• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kazayla ölüm..

bulutlarpembedir

30.06.2010 ∞
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.609
56
163
kızlar burak diye arkadaşımla aynı lisedeydik adamlar kendi aralarında kavga ederken arkadaşım tesadüfen oradan geçiyor ve adamları birbirlerine silah dayarken kurşun yanlışlıkla arkadaşıma geldi. :( orada öldü. o kadar üzücü bi olay ki sevgilisi her gün mezarına gidiyor "ben sensiz olamıyorum,kalk gel yanıma, uyan" diyor. içim parçalanıyor. düşünsenize kendinize ait böyle bi olayı :( benim de 2 seneden beri canımdan çok sevdiğim bi sevgilim var. düşünmesi bile kötü. ağır bi hastalığım vardı onu nasıl söylcem ben sevgilime diyordum üzülmesine bile dayanamıyrdum. Allah'ım onu benim yanımdan almasın. Allah ne size ne de bana sevgili acısı vermesin :(

ayy ALLAH RAHMET EYLESIN,MEKANI CENNET OLSUN,ALLAH GERIDE KALANLARA SABIR VERSIN INSALLAH(AMIN):nazar:

cok üzücüüü:5:

Allah rahmet eylesin :14:

Çok ama çok zorr.. düşünmesi bile kötüü.

Ailesine ve sevgilisine sabır versin Allah..

Sabah sabah çok kötü oldum ya.. :43::ssz:

sevgili acısı vermesin de ne demek yaa..Allah kimseye insan acısı vermesin de ne bilim sevdiklerinin acısını vermesin de anlayalım

benim hayatta en değerli varlığım sevgilim. çoğu kişi için de öyle Allah tabikide kimseye insan acısı vermesin ama ben sevgilimin ölümüne dayanamam insanlar hep sevdiklerini kaybetmekten korkar. o yüzden her gece ben Rabbime yalvarıp "kimseye sevgili acısı verme Allah'ım " diye dua ederim.bu konuda ölen sevgili üzerine. benim o duaya ihtiyacım var. Ben duayı sadece kendim için değil dışarıda aç yatan insanlara,hayvanlarada dua ederim. nasıl dua edeceğimi sana sormam gerekmez ayrıca anlayan anlar.

Dualarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. ölenle ölünmüyor bunu hepimiz biliyoruz hayat devam ediyor ama yapacak bir şey de yok sizinde dediğiniz gibi geride kalanlara Allah peygamber sabrı versin.

Back
X