keçe kaban

Nickim Minaj 0lsun

♥♥♥ ♥♥♥
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2015
1.123
17.134
208
Lutfen konum tasinmasin hizli cvp almak icin buraya actim konuyu
Arkadaslar ben bir kaban almak uzereyim tesettur iyi bi markanin kece kabani ve astari yok internetten alacagim icin hicbir fikrim yok yani astarsiz sizce nasil olur fiyatida260 tl hani iadeyle falan ugrasmak istemiyorum
Bilenler kullananlar sizce nasil olur?

Kaşe olsa neyse de keçe için fiyatı çok yüksek.
Ayrıca astarsız kaban toplanır ve keçenin tepilme (çekme) özelliği var.
Bence pahalı.

Cok sik duruyor arkadaslar kalmamis falan zar zor biyerde buldum astar olayi kafama takildi aradim kadin bunda astar var diyor ama pek bilindik bi site degil astar olmazsa iadede sorun yasamaktan korkuyorum

Astari varmi peki

Bende 2 tane var, biri astarlı biri astarsız.
Astarsız olan dediğim gibi, soğuk olmayan kış günleri için.
Astarsız olanı biraz soğuk havada kullanıyorum.
Bu havada ikisi de olmaz mesela.

Toplanma dediğiniz tüylenme mi?
Trikoyla kullanıyorum hep, ikisi de birkaç senelik, hiç bozulma olmadı daha.

Soguklarda falan giyeceksen olmaz. Normal kaban gibi isitmiyor. Ancak sonbahar ilkbaharda giyecek gibi dusun. Ben kendime en kaliteli keceyle ipek astarla diktim yine de bu havalarda kurtarmiyor sisme mont aldim.

Yok kiyafete yapisir hani bide hirka gibi basitmi durur tarif etsem bu kadar olur ama bilmiyorum astara taktim ben resim yukledim

Canm merHaba 360 lira verdim ve keçe kaban aldim cok soguklarda giyemiyorum tüm baktigim magazalarda karda atlet giyin bunu üstüne giyin hic usumessiniz dediler ama malesef soguklarda giyemessiniz ben.dolabima kaldirdim kış yagmur soguk havalar iicn baska bir kaban aldim kendime bence kesinlikle kece almamalisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…