- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Ağzından yel alsın kızzhamile kalmadan bu yarısmayı acalım tikka![]()

İkikedianası kim kız![]()
Ay koptumm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağzından yel alsın kızzhamile kalmadan bu yarısmayı acalım tikka![]()
İkikedianası kim kız![]()
Anayım ben anaaaa hahaha hiç dikkat etmemiştim sen niyeti ile eklemiştim aslında :) olsun herkeslerin haberi olsunİkikedianası kim kız![]()
Aynen tikka anasından alırsa güzelliği senin bebek rakip birken iki olur bide şansımız azalır :)Ağzından yel alsın kızzLohusa picamalarımlan katılırım yine de katılırım ama
Ay koptumm![]()
Aynen tikka anasından alırsa güzelliği senin bebek rakip birken iki olur bide şansımız azalır :)
Saçına bende sarı saçlarından sen sorumlusun :)Kategorimiz ne olacak acep şimdiden çok heyecanlıyım
norwegian Kuzum koş, boyuna posuna kurban olduğum
![]()
Moda yarışması yazılmış isimler var fotoğraflar yok ne zaman başlıcaği nasıl olacağı ne kadar süreceği belli değil konu tam olarak ne onu anlayamadım yaniNeden cAnım
Teşekkür ederim canım benim amin: ))Hayırlı olsun canım Allah mutlu mesut etsin inşallah![]()
Hannaz bacı gel gel ,belki ilgini çeker,
Ağzından yel alsın kızzLohusa picamalarımlan katılırım yine de katılırım ama
Ay koptumm![]()
Kategorimiz ne olacak acep şimdiden çok heyecanlıyım
norwegian Kuzum koş, boyuna posuna kurban olduğum
![]()
Yaa tikka
Bakalım konsepte göre gardrop yetecek mi?
giyecek bir şeyim yok! Ne zaman oldu ki?
![]()
Yok yok heyecan yapma, uzuuuun bir süre öyle bir şeyler yokhahahah bende hamile kim ne ne zaman yoktu öyle bişi sanki diye heyecan yaptım![]()
![]()
peki sen sengüzeller güzeli yok musun
hiç enerji yokki dur bakalım![]()