• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kazen kendini göstermeli mi,göstermemeli mi?

kazen kendini göstermeli mi?

• göstersin;böyle bir siteyi kuran akıllı adamı merak ediyorum..

OY: 331 69,2%
  • göstermesin;ne merak etcem beee..

OY: 54 11,3%
  • ilgilenmiyorum

OY: 93 19,5%

• Ankete Katılan
    478
: )))))))))))))

çaktırmadık peki...

Amtarif edeyim boyum 1.50 kilom 88 az saç problemim var yani kel gibi birşeyim lakin çokta öenmli değil. göbek öyle çok yok sadece ayaklarımı göremiyorum.

İmage is nothing

hımmmm..CADIARZU...merak edilecek gibi deilmiş.hem.kel hem.bodur...:delphin:

şaşırdım bu siteyi kuran erkekmiymiş

Bende hala şokundayım olayın :)

evet bende ilk şaşırmıştım

Şaşkınlık bitmiş güzel....

ya görsek ne olur,:delphin:
görmesek ne olur.
adı üstünde allahın kötü kazeni işte.-tatlicadiarzu-

Hah şöle ya bu arada kötü kazen değil Jeyar daha çok yakışıyor ; )

ya bi de çok çirkinse siteden soğurum foto koyarsa bakarım ama merak etmiyorum
olsa da oluuur olmasa da:içelim:

aman töbe de ben göstermeyeceğim kendimi... Ciddi üye kaybı yaşarız mazallah

yahu anlamadıgm forumdan nıye soguyuonuss sankı kazenlemı muhabbet edıyosnuzkııı forumdan soguyasınızz kazen kendı halınde kımsye karsmayan bırrııı

Evet haklısın, kendi halinde...

nassı sıteyı kuran erkekmi...... ???????

Şok şok şok

Neden söylediniz erkek olduğumu ? Aha işte bakın ne olacak şimdi ; )

kazen abi konuyu kaynatma lütfen..yasakkelime

çoğunluk sağlanırsa sen gösterecekmisin kendini bakalım;bi de bize.hihoyyytkaydirigubbakcemile

Sitede fotoğrafı vardı daha önce görmedinizmiiii:1shok: ayy o zaman kaçıranlara gösterelim işte Kazen abü
berkant0vr3tn.jpg

:roflol::roflol::roflol::roflol:
Kazen abüüü elma dersem çık armut dersem çıkma-tatlicadiarzu-

bu kadar kadınının içinde bi deri bi kemik kalmış zavallııı :roflol:
yazııııık hatta derisi bile yok :roflol::roflol:

kazeni bende merak ediyorum..görmediğimiz için hepimize karizma geliyor..kendini gösterdiği zaman hayal kırklığını uğraycağımızdan korktuğu için bence göstermez kendini:))

kazen abiiiii:delphin:
sen kendini bi göster bize;sana bir büyük borcam dolusu zeytinyağlı göndermessem banada böcük demesinler..cokacimcoook
hemde ellerimle yaptığımdan.valla şahsen güzelde yaparım..hihoyyyt
istersen uçak kargoyla en kısa sürede de elinde olur..
ne dersin;anlaşırmıyız?sositososito

kazen abiiiii:delphin:
sen kendini bi göster bize;sana bir büyük borcam dolusu zeytinyağlı göndermessem banada böcük demesinler..cokacimcoook
hemde ellerimle yaptığımdan.valla şahsen güzelde yaparım..hihoyyyt
istersen uçak kargoyla en kısa sürede de elinde olur..
ne dersin;anlaşırmıyız?sositososito

ben kendimi göstersem :jeyyar:bana da bişii var mı:jeyyar:uçak kargo fln farketmez ptt kargoya razıyım :smiley-cool:

Kazenin karizmatik olduğu fikrine ne zaman varıldı bana niye haber vermediniz :uhm: Ayrıca site niye üye kaybına uğrasın üye olmadan Kazenin erkek olduğunu bilenmi vardı :uhm: Hem bu huysuzun nesini merak ediyonuz anlamış dilim:sm_confused: Adam sabah akşama kendini parçalıyo laf yetiştircem diye buraya bile yetişmiş zaten.
Kazen konusunda en bayıldığım şey her adı geçtiğinde mutlaka en az birinin çıkıp şu sözü söylemesidir "aaa Kazen erkekmiymiş "der ve beni tarifi mümkün olmayan bi gülüşe gark eder.

Patron orda kal henüz halkımısss sizi tanımaya hazır dil mazallah toplu intiharlar olur falan kaydirigubbakcemile3

bence görmemek daha iyi çünkü bazılarımız bende dahil burda özel şeylerimizi anlatıyoruzsengözlerimebaksanab, sitenin kurucusunun bir erkek olduğunun varlığını devamlı hatırlasak özel sırlarımızı paylaşamayız sitede. bence böylesi çok daha iyi :1ninca:
kusura bakma kazen:utangac:

göstersinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
erkekmiş,,,,şaşdım vallahi
birde kendine soru sormak isterim bu yorumları okuduktan sonra bizleri gördükten sonra eşiyle ilişkisi nasıl soru sormak isterdim
birde sorum erkekler kulübü niye açmadın..........
bide allah razı olsun agabey......
bunca kadın dırdırı çekmek zor bizim adamlar 1 ile uğraşamaz siz tüm türk kadınlarıyla uğraşıyorsnuz

lütfen ben görmek istyorummmmmmmmmmmmmmmmm soru sorma hakkını tanıyın bana

Back
X