Kbb mi plastik cerrahi mi

Evet canım bende şimdi öyle olduğunu düşünmeye başladım.bir daha randevu verirse tekrar görüşmeye giderim.bakalim şimdi araştırmaya devam edeceğim başka doktorlar ile de görüşmek istiyorum

Memnun olan pek hasta buraya yazmıyor aslında herkes korkusuzca yazsa bize ışık tutsa güzel olur. Sen araştır illaki bulacaksın.

Memnun olan pek hasta buraya yazmıyor aslında herkes korkusuzca yazsa bize ışık tutsa güzel olur. Sen araştır illaki bulacaksın.
Evet herkesin yazması gerekiyor yoksa araştırmanında bir anlamı kalmıyor. hasta yorumlarına çok önem veriyorum hepsinide okumaya çalışıyorum

Plastik cerrahlar burun estetigini yaparken icindeki sorunlarlada ilgileniyorlar mi sinuzut vs gibi.

Plastik cerrahlar burun estetigini yaparken icindeki sorunlarlada ilgileniyorlar mi sinuzut vs gibi.
Burun İçindeki sorun için genelde plâstik cerrahlar kbb ye yönlendirir ama iyi bir estetik cerrah burunla ilgili sağlık konularına da az çok hakim oluyor.sinüzit için bence kbb ye gitmek daha doğru en azından hem estetik cerrahtan hem de kbb doktoruna görüş almak gerekiyor

Sinuzut sorunum var. Bir ameliyatla hem onu hem estetigi halletmek isterim. Ama kbb doktoruna estetik konusunda guvenmelimiyim bilemedim. O yuzden kararsiz kaldim.

Sinuzut sorunum var. Bir ameliyatla hem onu hem estetigi halletmek isterim. Ama kbb doktoruna estetik konusunda guvenmelimiyim bilemedim. O yuzden kararsiz kaldim.
Guvenmek zaten çok zor.ilk ameliyatınız mı? Iyi birkaç doktor belirleyin ben olsaydım 2 estetik cerrah 2 de kbb doktoru belirler hepsiyle görüşmeye giderdim.tabi bu işin birde maddi boyutu var ona göre doktor seçmek durumunda kalıyoruz o yüzden hem işini iyi yapan hemde çok uçuk rakamlar talep etmeyen doktorlara gitmek gerekiyor.uçuk rakamlarla çalışan doktorlarada pek güvenmiyorum artık.

Evet maddiyatta isin diger bir kismi. Ilk ameliyatim olacak. O yuzden dogru karar vermek istiyorum.

Evet maddiyatta isin diger bir kismi. Ilk ameliyatim olacak. O yuzden dogru karar vermek istiyorum.
Ilk ameliyatta doğru karar ver gerekirse biraz bekle iyi bir doktor bul revizyona gerek kalmasın.hiç ameliyat edilmemiş burun kadar iyi olamaz hiçbir burun.burunun içindeki kıkırdak onun yapısı sağlığı çok önemli bir kez olumsuz olunca hiç bir zaman eskisi gibi olmuyor

Burdan bir doktor ismi buldum. Bayagi tavsiye edilen bir kbb doktoru. Ama 18000 dedi

Canım ben 3500 tl ye kadar doktor arıyordum istanbulda ama fiyatları aşırı pahalıydı,benim halamda doktor,o kadar para vermene gerek yok,işin sırrı doğru doktoru bulmakta dedi,sgklı olduğum için yarına marmaa ünv eğitim ve araştırma hastanesine randevu aldım,doktor ile görüşmeye gideceğim,18 000 tl günümüz şartlarında çok uçuk paralar,bence araştırmaya devam edin,bu işin sonunda 18 bin TL verip mutsuz olmak var

Hangi sehirdesin ? Kendi drumdan memnujum onerebilirim. Kendisi kbb ama docent. Plastik ceraahin sadece goruntuye onem verdigini dusunuyorum. Kbb hem goruntu hem burun işlevini biliyor olmasi zarar vermemesi acisindan daha mantikli geldi bana sen bilirsin tabiki

Oyle dusunme ben docent kbb druna gittim. Bende de asimetri vardi ölçtu bicti mm mm gosterdi. Sqdece plastik cerrah yapar diye bisey yok drun iyi olacak

Erzurumdayim ama başka şehirde ameliyat olacağım merak ettim doktorunuz kim

Plastik cerrah nefes sorununu da hallediyor sadece görüntü değil ki. Sinüzit vs bunlar çözülür burnun ve yüzün anatomisine hakimler sen ısrarla sor giderilir mi diye. Bszen ameliyatlara em kbb ci hem plastik cerrah giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…