arkadaşlar 1 yılı aşkın zamandır çocuk düşünüyorduk. fakat olmuyordu. eşime sperm analizi yapıldı. sayısı ve hareketi çok düşük çıktı. dr bu şekilde imkansız olmaz dedi. bize ilaç yerine keçi boynuzu kürü kullanmamızı söyledi. ilaçlardan daha etkili dedi. 4 ay kullandık. ve ben şuanda hamileyim. Allahım dileyen herkese nasip eder inş. bunu sizinle paylaşmak istedim.
arkadaşlar 1 yılı aşkın zamandır çocuk düşünüyorduk. fakat olmuyordu. eşime sperm analizi yapıldı. sayısı ve hareketi çok düşük çıktı. dr bu şekilde imkansız olmaz dedi. bize ilaç yerine keçi boynuzu kürü kullanmamızı söyledi. ilaçlardan daha etkili dedi. 4 ay kullandık. ve ben şuanda hamileyim. Allahım dileyen herkese nasip eder inş. bunu sizinle paylaşmak istedim.
normalde ibrahim saraçoğlu 3 ay dolunca haftada 2 kez yapın diyo ama ben bilimiyodum başka desteklerde alıyo eşim diye birden kestim yaklaşık bir ay sonra yani bu arlar tekrar başladım,olmucak heralde allahın sebep gösterdiği şifayı bulamıycaz gibi biz( desemde yola devam çünkü başka çare yok
sizin değerler nasıldı 4 ay önce
tam olarak değerleri hatırlamıyorum fakat hareket yüzde 10 çıkmıştı evet hemen bırakmamak gerekiyormuş biz 3 ay olunca haftada 2 defa yapmaya devam ettik