kazazade ile hamişlik yolunda paylaşımlar

Ben ikinci bebegime iki ay regl olmadan hamile kalmistim
Test yaptim yaptim birsey cikmadi aradan zaman geçti dr a gittim farlutal verdi 2 kut 4 gun kullandim birsey durttu beni test yaptim ki hamileyim surpirzzz
Ama malesef kaybettim bebegimi 9 ay evvel 5.5 aylik hamileyken rahim agzi yetmezliginden simdi tekrar cok istiyorum ama esim ikna olmuyor

valla canım öyle bişey olursada baya süpriz olur sanmıyorumda :27:
kan testi vajinal usg muaynesi sayısını unuttuğum idrar testleri :52::52:
hepsi sıfır hayırlısı artık

Son düzenleme:
Ben ikinci bebegime iki ay regl olmadan hamile kalmistim
Test yaptim yaptim birsey cikmadi aradan zaman geçti dr a gittim farlutal verdi 2 kut 4 gun kullandim birsey durttu beni test yaptim ki hamileyim surpirzzz
Ama malesef kaybettim bebegimi 9 ay evvel 5.5 aylik hamileyken rahim agzi yetmezliginden simdi tekrar cok istiyorum ama esim ikna olmuyor

Geçmiş olsun öncelikle...Ben de 2-3-4... ay arayla adet olanlardanım.Ve tipik acaba hamilemiyim yoksa yine mi gecikti sendromuyla her ay boğuşuyorum...Her seferinde test yapıyorum.Bunlar bildiğimiz şeyler de senin iki ay regl olmadan hamile kaldım demene hem çok şaşırdım hem de biraz da olsa umutlandım.En son adetimi görmeden önce yine 2.5 aylık bi ara vardı ve artık test falan yapmıcam hep negatif diye direk farlutal içtim...(Adet olmadığım için yumurtlama olmaz hamile kalmam imkansız diye düşünmüştüm.)Böyle bi örnek tıpta imkansız diye birşey yokturu kanıtlıyor yine...(Bu arada 2 kez çook başarılı tüp bebek denemesi atlattım ama ikisi de negatif...9 yıldır hiç hamile kalmadım ben..)
Rabbim bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine hakkımızda hayırlısı neyse onu versin..Hayırlı ise Anneliği bizlere de tattırsın...

naber canım nasılsın unuttum sanma seni
inşallah hayırlı bir haber verirsin valla bende hala adet yok :53::53:
hiç bukadar uzamamıştı 43 bilemedin 45 gün oluyordum
48 gün oldu artık ayın 20 sinde feci adet olucakmış gibi ağrılar çektim tık yok
doktor yumurtalıkların küçük küçük kist dolu demişti sanırım oyüzden baya gecikicek
tekrar doktora gidicemde özele gitmek istiyorum bu sefer
bikaç ay daha korunucağımız için saldım yani artık :ssz::ssz:

yok tatlım ya,bendede elde var sıfır,dün tahlil yaptırdım negatif,hazır hormon tahlili yaptırdım ne durumdayım öğreneyim diye,pzt doktora gidip sonuçları göstereceğim,farlutal kullanayım bari,benim adetlerimin arası normaldede çok uzun zaten

Geçmiş olsun öncelikle...Ben de 2-3-4... ay arayla adet olanlardanım.Ve tipik acaba hamilemiyim yoksa yine mi gecikti sendromuyla her ay boğuşuyorum...Her seferinde test yapıyorum.Bunlar bildiğimiz şeyler de senin iki ay regl olmadan hamile kaldım demene hem çok şaşırdım hem de biraz da olsa umutlandım.En son adetimi görmeden önce yine 2.5 aylık bi ara vardı ve artık test falan yapmıcam hep negatif diye direk farlutal içtim...(Adet olmadığım için yumurtlama olmaz hamile kalmam imkansız diye düşünmüştüm.)Böyle bi örnek tıpta imkansız diye birşey yokturu kanıtlıyor yine...(Bu arada 2 kez çook başarılı tüp bebek denemesi atlattım ama ikisi de negatif...9 yıldır hiç hamile kalmadım ben..)
Rabbim bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine hakkımızda hayırlısı neyse onu versin..Hayırlı ise Anneliği bizlere de tattırsın...

benimde senin gibi adet aralığım çok uzundur,umudunu yitirme tabiki,ben adet görmediğim 3.ayda hatta 3,5 ayda hamile kaldım,bende hamile olduğumu bilmeden farlutal kullandım,adet görmeyince çok üzülerek doktora gittim,ilaçlada adet göremiyorum artık diye gittim ve 8 haftalık hamile olduğumu öğrendim,herkes sakladığımı zannetti ama bende bebeğim büyüdükten sonra hamile kaldığımı öğrendim,bizim asıl sorunumuz adet düzeni olmadığı için yumurtanın çatladığı günü bilememek,topu topu 24 saat yani 1gün,onu denk getirebilmek çok zor,belirtileri hissedemiyoruz,her ay yaşamadığımız için,benim şimdi 3yaşında bir oğlum var,allah herkesin yardımcısı olsun,dualarını boşa çıkarmasın

hayırlısı olsun canım ya
birimizden birimiz fayda görseydik bari
ozaman küre inancım devam ederdi
demekki kür bahane nasipse bebiş oluyor

hayırlısı olsun canım ya
birimizden birimiz fayda görseydik bari
ozaman küre inancım devam ederdi
demekki kür bahane nasipse bebiş oluyor

haklısın bende bugün adet gördüm,en azından ilaç kullanmadan adet gördüm teselli ikramiyesi,bu arada sen adet görebildinmi

Son düzenleme:
haklısın bende bugün adet gördüm,en azından ilaç kullanmadan adet gördüm teselli ikramiyesi,bu arada sen adet görebildinmi

aaa süper en azından ilaçsız geldi devam edicekmisin küre
bide kaçıncı günde adet görmüş oldun son adet tarihin neydii
bende hala yok canım adet filan :27::27::27::27:

aaa süper en azından ilaçsız geldi devam edicekmisin küre
bide kaçıncı günde adet görmüş oldun son adet tarihin neydii
bende hala yok canım adet filan :27::27::27::27:

bugün 52.gün,7 nisanda adet görmüştüm,bu benim için büyük başarı,küre devam edeceğim,adetin 3.günü başlayacağım tahlillerimi yaptırmak istiyorum önce,sen tekrar test yaptırmışmıydın,hamilelik olmadığı kesinmi,aslında ben bu kürün işe yaradığını düşünüyorum,kendiliğinden adet gördüğüme göre,15gün önce yumurtamın çatlamış olması lazım,o tarihte eşim şehir dışındaydı,ovulasyon testi aldım internetten,bu ay deneyeceğim

e bende 8 nisanda adet gördüm :53::53::53::53:
benimde bugün 52.gün ben bir daha test filan yaptırmadım
en son korunmasız ilşki ayın 20sinde oldu
kafam karıştı şimdi seninle tarhler aynıymış bizim demekki yumurta geç olgunlaşmış

ayın 14 de doktora gittim küçük küçük kistlerin var demişti bana
acaba yumurtalar henüz tam olgunlaşmadığı için kist gibimi gördü
belki bende bikaç güne adet görürürm ayy umut oldun bana :)))

ayın 14 de doktora gittim küçük küçük kistlerin var demişti bana
acaba yumurtalar henüz tam olgunlaşmadığı için kist gibimi gördü
belki bende bikaç güne adet görürürm ayy umut oldun bana :)))

ne bileyim,inşallah öyledir,bu kür işe yaramıştır,bu ay ovulasyon testleriyle anlayacağım bakalım neler olacak,bugünde tahlil yaptıracağım,oğlanın uyanmasını bekliyorumve gelir gelmez küre yeniden başlayacağım

Son düzenleme:
benimde senin gibi adet aralığım çok uzundur,umudunu yitirme tabiki,ben adet görmediğim 3.ayda hatta 3,5 ayda hamile kaldım,bende hamile olduğumu bilmeden farlutal kullandım,adet görmeyince çok üzülerek doktora gittim,ilaçlada adet göremiyorum artık diye gittim ve 8 haftalık hamile olduğumu öğrendim,herkes sakladığımı zannetti ama bende bebeğim büyüdükten sonra hamile kaldığımı öğrendim,bizim asıl sorunumuz adet düzeni olmadığı için yumurtanın çatladığı günü bilememek,topu topu 24 saat yani 1gün,onu denk getirebilmek çok zor,belirtileri hissedemiyoruz,her ay yaşamadığımız için,benim şimdi 3yaşında bir oğlum var,allah herkesin yardımcısı olsun,dualarını boşa çıkarmasın

Seninle ayni seyi yasamisis simdi de polikistik overim oldugu icin glifor kullaniyorum evet her ay adet oluyorum ama duzenli degil 27-33 gun arasi degisiyor sureleri ama doktor yumurtaliklarin iyi calisiyor demisti

Esimde hala tik yok bakalm keyfi ne zaman gelecek ama bu ara hep ne guzel bir bebegimiz daha olacakti diyor simdi 4 aylik olacakti diyor

Allah Sağlıklı uzun ömür versin oluşuna....Böyle yazıları okudukça içim açılıyor.Allah razı olsun....

Herkese gunaydinlaaar
Rabbim herkesin melegini gobisine kondursun
Kazazedecigim bana sarafem in sana yolladigi dualari yollayabilirmisin rica etsem

yazılanları okuyunca hem umutlandım hem endişelendim:( bir tarafta sürpriz bir şekilde hamile kalan, bir tarafta 9 yıldır uğraşan:( ben tedaviye başlayalı bu 2. ayım. aslında adetim geciktiği için 2. denemem desem daha doğru olur. bugün dr baktı 3 mm yumoşum. gonel f vurdurdum. 2 gün sonra da klomene başlıcam:( gittikçe kaybediyorum umutlarımı :(

kazazede merhaba hatırladın mı beni bilmiyorum ilk aşılamamda tutmuştu ikizmiş ama kalp atışları olmadığı için 26 nisanda kürtaj oldum ve şimdi 48. gün ama halen regl oalmadım dr.ilaç verdi yapışıklık olabilir veya yumurtaların tamamen bitti bakacağız dedi çok korkuyorum Allah neverirse hayırlısını versin.Sana sormak istediğim şu; regl olmadan yumurtlama oluyor mu?

ne bileyim,inşallah öyledir,bu kür işe yaramıştır,bu ay ovulasyon testleriyle anlayacağım bakalım neler olacak,bugünde tahlil yaptıracağım,oğlanın uyanmasını bekliyorumve gelir gelmez küre yeniden başlayacağım

Bir tane dua varmış hamile kalmak için bana yollar misiniz birde havuç incir kürü nasıl yapılıyor şimdiden tesekkurler

Back
X