- 15 Ekim 2010
- 16.011
- 8.835
- 498
Ben Emre İlhanın sonuçlarını çok beğeniyorum ama fiyat olarak pahalı evet..Merhaba ben bu yaz yada gelecek kis burun ameliyati olmak istiyorum ilk once nefes sorunumu duzeltmek icin ve olmusken guzel buruna sahip olmak icin.. Aklimda muhammet dilber var ! Emre ilhanda vardi ama mail olarak donusu soguk ve ilgisiz gecti ve bence asiri pahali..
Sizce kbb doktorumu secmeliyim yoksa genel cerrah yada estetik doktor mu secmeliyim ?
Yardimci olursaniz sevinirim sonucta tam yuzun ortasinda olan bir ameliyat ve yurt disindan gelecegim icin reviziyona girmek istemiyorum simdiden cunku benim meme ameliyatim iki sefer kotu oldu malesef surekli narkoz alip cocuklarimdan ayri kalmam cok zor oluyor..
Ben iki kez KBB doktoruna ameliyat olmuştum. İlk ameliyatından altı ay sonra burun yamuldu. İkinci kez ameliyat oldum düzelteceğim Dedi. Düzeltti evet ama bu seferde orta kısımda çökme oldu. Burun mahvoldu. Hem görüntüde hem nefes almak imkansızdı.. Burnumda hiç estetik bir duruş yoktu

Birçok doktor burnumu artık ellemek istemiyordu üçüncü kez revizyon olacağı için. Hatta Hasan beyi bile zor ikna ettim. Oda gerçekten nefes alamadığımı anladığı için kabul etti..
Çok zor bir ameliyat oldu. Önceki doktor burumda kıkırdak bırakmamıştı. Ameliyattan sonra Hasan bey Nasıl yaşamış nefes almış hayret ettim demiş eşime..
İki kulaktanda kıkırdak aldı,yağ dolgusu ile beslediği burunu.. Yan yeniden bir burun yaptı :)
Benim ağzım yandıgı için KBB diyemiyorum. Ama mesela Muhammet bey ve Emre beyde KBB ci . Fakat uzmanlaşmışlar artık hem şekil hemde sıkıntılar açısından.. Bu yüzden estetik plastik yada KBB olarak değerlendirme. Yapılan sonuçlara bak,maddi durumuda bak öyle karar ver.. Burun işi çok zor bence. Hele revizyon olmak dahada zor

Allah yardımcın olsun,hayırlı kararlar verirsin inşallah canım..