- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi ..ELCHIN..
offfffff offfffffffff harika duruyor bir tabak ben alsm ne kaaaaaa güzel olurdu elllerine sağlık canım akannehir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hafta sonu yaptım. ama bu şekerini yakma işini beceremedim. Bu işemi bi detaylı anlatır mısın nasıl bi tepsi kullandın? Nasıl yaktın? Bir daha denicem bu sefer şekeri yansın istiyorum.. yerimseniben
offfffff offfffffffff harika duruyor bir tabak ben alsm ne kaaaaaa güzel olurdu elllerine sağlık canım akannehir
Cnm çekti bende severim mutlaka deniycem yaaa
ilk denemene rağmen cok güzel becermişsin
tebrik ederim ben de denicem bakalım nasıl olcak margarinli şekerli tepsiyi ocağa koydun ya o zaman şekeri eritiyonmu yoksa erimiyo mu onu merak ettim:uhm:
ben bunu yakmadan tavuk göğsü gibi yapıyordum. Yakmayı becerebilri miyim acaba
eline sağlık cnaım ben kaç kere denedim yapamadım
işte muhallebiyi döküp biraz daha pişiyo ya ozaman alltaki şeker üste geçebiliyo
ellerine sağlık cnm görüntüsüü kadr tadınında güsel olduna eminim amaa nasıl rsm ekleniooooo ben beceeremedimm pek:S
echınozum dinazorumm benim hamaratımm anam sen neler etmişsinn :)))ellerinee sağlıkk çok güzell görnüyorr bir ara güzell anlatırsın banaakannehir
ben hazirini denemeistim
nedense seker eridi ama yanmdai neden oldu anlamadim ve sogudum tatlidan