kazanamadim...ama...azimli olmaliyim...

juliavigilante

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
2
0
1
İzmir
universiyeyi kazanamadim. 287 puan aldim. dil bolumuyum. o kadar uzuluyorum ki bu konuda cok ama cok hassas bi insanimdir ben kariyer konusunda...

simdi 1 yil daha hazirlanicam. sizce ne zaman calismaya baslamaliyim? daha sinav tercih psikolojisini atamadim uzerimden... o konulara tekrar donmek kabus gibi...
ama bi an once baslamak istiyorum.
bi taraftan da biraz daha kafa dagitayim diyorum. dogru duzgun kitap okuyayim biraz, bi de resim bolumu icin yetenek sinavlarina gireyim, dershaneye yazilirsam baslarim.
bu arada dersaneye de gidemedim bu yil maddi durumlar bitik..
lutfen bana destek verecek seyler soyleyin kimseye anlatamiyorum

Bende daha bu yıl maratonu atlatıp üniversiteye başlayacağım için sınav senesi stresini çok iyi biliyorum ama sana önerim ileride sıkışmamak için hafif hafifte olsa şimdiden başlamalısın çalışmalara yoksa sonra altından kalkamazsın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tebrik ederim.. ilk yilinizda mi kazandiniz

Bencde enazndan ygsye başlamalsn çogu kşi knularn yarısna gelmşki bend ygsye hazrlanyrm tarh mat ve trkçede yarya geldm

Ben de dilciyimdim :)
Lütfen üzülme, ben de ikinci girişimde kazandım üniversiteyi, ilk yıl olmamıştı çok üzüldüm senin gibi
Ama sonra dersaneye yazıldım, iyi bir dersaneydi motivasyonum yerine geldi benim gibi kişileri görünce
Yeniden başladım herşeye yeni kitaplar testler kalemler aldım kendime,,,soru çözdüm durdum
evde bir masam vardı bütünleşmiştim onunla, kahve yapar test çözerdim
Arkadaşlarımla birbirimizi gaza getirdik yarıştık
Son üç ay çok asıldım belki günde 8 saate yakın test çözdüm
Kendime güvenim geldi, sınava girdiğimde kazanamamak diye bir şey düşünmüyordum bile çünkü netlerim hep çok iyiydi kendimden emindim.
Öyle de oldu istediğim bölümü kazandım...
Akademisyenim şimdi kendi alanımda, hatta o çalışmanın faydasını da hep gördüm kpss yds ales vs merkezi sınavlarda çok zorlanmadım.
Hemen başla, zaman çoook cabuk geçiyor, vakit kaybetme canım...başarılar ve sevgiler inş.

Son düzenleme:
Bir kac gun dersleri sinavlari dusunme, full eglen ye ic. Sonra iyi bir program yap kendine ve oyle basla, motivasyonunun da yukselir boylece, iyi bir yer istiyorsan kesinlikle programli calismalisin, dershaneyi falan bekleme, okul da olmayinca, zaman nasil olsa var diye cok dikkat etmiyorlar ama o sinav gunu gelip catinca sok oluyorlar

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

canım biraz kafanı dağıt yoksa başlasan bile hemen sıkılırsın
havalar zaten çok sıcak ders çalışmaya başlasan zor çalışırsın ki
daha üstünden tercih psikolojisini bile atamadım diyorsun

biteceğini hayal ederken tekrar kendini o durumun içinde bulmak kötu olmustur :44: ben ilk sene kazandım üni yi ikinci seneye kalsaydım napardım bilmiyorum :26: bence de biraz kafa dagıtmalısın. ama bu süreyi uzatma sezon acılınca herkes calısıyor fark atmak için şimdiden baslaman lazım

tebrik ederim.. ilk yilinizda mi kazandiniz

Evet canım ilk yılımda kazandım ben ama ciddi anlamda artık gecem gündüzüm birbirine karışmıştı yani çok yoğun bir yıl geçirdim ama şöyle düşün sen şuan yeni hazırlananlara göre daha avantajlısın çünkü belli bir temelle giriyorsun sınava tek yapman gereken şimdiden yavaş yavaş başlayıp geçen yıldan kalan eksiklerini kapatmak güven kendine yapabilirsin benimde bir çok arkadaşım bu yıl tekrar hazırlanıyor ve yapılmayacak bir şey değil bir kaç gün daha tatilin tam olarak keyfini çıkar sonra başla artık yavaştan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…