hanımlar merhaba,
15 gündür epeyce okudum bu konuları..
sperm sayımız : 18 milyon (minimum 20-22 milyon olmalıymış)hızlı hareketli : %5
yavaş hareketli : %28
(total hareketlilik minimum %40-45 olmalıymış)
morfoloji : %3 (minimum 8-10 olmalıymış)
düz duvara toslamış gibi hissettim ilk öğrendiğimizde. aylardır çabalıyoruz, sonuç alamayınca testleri yaptırdık. işte bunlar çıktı karşımıza.
hemen doktorumuzun verdiği proxeed saşelere başladık tabi. başka da bi öneride bulunmadı. 2-3 ay deneyelim bu şekilde, olmazsa aşılamaya bakarız, dedi.
tabi ben, kadın psikolojisi ile, hemen başladım araştırmaya...
bisürü derman sebebi buldum.
keçiboynuzu kürü, havuç kürü, çakşır suyu, ballar, polenler, falanlar filanlar...
yapım gereği, aceleci ve sabırsızım. halbuki biraz sabırlı olup tevekkül etmem gerektiğinin farkındayım. ama elimden gelmiyor.
şimdi, geçen hafta keçiboynuzu kürüne başladık. ilk hafta sabah-akşam içti eşim, şimdi sadece geceleri içiyor. 2 hafta daha devam edecek.
bildiğim kadarıyla (sebebini anlayamadım açıkçası ama), kürler birlikte kullanılmıyormuş.
ben şöyle bir beslenme listesi hazırladım eşime, ne dersiniz?
----------------------
sabah:
* aç karnına, 1 çay bardağı çakşır suyu
* bal+polen+arı sütü karışımı
kahvaltı:
* bol malzemeli tost + karışık bitki çayı (ıhlamur, zencefil, karanfil, tarçın, gülhatmi, kuşburnu)
* portakal suyuna karıştırılan proxeed
* evicap vitamin+çinko+l-arginin hapları
ara öğün:
* kuruyemiş tabağı + hurma+ incir
öğlen:
* aç karnına, çakşır suyu
* öğlen yemeği
ara öğün:
* evde hazırladığım sandviç
akşam:
* yemek + karışık sebze meyve suyu (portakal, elma, havuç, ıspanak, brokoli falan..)
akşam ara:
* kuruyemiş tabağı + limonlu yeşil çay
yatarken:
* keçiboynuzu suyu
-----------------------------------------------
buna ne diyorsunuz?
bu kürleri muhakkak teker teker mi yapmak gerekiyor?
yoksa keçiboynuzu bitmeden, çakşıra da başlayabilir miyim?
o arada keçiboynuzu bitince, çakşırla birlikte havuç kürüne de başlayabilir miyim?
he bu arada, eczacı, ginseng de ilave etmem gerektiğini söyledi.... ama onu ne araya sıkıştıracağımı henüz bulamadım. :26:
15 gündür epeyce okudum bu konuları..
sperm sayımız : 18 milyon (minimum 20-22 milyon olmalıymış)hızlı hareketli : %5
yavaş hareketli : %28
(total hareketlilik minimum %40-45 olmalıymış)
morfoloji : %3 (minimum 8-10 olmalıymış)
düz duvara toslamış gibi hissettim ilk öğrendiğimizde. aylardır çabalıyoruz, sonuç alamayınca testleri yaptırdık. işte bunlar çıktı karşımıza.
hemen doktorumuzun verdiği proxeed saşelere başladık tabi. başka da bi öneride bulunmadı. 2-3 ay deneyelim bu şekilde, olmazsa aşılamaya bakarız, dedi.
tabi ben, kadın psikolojisi ile, hemen başladım araştırmaya...
bisürü derman sebebi buldum.
keçiboynuzu kürü, havuç kürü, çakşır suyu, ballar, polenler, falanlar filanlar...
yapım gereği, aceleci ve sabırsızım. halbuki biraz sabırlı olup tevekkül etmem gerektiğinin farkındayım. ama elimden gelmiyor.
şimdi, geçen hafta keçiboynuzu kürüne başladık. ilk hafta sabah-akşam içti eşim, şimdi sadece geceleri içiyor. 2 hafta daha devam edecek.
bildiğim kadarıyla (sebebini anlayamadım açıkçası ama), kürler birlikte kullanılmıyormuş.
ben şöyle bir beslenme listesi hazırladım eşime, ne dersiniz?
----------------------
sabah:
* bal+polen+arı sütü karışımı
kahvaltı:
* bol malzemeli tost + karışık bitki çayı (ıhlamur, zencefil, karanfil, tarçın, gülhatmi, kuşburnu)
* portakal suyuna karıştırılan proxeed
* evicap vitamin+çinko+l-arginin hapları
ara öğün:
* kuruyemiş tabağı + hurma+ incir
öğlen:
* aç karnına, çakşır suyu
* öğlen yemeği
ara öğün:
* evde hazırladığım sandviç
akşam:
* yemek + karışık sebze meyve suyu (portakal, elma, havuç, ıspanak, brokoli falan..)
akşam ara:
* kuruyemiş tabağı + limonlu yeşil çay
yatarken:
* keçiboynuzu suyu
-----------------------------------------------
buna ne diyorsunuz?
bu kürleri muhakkak teker teker mi yapmak gerekiyor?
yoksa keçiboynuzu bitmeden, çakşıra da başlayabilir miyim?
o arada keçiboynuzu bitince, çakşırla birlikte havuç kürüne de başlayabilir miyim?
he bu arada, eczacı, ginseng de ilave etmem gerektiğini söyledi.... ama onu ne araya sıkıştıracağımı henüz bulamadım. :26: