Kazadan sonra hiç iyi değili, ne yapabilirim?

Aramiss97

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2017
94
42
3
28
8 ay önce hafriyat kamyonu kazası geçirdim. Komada kaldım 1 ay diffuz aksiyonel hasar yuzunden uyandigimdada nefes alamıyordum bir sürü ameliyattan sonra fizik tedavi sürecine geldi sıra ve çok Yoruldum. Çok uzun bi süreç olucak hala yuruyemiyrum her konuda aileme muhtacim bu süreçte bir sürü arkadaşım erkek arkadaşım beni terke etti çok Yoruldum .
Hala çok aci cekiyorum yurumeme engel birşey olmamış ama dizler kitlenmis ve kalcqmda uç kirik var. Çok zorlanitorum bu fizik tedavi sürecini nasıl atlatavilirim
Birimlerinden gorduyseniz diye soruyorum benim tek yapabildiğim dua etmek

Şöyle düşün öyle bir kaza ve 1 aylık bi koma sürecinden geçip konuşup görebildiğin buraya girip derdini anlatabildiğin ne biliyim elini kullanabildiğin için şükür ederek ve aslında ne kadar güçlü olduğunu fark ederek işe başlamalısın . Seni terk eden sevgilin ve arkadaşlarına gelirsek de her şer de bi hayır vardır diyorum ki gerçek yüzlerini görmüş senin gerçek dostun olmadıklarını anlamış oldun. Kötü gününde yanında olmayana iyi gününde eyvallahın olmasın bırak giden gitsin sen sağlığına geri kavuşmaya bak. Ki anlattıklarından ben bunu başaracağına inanıyorum ölümden döndüm bunu mu başaramayacağım de. Tabi önce Allah'ın izni ile.. bol bol dua ve pozitif olmayı deneyin. 'Çok çok geçmiş olsun Allahtan acil şifalar dilerim

Şöyle düşün öyle bir kaza ve 1 aylık bi koma sürecinden geçip konuşup görebildiğin buraya girip derdini anlatabildiğin ne biliyim elini kullanabildiğin için şükür ederek ve aslında ne kadar güçlü olduğunu fark ederek işe başlamalısın . Seni terk eden sevgilin ve arkadaşlarına gelirsek de her şer de bi hayır vardır diyorum ki gerçek yüzlerini görmüş senin gerçek dostun olmadıklarını anlamış oldun. Kötü gününde yanında olmayana iyi gününde eyvallahın olmasın bırak giden gitsin sen sağlığına geri kavuşmaya bak. Ki anlattıklarından ben bunu başaracağına inanıyorum ölümden döndüm bunu mu başaramayacağım de. Tabi önce Allah'ın izni ile.. bol bol dua ve pozitif olmayı deneyin. 'Çok çok geçmiş olsun Allahtan acil şifalar dilerim
Gücüm tükendi gibi hissediyorum her seferinde umarım

Allaha sukur deyin kuzenimde trafik kazasi gecirdi 9 aydr yatiyo surekli yatmaktan vucudu enfeksiyon kapladi kalbi durdu daha bir suru sikinti var elimiz yuregimizde bekliyoruz keske sizin durumunuza gelebilse diye dua ediyoruz birakin yurumeyi en ufak bir iyi gelismede butun evde bayram havasi yasiyoruz iyi olacak diye lutfen pozitif olun tez zamanda bol sifalar dilerim

Allaha sukur deyin kuzenimde trafik kazasi gecirdi 9 aydr yatiyo surekli yatmaktan vucudu enfeksiyon kapladi kalbi durdu daha bir suru sikinti var elimiz yuregimizde bekliyoruz keske sizin durumunuza gelebilse diye dua ediyoruz birakin yurumeyi en ufak bir iyi gelismede butun evde bayram havasi yasiyoruz iyi olacak diye lutfen pozitif olun tez zamanda bol sifalar dilerim
Geçmiş olsun

Öncelikle şunu kabul edin bu bir süreç.
Vücut sarsıldı ve kendini toparlaması için bakıma ve zamana ihtiyaç duyuyor.
Minik bir kesiğin bile iyileşmesi günler alıyor ki siz büyük bir kaza atlatmışsınız.
Şu anda en önemli şey moralinizi yüksek tutnak olacaktır. Erkek arkadaşı attığı kazığı filan boşverin. Hayattasınız ve tek hedefiniz eski sağlığınıza kavuşmak olmalı.
Hazır hastanedeyken bu anlamda da bir destek alınabilir aslında. Yaşadığınız ieyin kaza olmasının yanında bir de travmatik etkisi var çünkü.
Geçmiş olsun.

Back
X