Saç Rengi ve Saç Boyama Kazıklanmış mıyım? Resimli

kurdelemsi

✿ ✿ ✿
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
774
3.002
113
Saçlarımdaki kına ve ara ara siyah yerlerden kurtulmak için açtırmak istedim ama kesinlikle kızıllık istemediğimi söyledim koyu kumrala bile razıydım.
Saçımı oryalle açtı boyadı sonuç kına yakılmış kıpkırmızı bir saç resmen.
Hatasını anlayınca iki gün sonra tekrar oryalle açtı tekrar boyadı bu sefer sonuç fotoğraftaki gibi bal rengi oldu.
200 lira verdim.
Bu kadar işleme istediğim renk olmaz mıydı gerçekten? Yavaş yavaş olacağını iki ay sonra tekrar boyatmam gerektiğini söyledi

Eklentiler

• 14101780_1016285678478345_112126_n.webp
    14101780_1016285678478345_112126_n.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 187
Son düzenleme:
Saçlarımdaki kına ve ara ara siyah yerlerden kurtulmak için açtırmak istedim ama kesinlikle kızıllık istemediğimi söyledim koyu kumrala bile razıydım.
Saçımı oryalle açtı boyadı sonuç kına yakılmış kıpkırmızı bir saç resmen.
Hatasını anlayınca iki gün sonra tekrar oryalle açtı tekrar boyadı bu sefer sonuç fotoğraftaki gibi bal rengi oldu.
200 lira verdim.
Bu kadar işleme istediğim renk olmaz mıydı gerçekten? Yavaş yavaş olacağını iki ay sonra tekrar boyatmam gerektiğini söyledi
Yani kuaför kısaca diyor ki gel bir daha yolayım seni:KK12:

Saçlarınız kötü görünmüyor ama benim anlamadığım neden tek renk bir saç için kuaföre tonlarca para veriliyor anlamıyorum,sarı olsa bir nebze ama kumral,kızıl,kahve,siyah gibi renklerin alın kutusunu kendiniz boyayın,sonuçta röfle yok,araya ışıltı yok birşey yok,bundan daha farklı olmaz emin olun hem de en fazla 15 tl ye işinizi halledersiniz.

bu zamana kadar hep kendim boyadım ama kına vardı üstüne siyah boyamıştım ara ara onun kalıntıları vardı
akması gerekiyordu yani yoksa alacalı buzağaya dönerdim vallahi :/

Saçının rengi güzel :KK66: ama kına yakmışsan o saça birşey tutmuyor ben genede 2 sefer orialle açtırmazdım saçımı yavaş yavaş kestirirdim koyu bir renge boyardım :KK66:
teşekkür ederiim :KK200:
yeni modaya özenince, kızıllık da yerden yere vurulunca, bir de bana gösterdiği renkle alakası olmayınca iyice itici geliyor güzel bile olsa.
bunun üzerine kendim koyu kumral yapsam tutar mı ki?

teşekkür ederiim :KK200:
yeni modaya özenince, kızıllık da yerden yere vurulunca, bir de bana gösterdiği renkle alakası olmayınca iyice itici geliyor güzel bile olsa.
bunun üzerine kendim koyu kumral yapsam tutar mı ki?
Tutar gibi ama biraz bekle hemen boyama birazda akar zaten :KK51: ama dediğim gibi renk çok hoş bence

bu zamana kadar hep kendim boyadım ama kına vardı üstüne siyah boyamıştım ara ara onun kalıntıları vardı
akması gerekiyordu yani yoksa alacalı buzağaya dönerdim vallahi :/
Alacalı buzağı hahahaahh iyiymiş:KK48:

Bende hep kendim boyuyorum da ondan dedim,benim saçlar çok uzun kuaför 60-70 tl istiyor,ben kendim 15 tl ye işi kapatıyorum:KK53:
Ama kendin de kozmetikçiden bir oriel alıp açıp üstüne istediğin bir rengi boyayabilirdin.Demek istediğim kuaförlerin çoğu aslında bu işten anlamıyor,buralar hep bir sürü para verip ama sonu hüsran dolu açılmış konularla dolu.Bence gitme kuaföre,saçın zaten yıkadıkça,güneşle ve zamanla rengi açılacaktır,biraz bekle,sonra al 1 kutu boya kendin boya.Burada bu işi çok iyi yapan arkadaşlar var onların topiklerine bir göz at derim,bir çok kuaförden daha bilgililer.

Not:Bu arada lafım tüm kuaförlere değil,işini yapamayan kuaförlere.:KK66:

Tutar gibi ama biraz bekle hemen boyama birazda akar zaten :KK51: ama dediğim gibi renk çok hoş bence
Seninle aynı fikirdeyim bibi:KK5:Bencede biraz beklesin,dediğin gibi akar zaten,alttan orielin açtığı açık renkler çıkar,o zaman kendi istediği rengi %9 luk oksidanla boyasın büyük ihtimal tutar.

Kızz evet kazıklamış amaa şeeyetme olan olmuş.
Daha da oranın kapısından girmee
Şimdi saçların 1 ay bi dinlensin.
Küllü yoğunlaştırı ve ne renk istiyosan o renk saç boyası alırsın .
En fazla 2 boyamaya tamam olur senin iş

Seninle aynı fikirdeyim bibi:KK5:Bencede biraz beklesin,dediğin gibi akar zaten,alttan orielin açtığı açık renkler çıkar,o zaman kendi istediği rengi %9 luk oksidanla boyasın büyük ihtimal tutar.
Aynen canım :KK50: koyu kumral tutar zaten ama orial yediğinden saç çabuk çabuk akar maalesef :KK1:

Aynen canım :KK50: koyu kumral tutar zaten ama orial yediğinden saç çabuk çabuk akar maalesef :KK1:
Saçının ne kadar yıprandığına bağlı o .
Eğer yaktılarsa açılan kısımlar diplere göre hep 1 2 ton açık kalır.
Onu tutturmak için pigmentasyon yapmak lazım ama pigment oranı çok yüksek bi boya lazım. koleston perfect filan .
Ama bence yanmamış yani , işlem de yanıltıyo olabilir ama yanmış gibi durmuyo

ve aynen koyu kumral rahatlıkla tutar bu saça , hatta kumralı da zorlar yani 1 ay da akarsa

Alacalı buzağı hahahaahh iyiymiş:KK48:

Bende hep kendim boyuyorum da ondan dedim,benim saçlar çok uzun kuaför 60-70 tl istiyor,ben kendim 15 tl ye işi kapatıyorum:KK53:
Ama kendin de kozmetikçiden bir oriel alıp açıp üstüne istediğin bir rengi boyayabilirdin.Demek istediğim kuaförlerin çoğu aslında bu işten anlamıyor,buralar hep bir sürü para verip ama sonu hüsran dolu açılmış konularla dolu.Bence gitme kuaföre,saçın zaten yıkadıkça,güneşle ve zamanla rengi açılacaktır,biraz bekle,sonra al 1 kutu boya kendin boya.Burada bu işi çok iyi yapan arkadaşlar var onların topiklerine bir göz at derim,bir çok kuaförden daha bilgililer.

Not:Bu arada lafım tüm kuaförlere değil,işini yapamayan kuaförlere.:KK66:

aynen o kınalar siyahlar aktığı için bundan sonra benim düdüğüm öter oleeey :halay:

Saçının ne kadar yıprandığına bağlı o .
Eğer yaktılarsa açılan kısımlar diplere göre hep 1 2 ton açık kalır.
Onu tutturmak için pigmentasyon yapmak lazım ama pigment oranı çok yüksek bi boya lazım. koleston perfect filan .
Ama bence yanmamış yani , işlem de yanıltıyo olabilir ama yanmış gibi durmuyo

ve aynen koyu kumral rahatlıkla tutar bu saça , hatta kumralı da zorlar yani 1 ay da akarsa

yok yok yanmadı bebişim çok şükür. kadın kendi yaptı her şeyi ilk hatasını telafi etmek için.
bi ay sonra koyu kumrala geçer instagramda ağlanarak dolanmam o zaman :KK54:

canım rengini çok begendim çok moda bir renk ama 200 tl tabiki biraz fazla ama olsun sacından değerli değil kel bir kere ders almışsın tekrar o kuaföre gitmezsin

teşekkür ederim içim ısınmaya başladı valla renge sayenizde :KK200:
aynen bi daha kendim yaparım zaten siyah boya kına aktı ya gerisi sorun değil

Back
X