- Konu Sahibi pembeseker06
18 aylık dunya tatlısı bi kızım var çok isteyerek dualar ederek kavuştum kızıma...bana cok duskun bende ona..
Başlıktada belirttigim gibi kazayla hamile kaldım..hiç beklemiyordum 8. Haftada ögrendim.. Şok oldum kızım daha bebek ve çok zor bi sureç.geçirdik 40 gece hiç uyumadı vs...
Bu bi dertmi derseniz degil Allah isteyen herkeze versin ama hiç hazır değildim eve kapandım kaldım tam rahat ediyorum derken ögrendim...
24 haf girdim hala alışamadımkızım kucagımda iş yapıorm sarılıo opuyor anne kucak dio.. Oda bebek nasıl almam kucagıma die kendimi sucluyorum..
Zaten ilk ogrendım sutten kestim sonra koynumda yatardı karnım buyunce zor olur diye yatagımızn yanına yatak koyduk..şukur çabuk alıştı..
Benim durumunda olan varmı?
Bu arada ikinci bebegimde kız ve ben bu duruma sevindim açıkcası birbirlerine arkadaş olurlar die..
Başıma ne gelcek hiç bilmiyorum kendimi yorgun çok yorgun hissediyorum..
İki kızı olanlar...kardeşler anlaşa biliomu nasıl bi duygu????
Peş peşe hamile kalanlar neler yaşadınız???
Yazarsanız çok sevinirim en azından yalnız olmadığımı bilmek istiyorum..
Allah yardimcin olsun simdiden pembeseker.. belki fikir verebilirim sana. Benim oglum da 17 aylikti hamile oldugumu ogrendigimde. Gerci benimki bilerek isteyerek oldu. Basta zorlanirim ama sonra hem ben rahatlarim hem kardesler birlikte oyun oynarlar birbirlerine arkadas olurlar.iş acisindan bosta oldugum bi donemde zaten istedigim icin de gebe kaldim. Bu dedigim biraz garip gelebilir ama bizim meslekte cogu yerde gebe kalmak hos karsilanmz cunku..her neyse..gebelik surecinde buyuk oglumla olan iliskimde bir sey degismedi. Sadece son bir iki hafta egilip kalkmakta cok zorlandigim icin oyun oynayamadim onunla. Ama sana su kadarini soyleyeyim karnim burnumda halimle park donusu kucak istedi diye kucagima alip dakikalarca tasidigimi bilirim. Sakinan goze cop batarmis derler. Karnima cok agirlik vermeden kollarimla iyice kavrayarak tasidim diyebilirim. kayinvalidem yok karnindaki buyumez kucagina alirsan,ben de oyle oldu falan dese de hepsi hurafe. Tosuncuk dogurdum resmen.su an buyuk oglum 26 aylik küçük oglum yaklasik 20 günlük. Zorlaniyor muyum?evet. Biraz ev ahalisinin elini bir seye surmeyisinden kaynaklaniyor. Iki cocugumun her isine kendim kosuyorum. Camasir bulasik yemek hala cok buyuk oranda bende. cocuklari tek basima kendim yikiyorum.Hatta 15 gunluk bebeyi uyudugu ender zamanlarda kv ye emanet edip pazar market alisverisine bile gidiyorum. Allahtan haftada bir yarim gun temizlige gelen bir hanim var da buyuk temizlik yapmak zorunda kalmiyorum. Ben baska bi sikintiyi iki oglumun iliskisinde yasiyorum su an. Asla yalnız birakamiyoruz cunku severken bile kucugu hirpalama ihtimalleri var. Surekli birinin gozu cocuklarin ustunde. Oyun yaptığını sanarak gelip pat diye vurabiliyo. Ama tum bunlarin zamanla gececegine inaniyorum. En azindan buyugun biraz daha akli basina geldigi ve kucugun de zarar gorme ihtimalinin azaldigi vakit her sey daha guzel olacaktir. Sonra buyuyecekler ve her sey daha kolay ve guzel olacak diye inaniyorum. Simdiden buyugum kucugumu cok seviyor. Onsu hicbi yere gitmek istemiyor yemek yenecegi zaman o da sofraya otursun istiyor vs. Bu arada ben de ikisinin pesinden kosturmaktan inanilmaz hizli kilo verdim boyle bi faydasi da oldu:)