• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kazık çakan kilolardan devam :)

Bittercoffee

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mart 2016
6.641
13.447
248
İyi geceler kızlar.. benim patavatsızlığımdan konu kapandı vitamin veya gıda takviyesi fark etmiyomuş hiçbi şekilde bu tarz şeyleri zikretmiycez.. bunun dışında kaldığımız yerden devam tatlialirim tatlialirim M Melek777 diyete devam.. A aydogdu06 senin de desteklerini ve tecrübelerini bekliyoruz canım.. :KK76:

merhaba biberiye çayını sormuşun.
ben genelde lokman hekimden kendisini alıyorum.bardakta demliyorum . sade yada bazen limon damlatarak içiyorum.
aslında bu tarz çayların hepsi hemen hemen aynı etkiyi gösteriyormuş.
bende etki eden biberiye yeşilçay ve kekik çayıydı.
kekik çayı kendi başına zaten çok faydalı.

doğru bildiğimiz bir yanlıştan bahsedeceğim. ekmek.
ben hiç ekmek yemezdim.diyetimin ilk menusunde günlük 6 dilim ekmek görünce bayağı şaşırmıştım.
ama sonuçta kilo verebildim.
öğle arası işyerinde bıngıl bıngıl yağlı anayemeği yeyip 500 kalori alacağıma 2 dilim ekmek (50kalori) yanında bol salata tükettim. yanındada normal yoğurt...

Günaydin :KK200:
Dün 40 dakikalik yürüyüsümü yaptim.
Fakat altidan sonra esimin israriyla azicik pizza yemis bulundum. Cumartesi calisacak bugün keyif yapalim nolur diyince kiyamadim.
Ekmek konusuna girersek ben ekmek yerim. Ara ögünlerde hele. Ama tabi iki dilim yerim en fazla.
Bir de ben son alti aydir yag tüketmeye basladim.
Belki de bu yüzden kilo aldim ama diyorum ya kendime geldim.
Tereyagini bol bol kullanirim. Önceden yag yememeye dikkat ederdim ama simdi saglikli oldugunu düsünüyorum. Sadece abur cuburu kesmem lazim.
Avakado mesela cok yagli ama ben kahvaltida dörtte birini yiyorum ekmegin üzerine sürüp. Inanilmaz doyurucu.

Kahvaltimi yazayim
Az sekerli tam yagli sütlü normal bir fincan kahve.
Avakadonun dörtte biri.
Bir koca dilim gauda peyniri.
Ekmegimin adini bilmiyorum ama beyaz ekmek olmadigi kesin. Bir kalin dilim ekmek.
Yesil carliston biber.
Haslanmis bir yumurta.

Bugün ufak egzersizlere baslayacagim. Buraya not alirim yaptiklarimi. :KK50:

tatlialirim tatlialirim pizza tüm yemeklerin içeceklerin en kalorilisi biliyo musun? :(
bence kızlar ilk yapmamız gereken hayır demek.
ikramları tepmek. ben bunu diyetim esnasında öğrendim.kimse bana ısrarcı olamıyor.

tatlialirim tatlialirim pizza tüm yemeklerin içeceklerin en kalorilisi biliyo musun? :KK43:
bence kızlar ilk yapmamız gereken hayır demek.
ikramları tepmek. ben bunu diyetim esnasında öğrendim.kimse bana ısrarcı olamıyor.

Bilmiyordum. Esimi kirmayayim dedim. Yarin baslarsin dedi. Ama az yedim ona göre de zaten. Tek hatirladigim o da cok tuzluydu.
Bugün egzersiz yaparak acigi kaparatacim. Ama ben altidan sonra birsey yemezsem cok kolay gidecek o kilolar inaniyorum.

Bilmiyordum. Esimi kirmayayim dedim. Yarin baslarsin dedi. Ama az yedim ona göre de zaten. Tek hatirladigim o da cok tuzluydu.
Bugün egzersiz yaparak acigi kaparatacim. Ama ben altidan sonra birsey yemezsem cok kolay gidecek o kilolar inaniyorum.
neyse bugun ilk günümüz ya olsun diyelim.
simdi diğer sayfada kaldı tam boyun kilon neydi canım??
benim 1,60 boy 56 kilo

Günaydin :KK200:
Dün 40 dakikalik yürüyüsümü yaptim.
Fakat altidan sonra esimin israriyla azicik pizza yemis bulundum. Cumartesi calisacak bugün keyif yapalim nolur diyince kiyamadim.
Ekmek konusuna girersek ben ekmek yerim. Ara ögünlerde hele. Ama tabi iki dilim yerim en fazla.
Bir de ben son alti aydir yag tüketmeye basladim.
Belki de bu yüzden kilo aldim ama diyorum ya kendime geldim.
Tereyagini bol bol kullanirim. Önceden yag yememeye dikkat ederdim ama simdi saglikli oldugunu düsünüyorum. Sadece abur cuburu kesmem lazim.
Avakado mesela cok yagli ama ben kahvaltida dörtte birini yiyorum ekmegin üzerine sürüp. Inanilmaz doyurucu.

Kahvaltimi yazayim
Az sekerli tam yagli sütlü normal bir fincan kahve.
Avakadonun dörtte biri.
Bir koca dilim gauda peyniri.
Ekmegimin adini bilmiyorum ama beyaz ekmek olmadigi kesin. Bir kalin dilim ekmek.
Yesil carliston biber.
Haslanmis bir yumurta.

Bugün ufak egzersizlere baslayacagim. Buraya not alirim yaptiklarimi. :KK50:
Ben de geldim :) 45 dakika bacak ve karın squat çalıştım.. 2 tane hurma 1 bardak da ayran içtim akşam.. kahvaltım peynirli tost.. ama hakettim karnım gurlaya gurlaya uyudum :))) ben de zencefil çayını çok seviyorum limonlu limonlu A aydogdu06 hadi bakalım bize kolay gelsin.. bu gün kesinlikle akşam 6dan sonraya kalmasın yemeğimiz kızlar

Ben de geldim :) 45 dakika bacak ve karın squat çalıştım.. 2 tane hurma 1 bardak da ayran içtim akşam.. kahvaltım peynirli tost.. ama hakettim karnım gurlaya gurlaya uyudum :))) ben de zencefil çayını çok seviyorum limonlu limonlu A aydogdu06 hadi bakalım bize kolay gelsin.. bu gün kesinlikle akşam 6dan sonraya kalmasın yemeğimiz kızlar
zencefil seviyorsan şanslısın.
hem grip soğukalgınlığı gibi hastalıklardan koruyor hem de metabolizmayı hızlandırıyor.
zencefil+karanfil +limon bunlarla çay yapabilirsin, ama taze zencefil olacak.
sabah kahvaltısında toz tarçın+ toz zencefil yulaf yoğurt bunların karışımı uzun süre benim kahvaltım oldu.
yine kahvaltıda bu sefer 1 sb süte yulaf zencefil dut kurusu ekleyip kahvaltı yapabilirsin.
son olarakta 21.30 civarı cay bardağı kadar yoğurt zencefıl pulbiber limon bununlada karın yağları gidiyor.

Aksam yemeginde neredeyse birsey yememmissin. Ya bu isi bir ben mi yiyerek yapiyorum :KK22:

zencefil seviyorsan şanslısın.
hem grip soğukalgınlığı gibi hastalıklardan koruyor hem de metabolizmayı hızlandırıyor.
zencefil+karanfil +limon bunlarla çay yapabilirsin, ama taze zencefil olacak.
sabah kahvaltısında toz tarçın+ toz zencefil yulaf yoğurt bunların karışımı uzun süre benim kahvaltım oldu.
yine kahvaltıda bu sefer 1 sb süte yulaf zencefil dut kurusu ekleyip kahvaltı yapabilirsin.
son olarakta 21.30 civarı cay bardağı kadar yoğurt zencefıl pulbiber limon bununlada karın yağları gidiyor.
Hımm şu an elimde toz olarak var tazesini aldığımda deniycem mutlaka ama çiğ yiyebilir miyim bilmiyorum hiç.. bidahaki sefere karanfilli deniycem

Pardon ya okuduğumu yanlış anlamışım.. bunu mutlaka deniycem.. ev yoğurduna karıştırsam olur mu dışardan yoğurt tüketemiyorum ben illa ligt falan olması gerekmiyo di mi
hayır lıght bir ürün yok benım yazdıklarımda.
ev yoğurdu dahada iyi olur.
zencefili yemeyide sakın sakın deneme. çok ağır.

Hurma çok tok tutuyo bence bi dene.. yoksa hayatta dayanamam ben de :KK45:
Ya ne bileyim ben hayatimdan yemegi daha hic cikarmadim. Korkum var acikcasi enerjisiz kalmaya. Kizim var malum tüm gün pesindeyim. Bakalim az yemeyi denerim. Ama yavas yavas =)

Yaa, simdi kendimi kötü hissettim ben, sizin kadar azimli degilim galiba. Daha konsantre olamamisim =(

Ya ne bileyim ben hayatimdan yemegi daha hic cikarmadim. Korkum var acikcasi enerjisiz kalmaya. Kizim var malum tüm gün pesindeyim. Bakalim az yemeyi denerim. Ama yavas yavas =)

Yaa, simdi kendimi kötü hissettim ben, sizin kadar azimli degilim galiba. Daha konsantre olamamisim =(
Bize bakıp hırs yap kuzucum.. bi de yemeği hayatından çıkarmıycaksın ki daha az küçük porsiyonlar yemen yeter.. zeytinyağı da çok sağlıklı evimde etten tut da her türlü yemeği zeytinyağlı yapıyorum.. kızlar bi doktor işim vardı çıkıyorum ben akşama görüşürüz :KK54:

merhaba öğlen yemeğinde geliyorum.
menüde pilav dana külbastı sütlaç kola rus salatası yeşil fasulye vb vardı ben ne mi yedim

1 porsıyon yağsız akdeniz salata bol limonlu sirkeli+ 1su bardağı yani 200 gr yoğurt.
sütlaç yerinede elma aldım onu saat 16 gibi yerim...

sütlacın tadına en son ne zaman baktığımı hatırlamıyorum ama bugun yiyeyim demiştim.sonra vazgectım.tepsime alırsam yerim çünkü...

Back
X