Kbb de estetik

Gkbtul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2016
7
0
86
27
Merhaba arkadaşlar yaşadığım şehirde estetik cerrahi yok o yüzden KBBde estetik olmayı dusunuyorum burnumda hafif bir kemer var beni rahatsızeden ayrıca burun deliklerimi de yaptırmak istiyorum acaba burun deliklerimi hiç bozmasak mi kbb olduğu için korkuyorum aslında bu arada devlet hastanesi olduğu için ücretsiz olcam

Merhaba arkadaşlar yaşadığım şehirde estetik cerrahi yok o yüzden KBBde estetik olmayı dusunuyorum burnumda hafif bir kemer var beni rahatsızeden ayrıca burun deliklerimi de yaptırmak istiyorum acaba burun deliklerimi hiç bozmasak mi kbb olduğu için korkuyorum aslında bu arada devlet hastanesi olduğu için ücretsiz olcam
Sorun KBB ci olmasi degil fakat iyi bir tecrübe lazim. KBB doktorlari da en az plastik cerrah kadar basarili hatta bazilari onlardan daha basarili. Doktor alternatifiniz sınırlıysa acele etmeyin derim. Sadece olmus olmak icin yapilan ameliyatlarin bir kismi basarisiz oluyor.

Gideceğin doktoru son derece iyi seçmelisin revizeler gelmemesini istiyorsan buna çok dikkat et. Opr. Dr. Yusuf CAN hocayı tavsiye ederim ben. işinin ehli iyi bir hekim

Kolun kirilinca terziye gidiyor gidiyor musun diksin diye ? Kesinlikle boyle birsey yapma bir suru eğitimden tecrubeden gecen plastik cerrah varken kbbye neden ameliyat oluyorsun ? Estetik açıdan hicbir egitim almamis birine kendini teslim edebilirim diyorsan buyuk cesaret ..

Sana bir doktor tavsiye edebilirim gerçekten işinde çok iyi dr. süleyman kumbasar istanbulda bahçelievler medicana hastanesinde adını daha önce bir çok sitede forumda duydum çevremdende öneren oldu gerçekten şuan burnumla çok mutluyum :D

Back
X