smy34 Üye Kayıtlı Üye 31 Ekim 2013 65 22 18 35 İstanbul 6 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi smy34 #1 Kızlar aranızda kazanlı ütü kullanan var mı acaba ? Memnun musunuz çeyizlik için kazanlı mı önerirsiniz yoksa normali mi ? ben kararsız kaldım
Kızlar aranızda kazanlı ütü kullanan var mı acaba ? Memnun musunuz çeyizlik için kazanlı mı önerirsiniz yoksa normali mi ? ben kararsız kaldım
A adige01 Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2010 203 73 123 7 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi smy34 #2 ben baya araştırmıştım çeyizime normal ütü tercih ettim.kazanlılar için çok yer kaplıyor ve 1-2 parça ütülemek için uygun değil vs. gibi yorumlar çok okuduğum için istemedim canm.yine de kullananlar daha iyi fikir verebilirler
ben baya araştırmıştım çeyizime normal ütü tercih ettim.kazanlılar için çok yer kaplıyor ve 1-2 parça ütülemek için uygun değil vs. gibi yorumlar çok okuduğum için istemedim canm.yine de kullananlar daha iyi fikir verebilirler
A aysenur13 Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2010 1.934 742 198 İstanbul 9 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi smy34 #3 Ben philips azur aldım ve şuanda kşke kazanlı alsaydım diyorum. Kazanlı ütülerin suyu ayrı bir yerde olduğu daha hafif ve ütü yapması daha kolay.
Ben philips azur aldım ve şuanda kşke kazanlı alsaydım diyorum. Kazanlı ütülerin suyu ayrı bir yerde olduğu daha hafif ve ütü yapması daha kolay.
smy34 Üye Kayıtlı Üye 31 Ekim 2013 65 22 18 35 İstanbul 9 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi smy34 #4 erdemaysenur31 .!.: Ben philips azur aldım ve şuanda kşke kazanlı alsaydım diyorum. Kazanlı ütülerin suyu ayrı bir yerde olduğu daha hafif ve ütü yapması daha kolay. Genişletmek için tıkla... evet kazanlı ütü kullanırken elin kolun yorulmuyormuş ama yer kaplıyor diyende var kararsız kaldım.
erdemaysenur31 .!.: Ben philips azur aldım ve şuanda kşke kazanlı alsaydım diyorum. Kazanlı ütülerin suyu ayrı bir yerde olduğu daha hafif ve ütü yapması daha kolay. Genişletmek için tıkla... evet kazanlı ütü kullanırken elin kolun yorulmuyormuş ama yer kaplıyor diyende var kararsız kaldım.
A aysenur13 Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2010 1.934 742 198 İstanbul 9 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi smy34 #5 En fazla ne kadar yer kaplayabilirki cnm. Bence ztn ütü ev işleri arasında en yorucusu.O yüzden mümkün olduğunca rahat edeceğin birşey almak en iyisi.
En fazla ne kadar yer kaplayabilirki cnm. Bence ztn ütü ev işleri arasında en yorucusu.O yüzden mümkün olduğunca rahat edeceğin birşey almak en iyisi.
sndz Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Haziran 2011 945 559 158 9 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi smy34 #6 ereyon.com a bak derim kazanlı indirimde
smy34 Üye Kayıtlı Üye 31 Ekim 2013 65 22 18 35 İstanbul 9 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi smy34 #7 erdemaysenur31 .!.: En fazla ne kadar yer kaplayabilirki cnm. Bence ztn ütü ev işleri arasında en yorucusu.O yüzden mümkün olduğunca rahat edeceğin birşey almak en iyisi. Genişletmek için tıkla... aynen katılıyorum hiç bir ev işi gözüme batmaz ama nedense ütüyü sevmiyorum bide memur olacağım eyvah kocamda memur olursa eyvah ki ne eyvah
erdemaysenur31 .!.: En fazla ne kadar yer kaplayabilirki cnm. Bence ztn ütü ev işleri arasında en yorucusu.O yüzden mümkün olduğunca rahat edeceğin birşey almak en iyisi. Genişletmek için tıkla... aynen katılıyorum hiç bir ev işi gözüme batmaz ama nedense ütüyü sevmiyorum bide memur olacağım eyvah kocamda memur olursa eyvah ki ne eyvah
YEKTA61 Kırdığın Yerden Kırılırsın... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2013 9.543 10.806 498 10 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi smy34 #8 Ben henüz kullanmadım ama çeyizime philipsin resimdeki kazanlı ütüsünü aldım .Bence kazanlı al