Erkek İnfertilitesi Keçiboynuzu Kürü Hakkında Yardım Lütfen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
acaba eşinin bagırsak sistemını mı calıstırıyor?
o yuzden karın agrısı yapabılır.
ama hic duymadım bugune kadar karın agrısını.sasırdım dogrusu.
eger cok fazla agrı yapıyorsa bence bır sure ıcmeyı bırakın canım ne olur ne olmaz.

pazartesi günü dr.a gitme kararı aldık dün gece bakalım dr. ne der bu işe gerçi dr.lar bu tür şeylere gülüp geçiyorlar yani bitkisel tedaviye ama en azından karın ağrısının kaynağını bulmak için belki bir faydası olur :uhm: ilgilendiğin için çok teşekkür ederim canım benim Şeniz

5 aylık keçiboynuzu kürü banamaısın demedi...Hergün pişirdiğim çektiğim eziyete yazıkk...Bir dahamı asla uğraşmam..Keçiboynuz pekmezinide lavobadan aşağı dökücektim eşim izin vermedi:dilcikar:

5 aylık keçiboynuzu kürü banamaısın demedi...Hergün pişirdiğim çektiğim eziyete yazıkk...Bir dahamı asla uğraşmam..Keçiboynuz pekmezinide lavobadan aşağı dökücektim eşim izin vermedi:dilcikar:
balcım elbet degerlerınde artıs olmustur.
yenı spermıogram yaptırdınız mıkı?:olmaz:

ınanmk başarmanın yarısıdır inanarak hazırla daha mutlu olursun a.s.

kızlarr bu konuyu ben açtım burdan size haberi de ben vereyim.. bizde ameliyatı ne zaman olsak diye düşünüyorduk ki, bu ay hamile olduğumu öğrendim.. sizden tek isteğim sakın ama sakın umudunuzu kaybetmeyin.. bu gidişle benim bebeğim olmayacak demeyin.. Allaha sakın asi gelmeyin.. Sadece umutla çalışmalara devam edin.. Ve bol bol dua edin.. İnanın dünya dua üstüne dönüyor..sizinde benim gibi bi gün adetiniz geçecek ve sevinçten ağlayacaksınız.. Bu söylediğimi unutmayın.. Allah temiz kalple isteyenin duasını gerçi çevirmiyor.. Ve her zaman hayırlısı diye dua edin.. Onun geleceği bi zaman var onu bekliyor benim meleğim diye düşünün..
Allah gönlünüzdeki muradı hayırlı bi şekilde versin size arkadaşlar..

kızlarr bu konuyu ben açtım burdan size haberi de ben vereyim.. bizde ameliyatı ne zaman olsak diye düşünüyorduk ki, bu ay hamile olduğumu öğrendim.. sizden tek isteğim sakın ama sakın umudunuzu kaybetmeyin.. bu gidişle benim bebeğim olmayacak demeyin.. Allaha sakın asi gelmeyin.. Sadece umutla çalışmalara devam edin.. Ve bol bol dua edin.. İnanın dünya dua üstüne dönüyor..sizinde benim gibi bi gün adetiniz geçecek ve sevinçten ağlayacaksınız.. Bu söylediğimi unutmayın.. Allah temiz kalple isteyenin duasını gerçi çevirmiyor.. Ve her zaman hayırlısı diye dua edin.. Onun geleceği bi zaman var onu bekliyor benim meleğim diye düşünün..
Allah gönlünüzdeki muradı hayırlı bi şekilde versin size arkadaşlar..

Canım hayırlı olsun allah hayırlısıyla tamamına erdirsin darısı bizlerinde başına a.s.

merhaba arkadaşlar,

türk kahvesi tebrik ederim, sağlıkla kucağına almanı dilerim.

3,5 ay önce eşimin sperm değerleri şöyleydi:
sayı: 27 Milyon/ml
hareketlilik:
+4: %2
+3: % 21
morfoloji: %2

dün ilk aşılamamız için sperm verdi eşim.
aşılama tutar mı bilmiyorum ama sonuçlar mucize gibiydi:
sayı: 56 milyon/ml
hareketlilik:
+4: %30
+3: %20
morfoloji: %7

3 aylık keçiboynuzu kürü ve çeşitli vitaminler sağladı sanırım bize bu sonucu. bir de sonuçları aldığımız gün sigarayı bırakmıştı eşim. mümkün olduğu kadar da sebze ve meyve ağırlıklı beslenmeye dikkat ettik.

faydalananlar olur diye paylaşmak istedim. dilerim hepimiz tez vakitte, hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz.

Merhaba arkadaşlar,
Benim eşimde de sperm hareketlılıgı az çıktı ama doktor hiç bi tavsiyede bulunmadı vitramın falanbda vermedı sadece sigarayı bırakacaksın dedi o kadar biraz daha bekleyelım dedi ekıme kadar ama ben vakit kaybetmek istemıyorum artık çocuk isteyelı 1 sene olmak üzere sizin keçiboynuzu kürüne başlıcam ama bunun yanında vitamınde kullanmak istiyorum doktor vermeden bi vitamın kullanılması dogru olurmu acaba yardımlarınızı bekliyorum kızlar

merhaba kızlar kürü uyguladık tam 4 ay ve sonuç maşallah çok harika değerler düşündüğümüzden dahada fazla 2 milyondan 21 milyon olmuş nasıl sevindiğimi bilemessiniz inşallah sizlerin eşlerindede aynı etkiyi gösterir :lepi::teytey:

Merhaba arkadaşlar,
Benim eşimde de sperm hareketlılıgı az çıktı ama doktor hiç bi tavsiyede bulunmadı vitramın falanbda vermedı sadece sigarayı bırakacaksın dedi o kadar biraz daha bekleyelım dedi ekıme kadar ama ben vakit kaybetmek istemıyorum artık çocuk isteyelı 1 sene olmak üzere sizin keçiboynuzu kürüne başlıcam ama bunun yanında vitamınde kullanmak istiyorum doktor vermeden bi vitamın kullanılması dogru olurmu acaba yardımlarınızı bekliyorum kızlar

Canım dr.lara bakarsan ne halin varsa gör diyorlar ...Bence sen küre'de vitaminede başla vitaminin ne zararı olabilirki forum sayfalarını dolaşırsan farkedersin zaten kullanan arkadaşlarımız çok bu durum için E vit. çinko selenyum içerikli ürünler kullanıyoruz zaten bir çok arkadaşlarla birlikte ...Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım :Saruboceq:a.s.

evet canım bencede doktora kalırsak daha çok beklerız bende başladım keçiboynuzu kürüne ama bişey sorcam kaynattıgınız keçiboynuzlarını napıyosunuz atıyomusunuz yoksa aynılarınımı kaynatıyosunuz yardımcı olursanız sevinirim kızlar

kızlar hep sizler için dua ediyorum.. Allah gönlünüzdeki muradı versin inşallah en kısa zamanda.. Kalbim sizlerle.. Sakın umutsuz olmayın.. Sabredin ve bekleyin.. Gelecek bebekleriniz hiç merak etmeyin.. a.s.

Bende 1 aydır bu kürü uyguluyorum bizim değerler çok kötü hareketlilik %3 morfoloji %3 sayı da 30 milyon ama en azından tüp bebek denemesinde daha kaliteli spermler çıkar diye düşünüyorum bu kür ve vitaminler sayesinde

turkkahvesi85 tebrik ederim canım allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

kızlar hep sizler için dua ediyorum.. Allah gönlünüzdeki muradı versin inşallah en kısa zamanda.. Kalbim sizlerle.. Sakın umutsuz olmayın.. Sabredin ve bekleyin.. Gelecek bebekleriniz hiç merak etmeyin.. a.s.

Canım benim allah razı olsun rabbim anada kolay rahat bir bir hamilelik ve bebişini bir nefeste dünyaya getirebilecek güç versin inşallah :Saruboceq:Şeniz

7-8 aydır bebek istiyoruz eşimin sperm sayısı güzel, 75 milyon, fakat ileri hızlı hareketli olanlar %15 çıktı. ve biraz iltihap var. doktor hareketini ve kalitesini iltihap etkileyebilir dedi ve antibiyotik verdi. bende hızını arttırmak için keçiboynuzu aldım kaynatıp saraçoğlunun aynen dediği şekilde kür yaptım fakat eşim içemedi midesi bulanıyo iğrenç diyo yutamıyor, biliyorum sağlık için ama çıkartırsa da hiç bi faydası olmaz, bizim aklımıza bişey geldi içine keçiboynuzu pekmezi yada bal koysam olurmu acaba bi kaşık? sizce etkisini bozarmı? nolur bi fikir verin o kür çoook iyiymiş faydasını göreceğimize inanıyorum ama öyle içse nolur nolur bi fikir kızlar . bekliyorummmmmmmmmmm. sağolunnn.

Merhaba ben 8 takımdan selma sana bu konuda yardımcı olabilirim. Yalnız şu anda acele çıkmam lazım. Yarın bana hatırlatman gerek.( Keçiboynuzu kürü ve uygulayanların yorumlarını sana bulabilirim.)

Back
X