ah canım senin yüreğin kabarmış korkudan çok geçmiş olsun üç yudum su içseydin
evet çokkk korktum inanki Allah kimsenin başına vermesin annemin yanımda olması beni dahada korkuttu ona birşey olsaydı ben ölürdüm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah canım senin yüreğin kabarmış korkudan çok geçmiş olsun üç yudum su içseydin
evet çokkk korktum inanki Allah kimsenin başına vermesin annemin yanımda olması beni dahada korkuttu ona birşey olsaydı ben ölürdüm.
Sabah Yeni aldığım aracımla annemle birlikte kaza yaptık Allahtan ne bizde nede başka araçta can kaybı olmadı hala kendime gelemedim elim ayağım titriyor...
Sabah Yeni aldığım aracımla annemle birlikte kaza yaptık Allahtan ne bizde nede başka araçta can kaybı olmadı hala kendime gelemedim elim ayağım titriyor...
aracımda büyük hasar var acaba kasko bu masrafları öder mi
Gecmis olsun canim size birsey olmasin.bende kaza yaptim ama benimki daha farkli kaldirimdan degilde birden yola gecip yuruyen yayanin koluna aynam carpti. sag tarafa yakin gidiyordum birden oldu .Allahtan birsey olmadi hizlida degildim zaten ama kendime gelemedim .agladim sanirim bir daha kullanamicam okadar korktum ki anlatamam![]()
Sağol canım evet bende kullanamam gibime geliyor korkuyorum
Sağol canım evet bende kullanamam gibime geliyor korkuyorum