• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaza yaptım :(

krizantem42

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2010
158
47
318
Diğer
bugün öğlen iş çıkışı oğlumu annemden aldıktan sonra eve giderken kaza yaptım :( kavşakta bir arabayla çarpıştım... üstelik kazadan sonra arabayı kullanan kişi koşarak kaçtı.. meğer ilerde polis kontrolü varmış bu şahıs da ehliyeti olmadığından polisi görüp geri geri gelmiş ve kavşakta da yol hakkı benim olmasına rağmen bana çarptı.. arabada bulunan diğer kişiyi polis yakaladı ve üstünden eroin çıktı kızlar.. şok üstüne şok yani.. ortada ne ruhsat var ne sürücü var.. %100 karşı taraf hatalı.. benim arabada da baya bi hasar var... o önemli değil de Allahtan oğluma ve bana bişey olmadı ona şükrediyorum.. ama moralim çok bozuk.. bi daha araba kullanabilir miyim bilmiyorum :(

bugün öğlen iş çıkışı oğlumu annemden aldıktan sonra eve giderken kaza yaptım :( kavşakta bir arabayla çarpıştım... üstelik kazadan sonra arabayı kullanan kişi koşarak kaçtı.. meğer ilerde polis kontrolü varmış bu şahıs da ehliyeti olmadığından polisi görüp geri geri gelmiş ve kavşakta da yol hakkı benim olmasına rağmen bana çarptı.. arabada bulunan diğer kişiyi polis yakaladı ve üstünden eroin çıktı kızlar.. şok üstüne şok yani.. ortada ne ruhsat var ne sürücü var.. %100 karşı taraf hatalı.. benim arabada da baya bi hasar var... o önemli değil de Allahtan oğluma ve bana bişey olmadı ona şükrediyorum.. ama moralim çok bozuk.. bi daha araba kullanabilir miyim bilmiyorum :(

çok geçmiş olsun canım, bırak olan arabana olsun, oğluna sana bişey olmamış ya, allah korumuş
haklısın tabii kim olsa bir süre etkisinden çıkamaz

kullanırsın
ben 3 defa kaza yaptım hele sonuncuda az daha ölüyordum araba takla attı.. gozumu hastanede actım.. ama benden kaynaklanan bısey degıldı yanı sucum yoktu neden sucum olmayan bısey yuzunden neden hayatıma engel getıreyım kı
adam sana carpmıs gelıp. sen ona degıl sorumlulugun yokkı bu ıste zerre kadar...
senın yerınde baskası da olabılırdı bıraz yuksek tut psıkolojını
sen guclusun cunku sen annesın.....

geçmiş olsun canım allah beterinden korusun
verilmiş sadakan varmış..bence ekmek ve tuz cevir kendinin ve çocuğunun başından ve bi fakire ver...

cok gecmis olsun canim

araba kullanmakdan cekinmen dogal bi süre zaman gectikden sonra atlatmis olursun zaten gecmis olsun tekrardan

sağolun arkadaşlar... ilk kez başıma böyle birşey geliyor belki de onun şoku var üzerimde... şu an gözlerimi kapattığımda da o sahne geliyor gözümün önüne... ve inanılmaz kızıyorum karşı tarafın sürücüsüne... bana ya da oğluma zarar verebilirdi... insan hayatı bu kadar ucuz mu? neden bu kadar çok kişi trafik kazalarında ölürken ve yaralanırken insanlar kuralları çiğnemekten çekinmezler??

Çokk geçmiş olsun..
Allah korumuş..Sizi ve çocuğunuzu ama sizin suçunuz yokken kendinize yasaklar koymamalısınız!Bazı kendini bilmez insanlar yüzünden neden aktivitenizi kısıtlıyorsunuz..

o korkuyu çok iyi biliyorum... bizde kaza yapmıştık.. ben arabayı sürmediğim halde çok etkilenmiştim.. ve baya da çıkamadım o etkiden.. verilmiş sadakanız varmış.. şikayetçi oldunmu cnm?

gecmis olsun canim. verilmis sadakaniz varmis.
bosver arabayi bak sapasaglamsiniz ikiniz de :71:

Son düzenleme:
Çok büyük geçmiş olsun...

Bende kaza yapmıştım,3 ay kadar direksiyona geçmeye cesaret edemedim

Tatile gidiyorduk yolumuz uzundu,eşim kullanıyordu arabayı feci migreni tutunca

arabayı kenara cektik 1 saat kadar dinlendi ilaç içti ... ama düzelmedi

Brownim sen kullanmak zorundasın burda kalamayız dedi.

Bende mecburiyetten cesaretimi topladım ve direksiyona geçtim...

Korkumu attım üzerimden o gün bugün kullanıyorum.

sende bu travmayı atlatana kadar muhtemelen kullanamazsın

sonra yine kullanmaya başlarsın canım.

Geçmiş olsun canım Allah can sağlığı versin gerisi boş
Arabana olan hasar zaten varsa kasko tarafından da karşılanır yada bi şekilde karşı taraftan
Önemli olan sizin canınıza bişey olmamış
Arabayı da kullanırsın sonuçta senin suçun yok

çok sağolun arkadaşlar.. o an düşündüğüm ilk şey oğlumdu zaten... koltuğunda kemeri bağlı olarak oturduğu için birşey olmadı Allaha çok şükür... ben çığlık atınca ağlamaya başladı korktu hemen inip kucağıma alıp sakinleştirdim.. umarım belleğinde yer etmez...

karşı taraftan şikayetçi oldum ama o şahıs bulunduğum şehrin belalı semtinde ikamet ettiği ve ortada alınacak bişeyi olmadığı için nasıl olacak bilmiyorum... yarı kasko var arabada ama ne kadarını karşılıcaklar bilmiyorum..6-7 milyarlık hasar var diyor eşim...

Back
X