yardım eder misiniz kızlar bana, nolur?
hepsi bir arada kullanılmaz diyorlar ama bizde proxeed plus kullanıyoruz onun yanında keçiboynuzu pekmezi, çakşır suyu macunu mübarek ginseng ve bolca doğal vitamin olan badem kullanıyoruz benim için de hayıtlı civanperçemli macun kullanıyorz bu akşam da soğan kürüne başlıcam inşallah
bu macunları nerden tedarik ettiniz acaba?
Arkadaslar hem hiz hem morfoloji sorunumuz var.keciboynuzu kuru ile havus suyu ayni anda kullaniliyor mu
nasıl hamile kaldın bu anlattığın şeyleri yaparak mı canım ne kadar sürede sonuç aldın eşinde varikosel var mıydı anlatır mısın lütfen??cok sevindim.
sen de aynı anda mı kullansam, ayrı mı kullansam... derken hamile kalmışsın, çok şükür.
ben de hamile kaldım bu arada.
10+2 oldum ben, senden 3 hafta sonra olmuş demekki...
allahım çok büyük, kabul gören dualardan eylemiş duamızı..... yarabbim inşallah tüm çabalayanların seslerini duyup, yardımcıları olsun...
bizlere de sağlıkla doğum gerçekleştirmeyi, yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin,
amiiinnnnnnnnnn
cok sevindim.
sen de aynı anda mı kullansam, ayrı mı kullansam... derken hamile kalmışsın, çok şükür.
allahım çok büyük, kabul gören dualardan eylemiş duamızı..... yarabbim inşallah tüm çabalayanların seslerini duyup, yardımcıları olsun...
bizlere de sağlıkla doğum gerçekleştirmeyi, yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin,
amiiinnnnnnnnnn
cnm aynı şeyleri bende eşimde kullanıyoruz cnm inşallah faydasını görürüz:)hepsi bir arada kullanılmaz diyorlar ama bizde proxeed plus kullanıyoruz onun yanında keçiboynuzu pekmezi, çakşır suyu macunu mübarek ginseng ve bolca doğal vitamin olan badem kullanıyoruz benim için de hayıtlı civanperçemli macun kullanıyorz bu akşam da soğan kürüne başlıcam inşallah
canım sen adamı boğa gibi yapmışsın :))arkadaşlar...
ben sormuşum soruyu.... KEÇİBOYNUZU-ÇAKŞIR-HAVUÇ falan filan hepsi aynı anda olmaz mı diye...
cevap veriyorum :)
EVET HEPSİNİ AYNI ANDA, HİÇBİR DÜZEN TAKİP ETMEDEN, TAMAMEN KAFAMA GÖRE UYGULADIM.
İsteyen arkadaşlara, haddim olmayarak.... ben kendimce tavsiyede bulunabilirim.
o bahsi geçen kürlerin hepsini aynı anda uyguladım. bi zararını görmedim.
keçiboynuzu suyu yaptım sabah akşam içirdim. havuç suyu sıktım, portakal ve elmayla birlikte... gün içinde koca bi bardak içirdim.
incir, kayısı, ceviz, fındık, kabak çekirdeği sürekli yedirdim... ara öğün olarak koydum yanına yedi.
her gün (gnc andioksidan, l-arginin, folik asit) beslenme destekleri kullandırdım.
kahvaltısına, öğlen yemeğine ve akşam yemeğine çok dikkat ettim. bol yeşil salatayı eksik etmedim evde yediği öğünde, akşamları yani.
arada bi keçiboynuzundan sıkılınca, birkaç gün.. özellikle benim yumyum günüme yakın birkaç günde, çakşır kaynattım içirdim sabah akşam....
he bi de doktorun verdiği proxeed saşeler vardı, onları içti sabah-akşam.
alkole ara verdi, sadece cumartesi akşamları tek kadeh bişeye izin verdim. gün içinde içtiği sigaraya sınır getirdim, günde 10 taneyle sınırladım. fazlasını içmedi.
evet çok bunaldı ve kilo aldı. ama işe yaradı.
ve tüm bunları 1,5 ay yaptım. hem sayı hem hız artışı oldu.
sonuçta hamile kaldım.
şimdi gözüm gibi bakıyorum, çünkü gerçekten zor oldu bunu elde etmem.... zorla hamile kaldım, 10+ oldum, bu kadar ilerlemişken kaybetmek istemiyorum. bol bol yatıyorum tüm gün.
kilo aldım hem de nasıl...
ama takılmıyorum. nasılsa veririm diyorum. bugüne şükür yani....
Rabbime sukurler olsun
Oyle umutsuzdum ki... ama hep Allahim mulkun sonsuz.beni de riziklandir diye dua ettim.cok sukur...
Adina cok sevindim arkadasim.allah herkesin gonlune gore versin.o bi kac ay omrumden omur goturdu.rabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin.
nasıl hamile kaldın bu anlattığın şeyleri yaparak mı canım ne kadar sürede sonuç aldın eşinde varikosel var mıydı anlatır mısın lütfen??
canım sen adamı boğa gibi yapmışsın :))
cok sevindim.
amiiinnnnnnnnnn
Rabbime sukurler olsun
Oyle umutsuzdum ki... ama hep Allahim mulkun sonsuz.beni de riziklandir diye dua ettim.cok sukur...
Adina cok sevindim arkadasim.allah herkesin gonlune gore versin.o bi kac ay omrumden omur goturdu.rabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin.
bebeğiniz hayırlı olsun..hanig çakşır suyu kullandınız acaba markası nedir???
bugün itibari ile... yeni uygulamam şudur :)
sabah aç karnına, yataktan kalkarken... çakşır suyu (1 çay bardağı)
kahvaltı
portakal suyu ile karışık meyve suyuyla birlikte proxeed
öğlen yemeği
birkaç takviye hap
akşam yemeği
proxeed
yatarken 1 kupa keçiboynuzu suyu
buna başladım bu sabah.
çakşır ile keçiboynuzunu aynı anda kullanıcam ben eşime.
ne olursa, testte alıcaz neticeyi.. paylaşırım.
yalel süper annelerde yazdığını okudum..bende senin gibi 3 yıl önce erkek çocuk için yola çıktım..orkideyle aynı zamanda hamile kaldım..ama 12. haftada düştü bebeğim..2 yılın ardından mart ayında hamiş olduğumu öğrendim ama iki gün sonra dış gebelik olduğu ortaya çıktı..taaa mayısta düşürebidim..
ne yapcam bilemiyom artık ..sen neler yaptın bu takviyeleri içtinmi:44::44::44:
proxeed nedir..:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?