ben de yaklaşık 6 senedir araç kullanıyorum hem de uzun yol, kamyonların, tırların arasından gidip geliyorum genelde. ama ehliyetim aldığım gibi trafiğe zıplamadım. zaten ehliyet kursunda ne öğretiyolarki unutacaksınız orasını da anlamadım. bu tarz ehliyeti kapıp yola çıkan acemi sürücüleri de -kadın,erkek- anlamam. matkap tutmaya korkarlar altlarındaki arabanın 80 km ile giderken ne gibi zararlar vereceğinden bir haber insalar şöförlük yapıyor ülkemizde. önlerine çocuk atlasa acemilikten fren yerine gaza basan tipler dolu trafikte. cahil cesareti diyorum ben buna. ben ehliyeti aldıktan sonra 1 sene boyunca her haftasonu babamla çalıştım en son çıkabilirsin dedi de çıktım. zaten bu trafik kazalarının ülkemizde olması da aman be ne olacak cana geleceğine mala gelsin anlayışından oluyor. işte her zaman mala gelmiyor cana da geliyor. ben çok sürücü gördüm telaş edip fren yerine gaza basıp yaya çarpan. trafik salla gitisin denecek bir konu değildir bana göre. herkez kullandığı aracın ne gibi tehlikelere yol açabileceğini bilerek kullanmalı.