Buharlı Ütüler kazanlı ütü tavsiyesi

zynpahsen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
206
0
26
Bilecik
kazanlı ütü alıcam araştırıyorum ama aynı markanın bile kaç çeşit ürünü var kafam karıştı iyi birşey istiyorum bir kaç yerde okudum insanlar ne tefal ne philips en iyisi delongi demiş daha önce bir konuda da bayan ben delongiyi iade ettim beğenmedim demiş diğer elektirikli aletlerin özelliklerinden iyi anlarım ama kazanlı ütü hakkında hiç bir bilgim yok sadece çabuk kırışıklık açsın zamanımı kısaltsın istiyorum bana marka model ve seçmem için belli kriterler yazabilir misiniz

Ben de alacağım için araştıyorum bir de çevremdeki örneklere bakıyorum.
Öncelikle şunu gördüm ki elektrikli ürünlerde her şey şans. Birinin iyiyse bizim de iyi olacak diye bir şey yok
Vestelin sesi var. Philips çok pahalı ve indirimdeyken dahi pahalı. Teyzemle beraber bir sene Delongi kullandım. Hiçbir sorun yoktu. Ben de onu anlamyı planlıyorum açıkcası.
Fikir olmuştur umarım

ben 3 senedir delongi kazanlı ütü kullanıyorum.harika birşey kesinlikle al.dağlar kadaar kıyafeti kısa sürede ütülüyorum.hatta elbiseleri falan askıda bile ütülüyorsun.yalnız kullanma talimatına harfiyen uyman gerekir.uzun ömürlü olsun diye.

delongiyi hangi mağazalarda bulucaz

ben philipde de baktım tefale de...

phlipsle tefalin tüm özellikleri aynıydı...

phlips 5.0 bar, tefal ise 5.3 bar olduğu için tefali aldım bende akıllı ütü kumaşa göre kendi ayarlıyor =))

sewerek isteyerek aldım... sonra kv philips alsaydın keşke dedi içime kurt düşürdü :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…