• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kazık çakan kilolardan devam :)

merhaba öğlen yemeğinde geliyorum.
menüde pilav dana külbastı sütlaç kola rus salatası yeşil fasulye vb vardı ben ne mi yedim

1 porsıyon yağsız akdeniz salata bol limonlu sirkeli+ 1su bardağı yani 200 gr yoğurt.
sütlaç yerinede elma aldım onu saat 16 gibi yerim...

sütlacın tadına en son ne zaman baktığımı hatırlamıyorum ama bugun yiyeyim demiştim.sonra vazgectım.tepsime alırsam yerim çünkü...
:KK9::KK9:iraden harika vallahi.. ben de akşam yemeğini hazırlıyorum.. kabak sote makarna ve yoğurt.. işlerim olduğu için spor yapamadım bugün zaten evin içünde de at gibi her yere koştuğum için idare eder bugün diyorum

ben maalesef oturarak çalışıyorum.
tüm gün..
akşamda işte evde ne bulursam... brokoli falan haşlıyorum.uzun zamandır makarnada yemiyorum.
spora cok vaktım olmadığından son 1 aydır kilo veremiyorum.

soda ve rezeneyle şişirdim kendimi elmamı henüz yemedim.
akşam kv yemeğe davet etmiş inşallah bana uygun bişeyler vardır.
zorlamasından hıc hoşlanmıyorum.
hayırı anlamayan tek kişi sanırım...

soda ve rezeneyle şişirdim kendimi elmamı henüz yemedim.
akşam kv yemeğe davet etmiş inşallah bana uygun bişeyler vardır.
zorlamasından hıc hoşlanmıyorum.
hayırı anlamayan tek kişi sanırım...
Bi günlük kaçamak hakkını kullan bence.. o kadar hazırlık yapmış kadıncağız.. kaç yıllık evliyim bir defa kv yemek yaptığını görmedim. Hep ben yaparım onlar gelir :) azar azar yersen bi defalık bi şey olmaz.. bi de h.sonların uygunsa 1 saat ayır kendine egzersiz falan yaparsın

Bi günlük kaçamak hakkını kullan bence.. o kadar hazırlık yapmış kadıncağız.. kaç yıllık evliyim bir defa kv yemek yaptığını görmedim. Hep ben yaparım onlar gelir :) azar azar yersen bi defalık bi şey olmaz.. bi de h.sonların uygunsa 1 saat ayır kendine egzersiz falan yaparsın
Yarin sabah 8 de spor salonuna gidecem,vakit olursa aksamda gidecem. Kv saolsun lezzetli yemk yapar cok cagirir.yememi ister.kendide 60 kilo;)

Yarin sabah 8 de spor salonuna gidecem,vakit olursa aksamda gidecem. Kv saolsun lezzetli yemk yapar cok cagirir.yememi ister.kendide 60 kilo:KK66:
Çok şanslısın o zaman kıymetini bil ;) benim 3 yaşında oğluşum var bi de onunla beraber evde spor yapıyoruz çok da eğlenceli oluyo.. sana da iyi gelir eminim..

Simdi giyindim hazirlandim.kahvalti olarakta 200gr yani 1 su bardagi yogurda 2 yemk kasigi lifalif bol zencefil tarcin. Acelem olunca hep bunu yiyorum;) sewgiler..

Merhaba
Dün spor yapamadim birkac isim cikti. Ve bugün de bogazim sismis, hic enerjim yok. Sabah cok yemedim dünkü kahvaltinin yarisini yemisimdir. Bogazim icin iki cay kasigi bal yedim.
Öglen icinde iki tane yumurta hasliyorum su an.
Istahim gitti.
Adet dönemim yaklastigi icin bogazim acilmisti son günlerde.
Belki de hamileyim, bir iki hafta sonra kesinlesir.
O zaman kusmalara baslarsam bes kilo garanti gider. O yüzden su is tam kesin olsa diyorum. Cünkü daha cok yemem lazim bulantilar gelmeden. Ilk üc ay serumla besleniyorum cünkü. 48 kiloya füsmüstüm ilk hamileligimde.
Tamam boyum kisa ama bende 50 kilo ideal duruyor. Vucut yapisindan mi bilmiyorum, öyle tasan göbek ya da yag omlmuyor elli kilodayken.
Neyse iste bakalim durumlar her an degisebilir.

Merhaba
Dün spor yapamadim birkac isim cikti. Ve bugün de bogazim sismis, hic enerjim yok. Sabah cok yemedim dünkü kahvaltinin yarisini yemisimdir. Bogazim icin iki cay kasigi bal yedim.
Öglen icinde iki tane yumurta hasliyorum su an.
Istahim gitti.
Adet dönemim yaklastigi icin bogazim acilmisti son günlerde.
Belki de hamileyim, bir iki hafta sonra kesinlesir.
O zaman kusmalara baslarsam bes kilo garanti gider. O yüzden su is tam kesin olsa diyorum. Cünkü daha cok yemem lazim bulantilar gelmeden. Ilk üc ay serumla besleniyorum cünkü. 48 kiloya füsmüstüm ilk hamileligimde.
Tamam boyum kisa ama bende 50 kilo ideal duruyor. Vucut yapisindan mi bilmiyorum, öyle tasan göbek ya da yag omlmuyor elli kilodayken.
Neyse iste bakalim durumlar her an degisebilir.
Hamilelik ihtimali varsa sen güzelce beslenmene devam et canım benim.. en azından kesinleşene kadar sınırlama kendini bence.. bi de gebeysen bile ilkine benziycek diye bi şey yok bakarsın bu rahat geçer.. Allah gönlüne göre versin hayırlısıyla inşallah.. ben de heyecan yaptım şimdi güzel haberlerini bekliyorum :) ;)

İlk öğünüm kepekli ekmekten peynirli tost bi yumurta bol pul biberli domates salatalık.. 1 saat sonra da squat inşallah :)

Hamilelik ihtimali varsa sen güzelce beslenmene devam et canım benim.. en azından kesinleşene kadar sınırlama kendini bence.. bi de gebeysen bile ilkine benziycek diye bi şey yok bakarsın bu rahat geçer.. Allah gönlüne göre versin hayırlısıyla inşallah.. ben de heyecan yaptım şimdi güzel haberlerini bekliyorum :) :KK66:

:KK200: Insallah dedigin gibi benzemez hic ilkine. Henüz bir belirti yok gögüslerimin patlayacak gibi olmasi disinda. Adet belirtileri gibi hersey. Ama olur ya hani kücük bir ihtimal. bif hafta daha bekledikten sonra test yaparim henüz erken.
Beslenmeme dikkat ediyorum tabi saglikli yiyorum. Abur cuburu kestim ve aksam yemelerini =)
Iki yumurta yedim, hatta ikincisinde cok zorlandim midem almadi. Yaninda kuru kuru gitmesin diye böyle yagli sütün krema kivaminda bir hali var, yogurdun üzeri gibi. Ondan yedim birkac lokma ekmekle.
Aksama da et cikarttim, sadece etle doyabilirim. Yani cok dikkat ediyorum. Et süt yumurta ve de meyvemi eksik etmiyorum.
Neler cektim demir eksikliginden. Eskisine göre cok daha saglikliyim.
Benim bugün yediklerim bu sekilde asagi yukari, ama spor yok galiba, Ne zamanim ne de halim var. Esim bu gün calisiyor, evde kizimla oturucaz artik :oops:

:KK200: Insallah dedigin gibi benzemez hic ilkine. Henüz bir belirti yok gögüslerimin patlayacak gibi olmasi disinda. Adet belirtileri gibi hersey. Ama olur ya hani kücük bir ihtimal. bif hafta daha bekledikten sonra test yaparim henüz erken.
Beslenmeme dikkat ediyorum tabi saglikli yiyorum. Abur cuburu kestim ve aksam yemelerini =)
Iki yumurta yedim, hatta ikincisinde cok zorlandim midem almadi. Yaninda kuru kuru gitmesin diye böyle yagli sütün krema kivaminda bir hali var, yogurdun üzeri gibi. Ondan yedim birkac lokma ekmekle.
Aksama da et cikarttim, sadece etle doyabilirim. Yani cok dikkat ediyorum. Et süt yumurta ve de meyvemi eksik etmiyorum.
Neler cektim demir eksikliginden. Eskisine göre cok daha saglikliyim.
Benim bugün yediklerim bu sekilde asagi yukari, ama spor yok galiba, Ne zamanim ne de halim var. Esim bu gün calisiyor, evde kizimla oturucaz artik :oops:
Bazen evi topla çocukla ilgilen derken spordan daha etkili oluyo. Bende bi toparlanayım yediklerimi hazmedeyim başlıycam spora.. biliyo musun squat gerçekten çok etkili.. dün dışarı çıktık eşimle bu kot bi değişik duruyo üstünde bi şey olmuş sana bilmem ne diye baya doladı diline.. doğru yolda olduğumu anladım aynen devam ki benim eşim hiç anlamaz kilo alıp verdiğimi bu defa o bile farketti.. evlendiğimizde 44 kiloydum şimdi 51 52 gidip geliyorum ve adam bana hep aynısın hiç değişmedin diyo sırf fitleşmeyim diye :)))

Bazen evi topla çocukla ilgilen derken spordan daha etkili oluyo. Bende bi toparlanayım yediklerimi hazmedeyim başlıycam spora.. biliyo musun squat gerçekten çok etkili.. dün dışarı çıktık eşimle bu kot bi değişik duruyo üstünde bi şey olmuş sana bilmem ne diye baya doladı diline.. doğru yolda olduğumu anladım aynen devam ki benim eşim hiç anlamaz kilo alıp verdiğimi bu defa o bile farketti.. evlendiğimizde 44 kiloydum şimdi 51 52 gidip geliyorum ve adam bana hep aynısın hiç değişmedin diyo sırf fitleşmeyim diye :)))

Ama 44 az degil mi, vucut yapini bilmiyorum gerci. Benim vucut yapima 44 cok az. Squat zaten cok güzel bir popo yapar. Aslinda 51 kilo da senin icin ideal olabilir, ama fit olduktan sonra.
Önemli olan nasil göründügü, kac kilo oldugu degil. sporsuz zaten sekilsiz oluyor insanin vucudu. Belki de bu haliniz cok hosuna gitti esinizin :KK8: Bende diyetten ziyade spora yönelin. Ben gibi 55 olmadiktan sonra göze de batmaz :D

Ama 44 az degil mi, vucut yapini bilmiyorum gerci. Benim vucut yapima 44 cok az. Squat zaten cok güzel bir popo yapar. Aslinda 51 kilo da senin icin ideal olabilir, ama fit olduktan sonra.
Önemli olan nasil göründügü, kac kilo oldugu degil. sporsuz zaten sekilsiz oluyor insanin vucudu. Belki de bu haliniz cok hosuna gitti esinizin :KK8: Bende diyetten ziyade spora yönelin. Ben gibi 55 olmadiktan sonra göze de batmaz :KK70:
Vücut yapım dar canım kilo alınca da popoyla göbek sivriliyo hemen enleşemiyorum ben.. 44 çok az gerçekten idealim 46 47 falan hem çok dinç iyi hissediyorum hem de iyi görünüyorum.. şuanki kilımda çok hantal hissediyorum kendimi.. 52yle başladım p.tesi bugün sabah tartıldım 51.5 olmuşum haftada yarım kilo gitse süper valla :KK76:

Vücut yapım dar canım kilo alınca da popoyla göbek sivriliyo hemen enleşemiyorum ben.. 44 çok az gerçekten idealim 46 47 falan hem çok dinç iyi hissediyorum hem de iyi görünüyorum.. şuanki kilımda çok hantal hissediyorum kendimi.. 52yle başladım p.tesi bugün sabah tartıldım 51.5 olmuşum haftada yarım kilo gitse süper valla :KK76:

Hadi insallah. Benim bogaz beni fena düsürdü bugün. Simdi dondurma yedim bogazim ferahlasin diye. Yutkunamiyorum soguk rahatlatiyor biraz:KK43:. Size iyi diyetler :KK51:

Kizlarrr ne güzel dikkat etmeye baslamissiniz yediklerinize :) inşallah istediğimiz sürede istediğimiz kilolara ulaşmak dileğiyle. .

Back
X