kazazade ile hamişlik yolunda paylaşımlar

kazazade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
587
6
46
Ankara
Hamile kalmak için uğraşanlar,pkolu olup tedavi görenler,bu tedavilerden sonra hamile kalanlar,bu zorlu süreçte tedavi sürecimizi,neler yaptığımızı,hangi duyguları yaşadığımızı,hayallerimizi,umutlarımızı,gelin hep beraber paylaşalım,lütfen 1-2kişi değil hepiniz bu konuya dahil olun,yaşanmışlıklarınızı,tecrübelerinizi,hangi tedavileri gördüğünüzü,hangi kürleri uyguladığınızı paylaşın lütfen,nekadar çok kişi yazarsa okadar çok bilgimiz,umudumuz,soracak şeylerimiz olur,herkesi bekliyorum mutlaka

bizde korunmayı bıraktık reglim sadece 1gün oldu.üstünden 10gün geçti bugün hem idrar hem kan tahlili yaptırdım.kesin olarak hamile değilim.geçen haftada evde yaptığımızda negatifti eşimde bende çok üzüldük en azından belirtiler benziyordu bu ay ümitlenmiştik kısmet değilmiş hayırlısı olsun diyorum.

ilk yazan ben olayım,ben pko hastasıyım uzun yıllar tedavi gördüm,adet döngüm yok,2-3-4ay değişir,getirtmek için farlutal şimdiki adıyla tarlusal kullanıyorum,gebelik için uğraşıp duruyorum,tedavileri bıraktım,şimdi adetimi bekliyorum,gelince tavsiye üzerine incir+havuç kürü kullanacağım,klomen,puregon,aşılama tedavileri gördüm ama olmadı,lütfen sizlerde yazın paylaşalım,ben yüzeysel olarak yazdım,sorularımızı,sorunlarımızı yazalımki bizden bir adım önde olanlardan faydalanalım,herkesi bekliyorum

bizde korunmayı bıraktık reglim sadece 1gün oldu.üstünden 10gün geçti bugün hem idrar hem kan tahlili yaptırdım.kesin olarak hamile değilim.geçen haftada evde yaptığımızda negatifti eşimde bende çok üzüldük en azından belirtiler benziyordu bu ay ümitlenmiştik kısmet değilmiş hayırlısı olsun diyorum.

peki sende pko varmı,bende aynı şeyleri çok kereler yaşadım,bu ay bende umutluydum 18inde adet görmediğim 2 ay olacak,geçen ay görmedim,dün fatlutalı bitirdim,sana üzüldüm hepimizin hayal kırıklıkları üzüntüleri üzüntü nedenleri aynı,o nedenle paylaşılacak çok şey var,şimdi kendini topla ve yeniden başlamak için kendini iyi hisset,kimbilir belkide bu sefer

slm bende pko var ve 2 senelik evliyim klomen,pregon kullandım 1 tane yumurta oluşuyor sonra adet görüyorum.her ay hayyalere dalıyorum hep hamile bayanlar karşıma cıkıyor bebek arabası icimi sızlatıyor.yaşım 34 ve ne yapacağımı bilemiyorumm neyaz sen kac yaşındasın?

selam kazazede benimde yumurtalama porblemim var pko değil ama yumurtalıklarım düzgün çalışmıyor
ilk gebeliğim gonopheneyle oldu allaha şükür kullandığım ilk ay kaldım
kızım 3 yaşında şimdi 2. yi istiyorum ama yine adetlerim düzensizleşti bende bu ay tarlusal kullandım adet olunca bende incir havuç kürünü dneiyeceğim
inşallah güzel sonuçlar alırız

selam kazazede benimde yumurtalama porblemim var pko değil ama yumurtalıklarım düzgün çalışmıyor
ilk gebeliğim gonopheneyle oldu allaha şükür kullandığım ilk ay kaldım
kızım 3 yaşında şimdi 2. yi istiyorum ama yine adetlerim düzensizleşti bende bu ay tarlusal kullandım adet olunca bende incir havuç kürünü dneiyeceğim
inşallah güzel sonuçlar alırız

işte bak aynı durumdayız benimde oğlum 3 yazşında 2. için uğraşıp duruyorum,tedaviyi bıraktım,benim tarlusal salı bitti bende adetimi bekliyorum,incir+havuç kürünü yapacağım,birbirimizi kaybetmeyelim,durumlarımız neredeyse aynı olduğu için birbirimize faydamız olur,bellimi olur belkide aynı anda hamile kalırız,düşüncesi bile süper

işte bak aynı durumdayız benimde oğlum 3 yazşında 2. için uğraşıp duruyorum,tedaviyi bıraktım,benim tarlusal salı bitti bende adetimi bekliyorum,incir+havuç kürünü yapacağım,birbirimizi kaybetmeyelim,durumlarımız neredeyse aynı olduğu için birbirimize faydamız olur,bellimi olur belkide aynı anda hamile kalırız,düşüncesi bile süper

:))) tamam canım benim biteli 3 gün oluyor konuna abone oluyorum takip edicem seni gelişmeleri yazarım yine

bu ilaçlardan ne zaman sonra adet olunuyor ben uzun zamandır ilk defa kullanıyorum
doğumdan sonra düzenliydi adetlerim 2 aydır düzensiz yine
doktorda yumurtalıkların eski çalışma düzenine dönmüş çocuk düşünüyorsan tedvi dedi
ama ben önce incir kürünü bir denemek istiyorum

bu ilaçlardan ne zaman sonra adet olunuyor ben uzun zamandır ilk defa kullanıyorum
doğumdan sonra düzenliydi adetlerim 2 aydır düzensiz yine
doktorda yumurtalıkların eski çalışma düzenine dönmüş çocuk düşünüyorsan tedvi dedi
ama ben önce incir kürünü bir denemek istiyorum

biz pkoluyuz düzelmiyor,2yıl tedavide gördüm ben yok olmadı,ilaçtan 5ila 10 gün arasında gelir benimki,kişiye göre değişiyor,bende incir deneyeceğim,bizim adetimiz düzene giremeyeceği için bende incir deneyeceğim,hani bir kez bebeğimiz oldu yani yumurta sorunu yok,sorun gelişememesi,incirde bunu yapıyormuş bende yapacağım bakalım ne olacak

ben adet oldum bugün inciri havucuda aldım ama korktum bir anda 2. çocuk fikrinden nedense :18::18::18::18::18::18:

selam,bende pko luyum tedaviye daha yeni başladım 2 gündür progestan kullanıyorum,adetimin 3.gününde gideceğim tekrar,incir kürü falan yapıyorum işte böyle..

selam,bende pko luyum tedaviye daha yeni başladım 2 gündür progestan kullanıyorum,adetimin 3.gününde gideceğim tekrar,incir kürü falan yapıyorum işte böyle..

selam bende pkoluyum,her tedaviyi gördüm,sana şunu sormak istiyorum,incirin faydasını gördünmü

selam bende pkoluyum,her tedaviyi gördüm,sana şunu sormak istiyorum,incirin faydasını gördünmü

bu ay tam günümde adet oldum incirden mi bilmiyorum çünkü dr glifor vermişti ondan da olabilir ama adetim çok uzun sürdü 14 gün devam ediyorum işte eşime de keçiboynuzu yapıyorum istersen sen de dene belki vesile olur

bu ay tam günümde adet oldum incirden mi bilmiyorum çünkü dr glifor vermişti ondan da olabilir ama adetim çok uzun sürdü 14 gün devam ediyorum işte eşime de keçiboynuzu yapıyorum istersen sen de dene belki vesile olur

ben bir adet görsem neler yapacağım ama yok işte

Back
X