Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar oğlum 10 gün sonra 6. ayını bitiriyor. ve sütünü ben mayalamak istiyorum ama keçi sütünden mayalamak istiyorum. Keçi sütünü nereden bulabilirim istanbulda yaşıyorum bildiğiniz üvenilir bir marka var mı?? ve nerede satılıyor bana yardımcı olurmusunuz???
bende netten atraştırdım kay ve bolanayı gördüm fakat nasıl temin edeceğimi bilmiyordum teşekkür ederim büyük marketlere bakacağım fakat bolana banada daha iyi gibi geldi. inşallah bulabilirim. peki doktorlarınız ne dedi keçi sütünden mayalanan yoğurda bebeğe bi zararı yoktur herhalde yukarıda arkadaşım yazmış bi zararı olmamış sanırım.
bende netten atraştırdım kay ve bolanayı gördüm fakat nasıl temin edeceğimi bilmiyordum teşekkür ederim büyük marketlere bakacağım fakat bolana banada daha iyi gibi geldi. inşallah bulabilirim. peki doktorlarınız ne dedi keçi sütünden mayalanan yoğurda bebeğe bi zararı yoktur herhalde yukarıda arkadaşım yazmış bi zararı olmamış sanırım.
canım biraz önce kızımın gelişim kontrolünden geldik,doktoruna bu soruyu sordum,
neden keçi sütüne anneler bu kadar rağbet ediyor anlamıyorum dedi,folik asit eksikliği yapıyormuş,kesinlikle tvsiye etmedi şuan....
sende doktoruna bir danış ilk önce....
ya ben bilmiyordum aslında ne kadar faydalı olduğunu ama çocuklarımda gördüm içirmeye başladıktan sonra çocularım grip olmadılar artı kabızlıkta olmadı hiç ve boyları hızlı bi şekilde uzamaya başladı. bence faydaları çok .ben kayseride otuyorum ve ordabulmak zordu bir ii ay öncesine kadar süt satan bi yer buldum eğerkayserili olan varsa adreste verebilirim .meteroloji müd. tarafında aseri hastanenin üstünde hemen ayrıca köy yumurtası bıldırcın yumurtasıda satılıyor. kesinlikle tavsiye ediyorum.bu arada keçi sütü anne sütüne en yakın süt denirken kastedilen çok fazla yakın olması değil, diğerlerine nazaren bir miktar daha yakın olması.. ancak ufak bir miktar, yani sanırım ona da çok fazla güvenmemek gerekiyor.