• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kazık yedim itiraz etme hakkım var mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gayet de rezilsin kandır kedini cayma hakkını kullamadın aradaki farka ürün istedin jddjdkkf :) benim başıma gelmez indirim mi olmuş diye takip etmeye tenezzül etmem ya şöyle bir rezillik yaşamış olsam o işletmeye utancımdan gidemem
Senin varligin yoklugun yada benimle ilgili gorusun benim icin hicbir anlam ifade etmiyor. Senden istemedigime gore neden seni odemis oldugum fazla paraya ait bi hizmet istemem rahatsiz ediyor. Sen gitme zaten sen evde bakima devam😂

Senin varligin yoklugun yada benimle ilgili gorusun benim icin hicbir anlam ifade etmiyor. Senden istemedigime gore neden seni odemis oldugum fazla paraya ait bi hizmet istemem rahatsiz ediyor. Sen gitme zaten sen evde bakima devam😂
e çünkü rezilliğine yardım isteyen sensin jdjdjje :) kız sen baya baya akılsız bişisin ya konuştukça batıyorsun.
Ben seni yolda çevirip neden ürün istedin diye mi sordum hasta soruyu soran sensin bizde üyeyiz yazıyoruz işte 😅
Sana bir şey diyim mi yemin ederim ben sen olsam evde kendi kendime bakım yapmayı şu rezilliğe şu durumcuğa düşmeye tercih ederim inan en azından bir meziyetim var becerim var sağda solda rezil olmadım der kendimi avuturdum ama şu durumda anca burda bile cevaplarınla rezil oluyosun avunacak bir yan bile yok 😅😅

e çünkü rezilliğine yardım isteyen sensin jdjdjje :) kız sen baya baya akılsız bişisin ya konuştukça batıyorsun.
Ben seni yolda çevirip neden ürün istedin diye mi sordum hasta soruyu soran sensin bizde üyeyiz yazıyoruz işte 😅
Sana bir şey diyim mi yemin ederim ben sen olsam evde kendi kendime bakım yapmayı şu rezilliğe şu durumcuğa düşmeye tercih ederim inan en azından bir meziyetim var becerim var sağda solda rezil olmadım der kendimi avuturdum ama şu durumda anca burda bile cevaplarınla rezil oluyosun avunacak bir yan bile yok 😅😅
Sende akil fazlaligi var demekki 🤣 sen bi islerme ac da bari bunu kazanca cevir bacimm😂bacim diyorum da cinsiyetinle alakali bile suphe yaratmissin🤣🤣
Bi duruma dustugum yok ayni hizmete kullanmadigim surece fazla para odeme durumum yok. Ama kullanip da dedigin gibi davranan olursa ki o ben olmam ozaman rezil olur iste

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X