Anket Kazen kendini göstermeli mi,göstermemeli mi?

kazen kendini göstermeli mi?

• göstersin;böyle bir siteyi kuran akıllı adamı merak ediyorum..

OY: 331 69,2%
  • göstermesin;ne merak etcem beee..

OY: 54 11,3%
  • ilgilenmiyorum

OY: 93 19,5%

• Ankete Katılan
    478
bencede Kazen i karizmatik yapan gizemişakkıdı
göstermesin

Tabikide göstersin... Ama resim koyarsa galiba inanmam. Bi yalanınıda görmedim ama. Neden böyleyim bilmiyorum:1closedeyes:. Hem göstersin hem ispat etsin:sm_cool:.
Merakdelikafadulden

kıslar ne kadar göstersin desekte kazen kendini göstermez sanmam ben..ama görmeyide çok isterim merak ediyoruz ne yapalım..

gööstertsinnnnnnn, ööööle saklanıo valla merak ediom ben çok, kaşı gözü nasıl, kaç kulaa var kaç gözü var :roflol:

bence göstermesin kazen amcam kendini
herkesin kafasında şimdi belirlediği bir profil vardır bence. mesela şöyle 1,90 boy hafif sportmen esmeer karayagız bir delikanlı profili kurdum ben beynimde
yıkmayın hayallerimiiiii :)))))
gizemli kal sen kazen amcam
:)

ya bende tam aksini hayal ediyom biliyonmu, 1.60 boyunda göbekli, kır saçlı, hafiften kel :roflol:

bencede görelim kazeni
her pc başındaki erkekten şüphelenir oldum :)

Bende bende aynı hayalleri kuruyorum sevgılı Kazen abim için.birde son model bir arabanın içerisinde KK için planlar yapar iken düşlüyorum onu.
Akıllı,centilmen düşünceli abim olarak hayal ediyorum,
bizim için hep faydayı,koruma duygusunu, verimliliği yağmur misali üzerimize yagdırırken düşünüyorum.
kısacası Adam GİBİ adam profılınde ona inanıyorum..gizemli kal sevgılı abim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…