy çok güzel bi buluşmaydı yaaa

isol canım naptın evin işleri bittimi

ahh bacım sormaaaaaa..
valla herbi yanım ağriiii..
o mutfak niidi anam öleee..
ama ıpıl ıpıl oldu şimdi..
sdc camlar kaldı..
oda dün yagmur yagdı ascık kalsın dedik..
sonra silerim ben onları...

ayyyy ben niye kaçırdım. o karelerde bende olmak isterdim. maşallah hepinizde çok güzelsiniz. fıstıklar.

Masallah hanimlar cok güzel vakit gecirmissiniz,cokta iyi yapmissiniz.Kayseri`yi cok özledim ya,keske bende orda olabilseydim.Bizlerde böyle uzaktan uzaga bakalim sizlere ve sizin güzel haberlerinizle bizde memleket,vatan özlemini biraz olsun giderelim insallah:gitme:

ayy nakadannnnn mikemmmelllll.....isoldemmm kız sen iyice fıstuk olmuşunnn aman nazarım degmsin...
doslugunuz daim olsun arkadaşlarrr

çok güzel bi buluşma olmuş allah dostluğunuzu daim etsin hemşerim nazalp ım çok güzelsin arkadaşım opuyorumnanaktan

fotoğraflar harika açık havada buluşma çok güzel olmuş hepiniz çok tatlısınız keşke bide nickleriniz yazılı olsaydı rabbim dostluğunuzu daim etsin

çok güzel bir buluşma olmuş çok şekersiniz arkadaşlığınız daim olsun ..
nazalpim canım toprağım çok güzel çıkmışsın

sağol topraamm
sizlede buluşuruz inşallah bir gun
Şeniz:Saruboceq:

kızlar yenı gordum daha resimleri
nazar değdirmeyeyımde harikayız yanii
ne kadar güzel net çıkmış fotolar gerçekten
kaydirigubbakcemile2

saol cerenim resmi koyanda kaldıranda ellerin dert görmesin inşallaaaaaaaaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…