Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba solejeyi bilmiyorum fakat huncalife'ın keçi sütü kremi ve sabununu kullanıyorum tavsiye ederim.
bende Solajı internet sitesinden aldım kullanıyorum inanılmaz ama ikinci gün etkisini görmeye başladım.kesinlikle tavsiye ediyorum
benim de alerjik bi vücudum var ve şimdiye kadar yüzüme en iyi gelen, kızarıkluğımı kaşıntımı alan ürün sabunu oldu. o yüzden kremlerini de kullanmak istiyorumBen de kullanan bir kaç kişi gördüm ancak alerjik bir yapim var kullanmaya korktum. Yine de memnun olmayan birini duymadım
Bildiğim kadarıyla içinde keçi sütü proteini,nar çekirdeği yağı ,allantoin (sanırım meşhur salyangoz kremi aktif maddesi)merabalar, eğer ürün hala elinizdeyse acaba içindekiler kısmını benimle paylaşabilir misiniz? ona göre ben de almak istiyorum da..
merabalar, eğer ürün hala elinizdeyse acaba içindekiler kısmını benimle paylaşabilir misiniz? ona göre ben de almak istiyorum da..
benim de alerjik bi vücudum var ve şimdiye kadar yüzüme en iyi gelen, kızarıkluğımı kaşıntımı alan ürün sabunu oldu. o yüzden kremlerini de kullanmak istiyorum
Solaje keçi sütü kreminin 3.kutusunu kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım.Hatta annemde Solaje Ölmez otu kremini kullanıyor Cildinde müthiş bir toparlanma ve çizgi ve kırışıklıkların da azalma gördükBen de kullanan bir kaç kişi gördüm ancak alerjik bir yapim var kullanmaya korktum. Yine de memnun olmayan birini duymadım