Kazen' in 50 Yıl Sonraki Hali

kızlar 50 yıl sonra kkda ban falan olmaz
kazen tuşlara tek tek basıcakta banlıycaktaaa ohoooo:teytey::sm_cool::teytey:

kazen abi görüyorsun işte kurt kocayınca lafı :Roflol: anam pek sevindirik oldum kazen abi beni bulamaz kazen abi beni bulamaz :Roflol:

Koptum valla,süper.Bu kadar komik olacağını tahmin etmemiştim:Roflol::Roflol:

Kim bu kazen yaf erkek midir kadın mıdır,erkekse sitede ne işi var? Yaşı kaçtır kendisi amma gizemlidir merak ettim kimdir kazen??????? ayrıca kazen ne demek yaf :uhm:

süüüüüpeeeerrrrrr neyazikki ben 50 sene sonra 100 yasinda olcam icin kazenin bu haline tanidik olamiycam senağlama

kazen böyle olur mu bilmem ama ben kıyamadım amcaya beesenağlama

allah ömür verirse hepiniz yaşlanacaksınız:mymeka:,dalga geçilecek ne var bunda anlamadımCADIARZU

gerçi bir bakıma da teknolojiyi kullanma çabasını da takdir etmedim diyemem

VEEE BÖYLECE GÜLÜNECEK HİÇ BİRŞEY BIRAKMADIM SİZEEE jeyyarheeyyooooo:icecream:lülülülülülü

yapmayın yaasüprizzzzzyazıktır adama ...bak bizi düşünmüş bırakmış hemcinslerini bizim için bir kk kurmuş:hooray:yoksa biz nerde bu kadar kocayı,kaynanayı çekiştirip blap blap yapacaktık:mymeka:biz kadınlarda bazen fena oluyoruz ha klava:ama heşey bir tarafa koptum vallahi zep:Roflol::Roflol::Roflol::enbuyukkk::içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…