kbbciler estetik yapamaz diye bişey yok çok iyi burunlar yapan kbb doktorları var plastik cerrahlara ameliyat olup kötü sonuçlar alanıda okuyoruz. ben demiyorum ki gidip kbbye illa yaptırın ama genelleme yapmakta başarılı doktorlara haksızlık oluyor bence :)
Mağdur değilseniz konumu trollemeyin lütfen. Açıkçası kbb ci doktor olabilirsiniz.kbbciler estetik yapamaz diye bişey yok çok iyi burunlar yapan kbb doktorları var plastik cerrahlara ameliyat olup kötü sonuçlar alanıda okuyoruz. ben demiyorum ki gidip kbbye illa yaptırın ama genelleme yapmakta başarılı doktorlara haksızlık oluyor bence :)
Cnm kbb uzmanları estetik yapmamalılar. Neden biliyomusun- güzellik bir bütün çünkü. Yüzünün tüm oranları düzgün olup da sadece burnunda eğrilik olan insan binde bir belki çıkarkbbciler estetik yapamaz diye bişey yok çok iyi burunlar yapan kbb doktorları var plastik cerrahlara ameliyat olup kötü sonuçlar alanıda okuyoruz. ben demiyorum ki gidip kbbye illa yaptırın ama genelleme yapmakta başarılı doktorlara haksızlık oluyor bence :)
Bende kbb ciye oldum ve sonuc cok kötü ama yinede bütün kbb cilere genelleme yapmayı doğru bulmuyorum çünkü aynı doktorun yaptığı ameliyatlarda bile hem başarılı hem de başarısız sonuçlar olabilirMağdur değilseniz konumu trollemeyin lütfen. Açıkçası kbb ci doktor olabilirsiniz.
Konuyu güncelleyeyimBende kbb ciye oldum ve sonuc cok kötü ama yinede bütün kbb cilere genelleme yapmayı doğru bulmuyorum çünkü aynı doktorun yaptığı ameliyatlarda bile hem başarılı hem de başarısız sonuçlar olabilir
Yorumunuz için teşekkür ederim.Çok başarılı KBB ciler var, ben de ameliyat oldum çok memnunum. Plastik cerraha ameliyat olup nefes alamayan arkadaşlarım var. Genelleme yapmak çok yanlış.
Konuyu şöyle de güncelleyebiliriz. "Kkb ci veya estetikçi burun yamultan doktorları ve bu konuyla ilgili kazanılan davaların bir kitapta toplanması"Yorumunuz için teşekkür ederim.
Tüm burun estetiği olmuş hanımefendileri konuya bekliyorum.
Merhaba, benim 2 önerim var.
1-kbb cilerin yamulttuğu burunları ve hikayelerimizi bir kitapta toplayıp bastırmak. Ve iyi bir reklamla piyasaya sürersek çok okunur. Doktorlara da iyi ders olur:)))
2-kbb cilerin estetik yapmaması, dahası edtetikçilerinde sadeve burunda uzmanlaşmış olanların burun ameliyatı yapması için sağlık bakanlığına kamuoyu baskısı yapmak
fikirlerinizi alayım:)))
Bence de bu şekilde daha sağlıklı olurKonuyu şöyle de güncelleyebiliriz. "Kkb ci veya estetikçi burun yamultan doktorları ve bu konuyla ilgili kazanılan davaların bir kitapta toplanması"
Saçmaysa saçma. Ama burun ameliyatı olmaya niyetli insanlar, bu kitabı okuduklarında piyasanın ne olduğunu görürler. Böyle forumlarda sahte insanların gazına gelmezler.Ne sacma olmus
Siz kime oldunuz?Saçmaysa saçma. Ama burun ameliyatı olmaya niyetli insanlar, bu kitabı okuduklarında piyasanın ne olduğunu görürler. Böyle forumlarda sahte insanların gazına gelmezler.
Ben kkb ciye oldum. Eski mesajlarımda görebilirsin. Bence böyle bi kitap yazılırsa doktorların hatalarıda ortaya çıkar. Mesela benim kalıp sadece 7 gün kalmıştı. Ayrıca yine benim doktorumun hatalı estetik yaptığını başka sitelerde okudum. Yani adam herkese hatalı burun yapıyor bilerek.Siz kime oldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?