Evet canım bende şimdi öyle olduğunu düşünmeye başladım.bir daha randevu verirse tekrar görüşmeye giderim.bakalim şimdi araştırmaya devam edeceğim başka doktorlar ile de görüşmek istiyorumAslında smilasyonla benim burnumum arasında çok fark gözlemledim daha güzel oldu bende öndn beğenmemiştim smilasyonda yandan da uzun görünüyordu yine de asimetriyi düzeltme vaadini bi o verdiğinden kabul ettim daha iyi yapan çıkmaz düşüncesiyle burun kanadımın biri yüksekte biri alttaydı onu aşağı kimse çekemiyor. Smilasyonda da yamuk göründü ben önden öyle kalacak sandım ama şuan en çok önden sevdim dümdüz
Evet herkesin yazması gerekiyor yoksa araştırmanında bir anlamı kalmıyor. hasta yorumlarına çok önem veriyorum hepsinide okumaya çalışıyorumMemnun olan pek hasta buraya yazmıyor aslında herkes korkusuzca yazsa bize ışık tutsa güzel olur. Sen araştır illaki bulacaksın.
Burun İçindeki sorun için genelde plâstik cerrahlar kbb ye yönlendirir ama iyi bir estetik cerrah burunla ilgili sağlık konularına da az çok hakim oluyor.sinüzit için bence kbb ye gitmek daha doğru en azından hem estetik cerrahtan hem de kbb doktoruna görüş almak gerekiyorPlastik cerrahlar burun estetigini yaparken icindeki sorunlarlada ilgileniyorlar mi sinuzut vs gibi.
Sinuzut sorunum var. Bir ameliyatla hem onu hem estetigi halletmek isterim. Ama kbb doktoruna estetik konusunda guvenmelimiyim bilemedim. O yuzden kararsiz kaldim.Burun İçindeki sorun için genelde plâstik cerrahlar kbb ye yönlendirir ama iyi bir estetik cerrah burunla ilgili sağlık konularına da az çok hakim oluyor.sinüzit için bence kbb ye gitmek daha doğru en azından hem estetik cerrahtan hem de kbb doktoruna görüş almak gerekiyor
Guvenmek zaten çok zor.ilk ameliyatınız mı? Iyi birkaç doktor belirleyin ben olsaydım 2 estetik cerrah 2 de kbb doktoru belirler hepsiyle görüşmeye giderdim.tabi bu işin birde maddi boyutu var ona göre doktor seçmek durumunda kalıyoruz o yüzden hem işini iyi yapan hemde çok uçuk rakamlar talep etmeyen doktorlara gitmek gerekiyor.uçuk rakamlarla çalışan doktorlarada pek güvenmiyorum artık.Sinuzut sorunum var. Bir ameliyatla hem onu hem estetigi halletmek isterim. Ama kbb doktoruna estetik konusunda guvenmelimiyim bilemedim. O yuzden kararsiz kaldim.
Evet maddiyatta isin diger bir kismi. Ilk ameliyatim olacak. O yuzden dogru karar vermek istiyorum.Guvenmek zaten çok zor.ilk ameliyatınız mı? Iyi birkaç doktor belirleyin ben olsaydım 2 estetik cerrah 2 de kbb doktoru belirler hepsiyle görüşmeye giderdim.tabi bu işin birde maddi boyutu var ona göre doktor seçmek durumunda kalıyoruz o yüzden hem işini iyi yapan hemde çok uçuk rakamlar talep etmeyen doktorlara gitmek gerekiyor.uçuk rakamlarla çalışan doktorlarada pek güvenmiyorum artık.
Ilk ameliyatta doğru karar ver gerekirse biraz bekle iyi bir doktor bul revizyona gerek kalmasın.hiç ameliyat edilmemiş burun kadar iyi olamaz hiçbir burun.burunun içindeki kıkırdak onun yapısı sağlığı çok önemli bir kez olumsuz olunca hiç bir zaman eskisi gibi olmuyorEvet maddiyatta isin diger bir kismi. Ilk ameliyatim olacak. O yuzden dogru karar vermek istiyorum.
Aklinda doktor ismi var mı yoksa henüz karar vermedin mı.bende revizyon için araştırıyorumEvet maddiyatta isin diger bir kismi. Ilk ameliyatim olacak. O yuzden dogru karar vermek istiyorum.
Burdan bir doktor ismi buldum. Bayagi tavsiye edilen bir kbb doktoru. Ama 18000 dediAklinda doktor ismi var mı yoksa henüz karar vermedin mı.bende revizyon için araştırıyorum
Burdan bir doktor ismi buldum. Bayagi tavsiye edilen bir kbb doktoru. Ama 18000 dedi
Iyi sonuç alınacağını bilsek yine ödenir o ücrette ama çok yüksek ücret ödese de olumlu sonuç alamayan hastalar var.Burdan bir doktor ismi buldum. Bayagi tavsiye edilen bir kbb doktoru. Ama 18000 dedi
Hangi sehirdesin ? Kendi drumdan memnujum onerebilirim. Kendisi kbb ama docent. Plastik ceraahin sadece goruntuye onem verdigini dusunuyorum. Kbb hem goruntu hem burun işlevini biliyor olmasi zarar vermemesi acisindan daha mantikli geldi bana sen bilirsin tabikiRevizyon için hangisi daha iyi olur.burnumun görüntüde çok kusuru var.sizce hangi bölüme gitmeliyim.ben plastik cerrahiden yanayım 3 doktorla görüştüm üçüde estetik cerrah.ilk ameliyatımı kbb doktoru yaptı.doktor seçimi çok zor hangi doktora gitsem.barış çakır ozan bitik süleyman taşla görüştüm.eren taştani önerdiler kbb olduğu için karar veremedim.eren taştan revizyonda nasıl sizce ve taşkın yücel de revizyon da nasıl
Oyle dusunme ben docent kbb druna gittim. Bende de asimetri vardi ölçtu bicti mm mm gosterdi. Sqdece plastik cerrah yapar diye bisey yok drun iyi olacakKbb cye olsaydım yüzümdeki asimetriyi gideremeyecekti düzgün bir burun bile yamuk duracaktı ama plastik cerraha oldum. Yüzümdeki diğer dokulara kadar düzeltti dudak üstünden kıkırdak yerleştirdi orayı yükseltti tüm asimetriyi giderdi. Kesinlikle işinin ehli plastik cerrah diyorum iyi araştır canım acele etme. Ben şuan iyi ki diyorum
Erzurumdayim ama başka şehirde ameliyat olacağım merak ettim doktorunuz kimHangi sehirdesin ? Kendi drumdan memnujum onerebilirim. Kendisi kbb ama docent. Plastik ceraahin sadece goruntuye onem verdigini dusunuyorum. Kbb hem goruntu hem burun işlevini biliyor olmasi zarar vermemesi acisindan daha mantikli geldi bana sen bilirsin tabiki
Istanbuldayim ben. Şaban çelebi drumErzurumdayim ama başka şehirde ameliyat olacağım merak ettim doktorunuz kim
Bakarım onada.Istanbuldayim ben. Şaban çelebi drum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?