keçi sütü kremi

uyare

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
6
0
47
merhaba dünkü Hürriyet gazetesinde Solaje markalı keçi sütü kremini okudum kullanan yada bilgisi olan var mı??

merhaba solejeyi bilmiyorum fakat huncalife'ın keçi sütü kremi ve sabununu kullanıyorum tavsiye ederim.

merhaba solejeyi bilmiyorum fakat huncalife'ın keçi sütü kremi ve sabununu kullanıyorum tavsiye ederim.

bende Solajı internet sitesinden aldım kullanıyorum inanılmaz ama ikinci gün etkisini görmeye başladım.kesinlikle tavsiye ediyorum

bende Solajı internet sitesinden aldım kullanıyorum inanılmaz ama ikinci gün etkisini görmeye başladım.kesinlikle tavsiye ediyorum

merabalar, eğer ürün hala elinizdeyse acaba içindekiler kısmını benimle paylaşabilir misiniz? ona göre ben de almak istiyorum da..

Ben de kullanan bir kaç kişi gördüm ancak alerjik bir yapim var kullanmaya korktum. Yine de memnun olmayan birini duymadım

Ben de kullanan bir kaç kişi gördüm ancak alerjik bir yapim var kullanmaya korktum. Yine de memnun olmayan birini duymadım
benim de alerjik bi vücudum var ve şimdiye kadar yüzüme en iyi gelen, kızarıkluğımı kaşıntımı alan ürün sabunu oldu. o yüzden kremlerini de kullanmak istiyorum

merabalar, eğer ürün hala elinizdeyse acaba içindekiler kısmını benimle paylaşabilir misiniz? ona göre ben de almak istiyorum da..
Bildiğim kadarıyla içinde keçi sütü proteini,nar çekirdeği yağı ,allantoin (sanırım meşhur salyangoz kremi aktif maddesi)
shea yağı,at kestanesi gibi zengin ve güçlü bir içeriğe sahip .tavsiye ediyorum

benim de alerjik bi vücudum var ve şimdiye kadar yüzüme en iyi gelen, kızarıkluğımı kaşıntımı alan ürün sabunu oldu. o yüzden kremlerini de kullanmak istiyorum

Benim problemli bir cildim var .Hiç bir sıkıntı yaşamadım.Solaje keçi sütü kreminin 3.kutusunu kullanıyorum

Solaje keçi sütü kreminin 3.kutusunu kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım.Hatta annemde Solaje Ölmez otu kremini kullanıyor Cildinde müthiş bir toparlanma ve çizgi ve kırışıklıkların da azalma gördük

X