- 24 Eylül 2015
- 1.123
- 17.134
- 208
- Konu Sahibi Nickim Minaj 0lsun
-
Lutfen konum tasinmasin hizli cvp almak icin buraya actim konuyu
Arkadaslar ben bir kaban almak uzereyim tesettur iyi bi markanin kece kabani ve astari yok internetten alacagim icin hicbir fikrim yok yani astarsiz sizce nasil olur fiyatida260 tl hani iadeyle falan ugrasmak istemiyorum
Bilenler kullananlar sizce nasil olur?
Ben kullanıyorum keçe, hiç tüylenme falan olmadı, çok da memnunum.
3 senelik falan bendeki.
Astari varmi pekiBen kendime aldim gayetde guzel sicakta tutuyo... tesetturlu degilim ama uzun aldim tayt giymeyi seviyorum o yuzden bacaklarin usur biraz onu giyip cikiyorun bacaklarimi bile sicacik tutuyo
Zaten oyle aman aman sogukta giyilecek kadar rahat bi kaban degil şiklik on planda biraz ben hani sonucta kis triko falan giyince yapisir toplanirmi onu dusunuyorumMevsimlik gibi düşünün, tam mevsimlik gibi değil de.
Pek soğuk olmayan kış günlerinde kullanılır.
Ben kullanıyorum keçe, hiç tüylenme falan olmadı, çok da memnunum.
Markasi ne seninkinin cnm bide astarlimi
3 senelik falan bendeki.
Astari varmi peki
Astari varmi peki
Yok kiyafete yapisir hani bide hirka gibi basitmi dururBende 2 tane var, biri astarlı biri astarsız.
Astarsız olan dediğim gibi, soğuk olmayan kış günleri için.
Astarsız olanı biraz soğuk havada kullanıyorum.
Bu havada ikisi de olmaz mesela.
Toplanma dediğiniz tüylenme mi?
Trikoyla kullanıyorum hep, ikisi de birkaç senelik, hiç bozulma olmadı daha.
Benim derdim o degil hani basit durmuyor degilmi hirka gibi yapisyormu astar olmadigindan dolayi bide ne kadara aldinAstarsiz canim benimki.. isitmiyo diyen arkadaslar olmus ama bence gayetde isitiyo ... doguda falan degilsen cokta isinma sorunu yasamazsin
Canm merHaba 360 lira verdim ve keçe kaban aldim cok soguklarda giyemiyorum tüm baktigim magazalarda karda atlet giyin bunu üstüne giyin hic usumessiniz dediler ama malesef soguklarda giyemessiniz ben.dolabima kaldirdim kış yagmur soguk havalar iicn baska bir kaban aldim kendime bence kesinlikle kece almamalisinLutfen konum tasinmasin hizli cvp almak icin buraya actim konuyu
Arkadaslar ben bir kaban almak uzereyim tesettur iyi bi markanin kece kabani ve astari yok internetten alacagim icin hicbir fikrim yok yani astarsiz sizce nasil olur fiyatida260 tl hani iadeyle falan ugrasmak istemiyorum
Bilenler kullananlar sizce nasil olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?